Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, imi pare rau. Stai linistita, nu ca as avea vre-o legatura, eu personal nu-l cunosc. Dar mi s-a parut un pic idealist cand ti-a dat termenula cela scurt. E nasol ca voi traiti cu praful acela. Nu stiu ce sa-ti zic...zoreste-l, grabeste-l, da-i termen, spune-i ca si l-a depasit pe al sau, dar nu-l lasa de capul lui cu program de 3h/zi. Cand era Ema mica si izolam balconul muncea unchiul lui Mihai si a fost gata in 3 zile cu tot cu faianta pusa de jur imprejurul balconului si zugravit si mi s-a parut enorm, dar la voi deja sunt cam multe zile. Cand a inceput treaba Dan? Vrei sa-i spui lui Mihai sa-l sune si sa-l zoreasca?
E o problema cu respectarea termenelor in tara asta. Noi cand am vb prima data cu echipa ne-au spus ca termina in 4 sapt, cand am semnat contractul au fost 50 de zile, dar au terminat in 2 luni si jumatate pana la urma...Au lucrat bine, dar nu se mai termina...

Intrebari: 1)Cate sapt trebuie sa treaca de la un vaccin la altul? I-am facut Emei vacchinul obligatoriu de la 2 ani si jumatate, dar mai vrem sa facem pt varicela si hepatita. Dr ne-a chemat la intervale de o luna. Nu e prea devreme..?

2) Ema s-a zgariat intr-un cui. Nu pare grav. Am dezinfectat, am uns, am bandaajat, dar nu mai vrea sa se dea jos din pat. Poate sa fie motiv sa-i pui Veronica iar si iar...poate fi rasfat, poate e vremea. Spune ca o doare piciorul si nu vrea sa coboare..M-am tot uitat, pare ok. E doar zgariata. Nu s-a inrosit imprejur, nu s-a inflamat. Am totusi o neliniste, fiind cui, printre vaccinurile obligatorii n-am avut si ceva antitetanos, parca?

Oana, atatia expozanti nu erau in regula?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, Infanrix-ul contine si compunenta antitetanos.

Am vazut si eu aseara la stiri apropo de BabyExpo, ca i-au controlat de case de marcat si facturi si mai toti erau in neregula. Eu nu-mi aduc aminte sa fi primit vreodata la babyexpo vreun bon sau chitanta la ce am cumparat. E clar ca pentru multi targul este prilej de vandut la greu si fara control. Nu tu o promotie ceva, preturi la fel ca in oras. Las' ca la inghesuiala merge...Le-a mers pina acum.

Am fost la Cora la Lujerului de dimineata, foarte lejer in timpul saptamanii. M-a uimit cate jucarii am vazut comparativ cu carrefour, cred ca de cateva ori mai multe.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Ma bag si eu in vorba despre Baby Expo. Eu am primit bon fiscal doar de la Miniblu si Avent/Humana. In rest...o mare pauza, asa este! EU deja nu mai sper la mari reduceri pe acolo, mai mult ma multumeste ca gasesc toate firmele pt copii la un loc. Am avut parte si de reduceri substantiale, insa la editia de toamna cand mi-am luat carutul Hauck de la Miniblu cu 100 roni (de la 300) si tractorul cu 200 (de la vreo 450).
Androix, nervi tari sa treci cu bine peste amenajari.
NOi ne-am hotarat sa nu ne mai apucam de amenajari ca dupa calculele noastre vreo 15 ani de acum incolo tot mai aveam de investit in acest casoi. Asa ca o punem in vanzare si cautam sa ne luam ceva mai mic, adaptat nevoilor noastre, dar conditia sotului meu sa aiba si ceva curte ca sa-si satisfaca nevoile de zgarmanat in pamant .
Gabitza, si in COra Pantelimon am dat de un ocean de jucarii. E adevarat ca ce mi-a placut acolo am gasit dupa aceea putinel mai ieftin la Baby Expo la importator (un joc cu niste piese ca de lego din cauciuc)

