Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Androix spune:
Chiar asa da cuscra mea ne-a parasit de tot?LOREEEEEEEN!!! unde esti? ce faci, ce fac fetele, de ce nu mai dai nici un semn?
Auzi, io m-am nerfat rau! De cand copiii sunt asa cum ii crestem buna parte din gasca nu mai scrie deloc. Ma mandream cu cel mai pasnic si prietenos club de mamici si copiluti si cand colo e doar cel mai diplomatic, adik carevasazica acia se duce razboi mutesc. hmmmmm
Mai am putina rabdare si imi pun eu poalele in cap...
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Fetelor, astazi am fost pe la doctori cu rinichii, situatia nu e roz deloc, ba chiar bate spre negru mai mult: am infectie urinara si se pare ca si pietre, dar peste 5 zile primesc rezultatul oficial. Mai am inca o analiza, e ecografie speciala pentru rinichi (pe care o platesc, nu mai stau eu dupa curul alora din spital), de facut si apoi voi sti exact care e situatia cu ei. Uite de asta imi era mie rau in continuare, febra nu scadea sub 37.5, desi sinul parea in regula dupa ce am inceput antibioticul, transpiram noaptea si eram pusa pe plins din orice. Si sigur am si pietre, ca nu poate sa ma doara atit de rau rinichii si sa-mi fie atit de rau fara sa nu am nimic la ei. Dobitocii aia din spital, stau cu infectia asta de aproape doua saptamini si asta din cauza ca nu mi-au dat atunci sa fac aceste analize, aflam, luam antibiotic si acum eram sanatoasa. Huooo! Calicii! Ca sint acoperite de asigurarea guvernamentala... Pina cind aflu toate rezultatele iau inca un rind de antibiotic, trebuie sa le iau pe amindoua, pentru ca unul e pentru mastita si altul pentru infectie urinara si nu poate ajuta unul in locul celuilalt.
Singura grija pe care o mai am este ca Lisandru sa nu simta antibioticul din lapte, ele sint din alea care merg la alaptat, dar mie nu-mi place cum a supt astazi si sint cu inima cit un purice. In rest... cum le stiti! Oare cind se vor potoli toate si la noi!?! Nu ma simt deloc bine, nici fizic si nici pishic. Nu am pofta de mincare, am iesit din spital cu 77 de kile si acum am 72.5...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Oana C spune:
Andreea, stai sa-mi vina mobila miine si sa ne aranjam putin, apoi o sa incep si eu sa scriu mai mult.
Fiica-mea deja crede ca nu o sa mai avem mobila sau jucarii in veci si ca o sa dormim pe saltele pe jos (cum facem acum, pina ne vin paturile) ... Cum ajungem in fatza casei cu masina, incepe sa strige ca nu vrea in casa; deja am inceput sa ii spunem ca daca nu-i place sa mearga la vecini. Oricum, la soacra-mea acasa e in nebunie totala, se joaca cu tot ce prinde prin casa, doar acolo ar sta tot timpul.
Pina acum soacra-mea a fost foarte de treaba, adica primele nopti am dormit la ea acasa, se joaca cu Eva, daca avem treaba cu smotrul prin casa o ia in parc sau la ea acasa, mincam cina in fiecare seara acolo pina imi ajung oalele si ulcelele ca sa gatesc ... Ce sa mai spun, ma bucur ca ne ajuta.
Deja am fost la plaja si la Disney. Eva a fost in delir total la ambele, nu se mai dadea plecata. La Disney a ramas muta de uimire si bucurie cind a vazut printesele chiar in fatza ei si au imbratisat-o. Am fost la Magic Kingdom. O sa pun niste filmulete si poze la semnatura. Weekendul viitor o sa mergem la Animal Kingdom si Epcot. In fiecare weekend vom merge acolo, pentru ca este o gramada de vazut si facut acolo.
Cam atit deocamdata; o sa pun poze si filmulete.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
nelia spune:
Vreau si eu acolo, cu voi! Soare, plaja, apa...
Si cind ma gindesc ca in vacanta, cind eram la mare, imi doream sa fiu in Canada... ca imi era dor de sot!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Oana C spune:
Nelia, imi pare rau ca nu te simti bine. Durerile de rinichi sint foarte nasoale ... E aiurea ca esti si obosita, mai si alaptezi, plus fetele si bebe mic. Sper sa treci repede de toate problemele cu sanatatea.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Nelia, pai hai la noi!!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
nelia spune:
Oana, ai uitat scoala si examenele...![]()
Cind!?! Ca eu acuma as veni, ca sa nu mai simt iarna asta in rinichi...