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

I am back...de saptamana trecuta dar nu m-am invrednicit sa scriu.
Am vazut ca Mos Nicolae a fost darnic cu fiecare. Pentru Diana mosu' a venit de nu stiu cate ori pana acum, cred ca am confuzat-o rau...
I-am cautat schiuri asa cum ma laudam acum ceva vreme si pana la urma i-am luat de plastic cu legaturi peste ghetele ei obisnuite (pe care nu le are, trebuie sa-i cumpar ca cele vechi sunt cam stramte dar nu am gasit nimic care sa-mi placa inca). Au ceva special aplicat pe talpa ca sa alunece doar intr-o singura directie (in fata). Am gasit si schiuri normale (Salomon parca, aceeasi lungime) numai ca cei mai mici clapari pe care i-am vazut erau cu trei numere mai mari decat ii trebuiau ei asa ca m-am lasat pagubasa. Stiu ca e inca prea mica dar as fi vrut sa inceapa direct cu echipament corespunzator (am eu ceva cu lovitul peste glezne cu celalalt schi; doare de numa'). Sa vedem cum o sa fie la zapada, deocamdata a fost foarte frig (-20 in medie), nu am putut sa iesim nicaieri. Anul trecut a dat-o sotul meu pe schiurile lui si i-a placut.
In schimb am vazut patine pe masura ei si chiar un numar mai mic (ceea ce n-as fi crezut) si ma tot gandesc si razgandesc daca sa-i iau sau nu. Lama nu e ascutita dar mi se par mult mai periculoase decat schiurile. Nu stiu zau ce sa fac...
Printre altele Diana a mai primit un set cu doua tablite. Pe una poate sa scrie cu creta, pe cealalta cu markerul. Ambele tablite sunt magnetice si se monteaza pe o cutie care are capac si in care se pun literele si cifrele magnetice plus creta, markerele etc. Setul de markere i l-am ascuns deocamdata pentru ca se mazgalea toata pe maini si pe haine si parca "tragea" si la canapele.
Altfel, Diana a inceput de la o vreme sa tranteasca replici amuzante. Zilele trecute a intrebat la masa de ce ea are apa in pahar si noi vin dar pe un ton si cu o mimica a fetei ca au inceput toti sa rada...ieri seara eu zic "noapte buna" ea zice "noapte buna" eu zic "multumesc" ea zice "multumesc" , eu zic "cu placere" si ea de colo..."unde-i placerea"?
Trimit mesajul asta ca am ceva treaba si poate mai revin...

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, ce simpatica e Diana Imi place ca o pregatesti de mica pentru sporturi de iarna. Poate iti zice si Nelia din experienta ei cu patinele, apropo de cat sunt de periculoase la piticii astia mici.

I-am mai luat ceva dragut lui Andrei de la Cora, o cutie muzicala, are fursecuri in ea. Luasem si un tractor, ca e pasionat de tractoare, dar l-am dat inapoi la casa cand am vazut ca costa un milion! Mai bine ii iau trei mai mici De fapt vazusem unul mai mic, si cu remorca, dar imi luase ochii asta mare. Si nu avea pretul afisat, asta m-a enervat ca la majoritatea jucariilor nu erau preturi afisate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara!

Of, ca nu mai apuc sa intru niciodata. Bai, deci nici cu familia nu vorbesc, presimt ca ai mei iar sunt suparati fuior ca nu sun niciodata.

Va zic eu ce a fost cu Baby Expo: nici sambata nici duminica nu au vandut din cauza garzii, sa innebunesti, nu alta. M-am enervate de numa’ pentru ca nu am mai putut ajunge vineri din cauza de birou, iar sambata, desi majoritatea erau deschise, nu vindeau. Ma rog, mai erau cate unii care vindeau pe sub mana, dar daca aveai banii pregatiti si nu era nimic suspect in jur. Am reusit sa-i iau multe sosete si ciorapi lungi, vreo 2 carti (astia de la Humanitas intotdeauna au avut bon) si niste abtibilduri de pus pe dulap de la Disney. De fapt nici nu voiam mare lucru, dar i-as fi luat setul de pitici de la Disney ca erau doar 15 RON / bucata fata de 22 RON in Victoria si se strangea ceva la setul de 7, dar n-a fost sa fie. Motiv pentru care cred ca ma duc sa-mi iau plodul acul de acasa si cum barbatul intarzie ma duc in Cora – trebuie ca sunt nebuna sa plec doar eu cu ea , dar ma mananca palmele ca am ramas nesatisfacuta dupa targ.

A venit si la noi Mos Nicolae, chiar si Mos Craciun la petrecerea de la birou a barbatului, incantare maxima, fara poezii si cantecele, ca altii de varsta ei, doar un pupic timid pentru Mos. Iar sambata am impodobit bradul, motiv de chemat multi oameni si copii – nu va zic ce nebunie a iesit.

Hai ca plec si eu acuma, parca vad ca ma linistesc cu Cora daca imi ia o ora sa ajung acasa. Da Doamne sa nu fie omor pe strazi, mai ales ca de dimineata era lejer de tot: au pus politisti la toate intersectiile. Seara buna va doresc, spor la curatenie si renovare si multa rabdare cu piticii!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Imi pare rau pentru voi ca v-ati pierdut vremea si nu ati putut cumpara dar imi pare bine ca s-a gandit si garda sa-i purice nitelus. De fapt mare minune daca nu cumva vreun expozant suparat care da bon de regula a anuntat chiar el garda.
Am fost la vaccin cu Georgia in sfarsit, a plans putin cand a intepat-o si acum se joaca vesela in patutul ei. Da spuneti si voi ce medica am. Ii zic ca a dat inapoi luna asta si ea cica arata bine s-o las in pace Deci nici macar la alea 500 de grame nu am pretentia da macar sa nu dea inapoi. Offff. Are 63 de cm-51= 12 (?!)Imi dau seama ca tot atat a avut si acum 2 luni cand a masurat-o ultima data imi vine sa-mi dau palme singura.

Adina, a inceput duminica trecuta. A venit de dimineata, apoi l-v de la 18 la 21, sambata a venit pe la 15 si a stat tot pana pe la 21 si ieri a venit de dimineata dar la 15 a plecat ca a gresit masuratoarea la plasa si nu mai avea plasa si nu am avut de unde sa cumpar ieri numai faze d-astea
Nici nu stiu ce sa-ti zic cu sunatul, el are asa un stil mieros si pe undeva simpatic ca mi-e nu stiu cum sa ma iau de el mai tare asa. I-a zis Mihai la un pahar de bere ca de craciun el vrea sa aiba casa curata. Si i-a povestit ca nu stiu cum se face ca noi tot in perioada asta am zugravit si acum 3 ani si pe 21 a scos muncitorii din casa in suturi ca nu se mai dadeau dusi (ceea ce la pacifistul meu de sot e impposibil da s-a dat si el cocos ) si i-a zis ca nu se teme pentru pielea lui ca o sa fie de mult plecat pana atunci.
Asta imi aduce aminte cum l-a pus taica-meu pe fuga pe primul meu prieten: i-a zis ca el a fost macelar si la o adica poate foarte bine sa transeze si un om Nu m-a mai cautat saracu baiat si io am plans in pumni o luna. Au trecut ani de zile pana mi-a spus si evident deja devenise ceva amuzant asa ca nu m-am mai suparat

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, marfa faza cu tatal tau! de retinut cand vor incepe sa le dea fetele tarcoale la baietii mei peste cativa ani!

Edit: e clar, am inceput sa gandesc tipic pentru o mama de baieti! sa ma mai iau eu de soacra-mea...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, tu ai baieti, n-o sa stii niciodata cum e sa-si bage altu ... in munca ta la mine e kit

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Merci mult cuscra

Mergi la inceput