Da, s-au adunat, am si corpul slabit, e prea mult de munca, e prea mult stres, copiii trag de noi si incercam sa nu simta nimic din ceea ce se intimpla. Dar atita timp cit sint sanatosi si fericiti, le ducem si noi pe toate, mai pe cal, mai pe linga cal... dar astazi Lisandru a plins mai mult si a fost mai agitat si ce e mai grav, nu a supt ca de obicei. Si cind stiu cit antibiotic bag si mai am de bagat in mine pentru cele doua infectii, mi se face rau cind ma gindesc ca ar putea refuza sinul!
Si mai stau si cu inima strinsa, ca nu stiu inca de ce ma dor atit de rau rinichii, daca e din nou vreo piatra blocata si trebuie sa stau in spital sau sa iau vreun tratament care nu se pupa cu alaptarea... Offf! Mai bine nu ma mai gindesc, ca m-am trezit pregatita penru o noapte de invatat, daca ma gindesc la prostii, ma pun pe bocit si ma duc inapoi la culcare.
tamar spune:
Nelia, nu cred ca te-am felicitat inca pt Lisandru, sa se faca mare si sa fie sanatos si foarte norocos!
Imi pare rau ca nu te simti bine, vroiam sa-ti zic sa ai grija cu atitea antibiotice sa nu faci tu (si Lisandru) thrush (infectie din aceea yeast infection, care se poare face in gurita la bebei care alapteaza - nu stiu cum e in romaneste). Maninca tu mult iaurt, si controleaza-l in gurita, poate de aia nu a mincat asa bine azi?!
Multa sanatate si putere:) si succes la invatat (si eu am 2 finals saptamina viitoare...)
robotzica cucului spune:
Nelia, eu zic ca nu trebuie sa iti faci probleme ca Lisandru nu suge din cauza antibioticelor.
Din experienta noastra glorioasa: in primele trei luni de viata ale Mariei am luat 4 runde de antibiotice. Nu stiu daca e relevant, dar iata ce antibiotice a savurat Maria prin laptele meu: cephalex pentru o infectie urinara care m-a dus la urgenta la 4 zile dupa nastere, cu peste 40 grade si clantanind incontrolabil din dinti; apoi amoxicilina, urmata de macrobid cateva saptamani mai tarziu, pentru ca nu scapam de acea infectie urinara. Si am incheiat apoteotic cu inca un antibiotic pe care nu mi-l amintesc, pentru cea mai atroce suferinta pe care am avut-o vreodata - bartolinita, instalata probabil pe fondul unui sistem imunitar prapadit dupa nastere.
Ei, si cu tot coctailul asta de antibiotice, Maria a supt cu maxim interes pana la un an, cand am intarcat-o treptat fiindca nu mai rezistam eu, ma intorsesem deja la munca de doua luni si eram stoarsa. Pana atunci, nu a fost chip sa o fac sa se atinga de biberon, nici cu lapte de la mine, nici cu formula. Deci eu nu cred ca antibioticul schimba gustul laptelui, sau in orice caz, nu il face neaparat neinteresant pentru bebe.
OlgaT, am citit despre nasucul lui Tony. Pot sa-ti spun doar atat, ca stiu de la mama ca eu in jurul varstei de 3 ani am avut o perioada de cateva luni cu nasul picurand sange aproape zilnic. I s-a spus mamei atunci ca era vorba probabil de niste capilare nematurizate sau ceva de genul asta. Nu mi-au facut nimic si pana la urma a trecut. Cum sa spun, nu curgea abundent, mi se umezea nasul destul ca sa simt un fel de gadilitura - zau ca imi aduc aminte! Si imi placea sa stampilez batistele mamei si bunicii - erau de panza pe vremea aia!
Pupici lui Tony!
Noapte buna la toata lumea!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
gabitzam spune:
Fetele, am pus pe net un filmulet cu Winnie si prietenii, e ceva de Craciun, cu Mos Craciun, foarte dragut filmul, imi place mie foarte mult, ce sa zic de Andrei ca e in extaz. Asta este site-ul oficial al filmului si vedeti si un preview acolo.
Daca vreti sa-l descarcati am pus aici www.netdrive.ws/33564.html" target="_blank">partea 1, www.netdrive.ws/33568.html" target="_blank">partea 2, www.netdrive.ws/33571.html" target="_blank">partea 3, www.netdrive.ws/33572.html" target="_blank">partea 4. Este o arhiva rar in 4 parti.
Am testat pe Laura, si a mers, l-a descarcat-dezarhivat-placut ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla