* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
Delia, esti foarte frumoasa!
de ficior nu mai zic
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?
dea0277 spune:
Salutare la toata lumea,
in primul rand, pentru Mariana care a intrebat de noi. Suntem pe aici si va citim in fiecare zi aproape. De scris mai rar pentru ca nu prea ne baga lumea in seama si este normal sa fie asa pentru ca voi v-ati creat o serie de discutii intre prieteni si e mai greu sa intrii in vorba. Stati linistite ca nu e vorba de nici o suparare.
Andreea, imi pare tare rau de ceea ce ai patit cu bona si imi pare rau ca unii oameni ca tine care ofera conditii de munca si salariu adecvat patesc asemenea lucruri. Sunt bone bune, sunt convinsa si sper ca pe viitor iti vei gasi una pe masura asteptarilor.
Mihaser, parca, sper sa nu incurc ca stau mai prost cu memoria, felicitari pentru sarcina si sper sa fie totul in regula.
In rest, sanatate multa tuturor si mari si mici.
Despre noi, suntem bine, crestem in continuare, Mia a dat in boala lui Tom si Jerry si ma zapaceste cu Mia Ton ca asa i se spune. Este o nazdravana si jumatate, avem o problema cu lovitul dar o face intentionat, da in mine si in momentul cand zic au ma ia in brate si ma bate pe spate si zice tata mami, tata, sa ma linisteasca. Am inceput sa cerem la olita sau mai bine zis pe wc cu colac ca oamenii mari. Este destul de grasuta, 14k si cam 85-90 cm inaltime, ceea ce zic eu ca este bine. Respira putin cam greu pe nas si sforaie cateodata, dar este prea mica sa facem ceva acum asa ca speram sa nu ne imbolnavim prea des si poate peste vreun an sa scoatem polipii daca ne va recomanda doctorita.
Va pup pe toate si pe toti si am plecat la serviciu,
Am pus poze noi cu noi
mihaser spune:
Neata!
Delia multumesc pentru gandurile bune! Am vazut pozele si sunteti doi frumosi! Bine ca ati scapat de diaree...Ce temparaturi faine la voi!
Dea multumesc pentru mesaj! Mama ce fata mare...14 kg?! Dar ce papa? Si Cristi e innebunit dupa desene...asa ma distrez...ca mai nou se uita si la unele in japoneza!
Elvie multumesc pentru mesaj si sper sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti despre voi!
Noe multumesc mult pentru mesajele de incurajare!
Ciuf si eu am vazut stirea aia...vad ca americanii au probleme mult mai grave decat varicela mea! Sper ca sunteti ok!
Andreea G multumesc pentru mesaje! pupici lu` Bubu!
Ada te pup si sper sa intri si tu mai des...mai lasa gospodareala!
Carmen multumesc pentru incurajare...tu cum te mai descurci? te-ai obisnuit fara Ali la servici?
Mari multa sanatate mamei tale!
Catrinelu eu stiu ca ai lucruri mai importante, dar scrie si tu mai des...ca iti ducem lipsa pe aici!
alinaalex tu ce mai faci? ai gasit de lucru? s-a obisnuit Marc la gradi?
cameliada multumesc pentru incurajari!
aalina multumesc mult pentru informatii si incurajari!
Monicule multumesc pentru mesaj si te mai asteptam pe aici sa te lauzi cu piticii voinicii!
catrinutza voi ce mai faceti? mai traiti?
tili a trecut varicela? eu acum astept sa o faca si Cristi la sfarsitul saptamanii.
Va multumesc mult tuturor! Daca am omis pe cineva nu a fost cu intentie! Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Irina71 spune:
Loranda, scuze de intarziere
iti urez si eu : LA MULTI ANI ! 

SA FII SANATOASA, FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA ! 

SI TRECI SI PE LA NOI MAI DES ..... 
Miha, chiar ca e veste proasta aia cu tortul
: chiar daca as face rost, cum l-as transporta la Timisoara ?
Deea, ce super a crescut Mia !
Chiar daca treci mai rar pe la noi, noi nu te-am uitat, si sa nu crezi ca nu te primim cu drag .... 
Delia, ce frumosi sunteti ! Dar nu ti-e greu sa-ti faci coc ? (iti sta f. bine).
In schimb cand o vad pe bona zambesc fara sa vreau (ce freza de Peg Bundy are
).
Mai nou ma ocup sa descarc Tom si Jerry, Lolek si Bolek, si alte desene animate de pe youtube, le descarc pe calculator cu vixy.net, apoi le copiez pe CD. Dureaza o gramada, dar cred ca puiul va fi incantat, am si cateva melodii video pt. copii, daca vreti vi le spun si voua. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
Loranda,la multi ani,sanatate si muult noroc!! Ce mai face micuta ta Anda? Cum mai mananca?
Mihaser,sanatate multa in continuare!..v-ati gandit la nume?
Husband al meu s-a apucat si si-a facut singur un cadou de ziua lui (maine adica)..si anume,nu orice cadou..: fiindca tatal unui prieten al lui a renuntat la rezervarea facuta pentru meciul Steaua-Arsenal Londra (care va avea loc la Londra!!),ca sa nu piarda omul banii,si mai ales pentru ca tot venea ziua lui..ce s-a gandit el,sa se duca el..!! Mey,cam scump cadoul,ce sa zic,nu prea meritat,zic eu...da'asta e,diseara pleaca. Ma rog,de aici s-ar putea trage,zic eu,un cadou asemanator pentru mine,la momentul potrivit.![]()
In alta ordine de idei..hmm..am o prietena care a nascut prematur,la 27 de saptamani,o fetita mica-mica,de numai 500g,aici la Tulcea.Medicii nu recomanda transferul (care presupune intubare+sedare) care se pare ca e riscant si spun ca totul depinde de ingerasul micutei..ca se poate intampla orice,atat bine cat si foarte rau si asta pentru multa vreme de acum incolo.Am postat o intrebare si la Prematuri,fetele de acolo mi-au raspuns si am sa-i duc ce mi-au scris,e important pentru ea.Fetita este mica,dar e..cum sa spun,perfecta,adica arata exact ca un copilas la termen,doar ca in miniatura. Doamne ajuta sa fie sanatoasa!
mihaser spune:
salut!
irina pai de sarbatori vin la mama la Targoviste...cred ca tot e mai aproape decat Craiova! Ei glumeam si eu!...eu la toate torturile salivez...si la al vostru, si la cel in forma de buburuza al lui Bubu!
aalina frumos cadou si-a tras sotioru`! la multi ani si sa iti traiasca! oricum pentru tine se poate si un carnaval la Venetia la inceputul anului...nu de alta dar ca sa fie egalitate...
Ii doresc multa sanatate fetitei prietenei tale...si eu am avut o prietena care a nascut pe 2 august desi in octombrie trebuia sa nasca si copilul e ok. Apoi mai e baietelul ala caruia i-a murit mamica....si el traieste si el s-a nascut la 26 de saptamani...Ma gandesc ce e in sufletul ei saraca...Dar cu ajutorul lui Dumnezeu eu cred ca o sa fie bine!
micaalsa voi ce mai faceti? de ce intrati asa rar?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaneb spune:
adar, ma bucur ca te-am inveselit.
Da, stiu ca am fost o mare norocoasa. De-aia, acum, sunt o mama fericita, iar problemutele de zi cu zi nu ma afecteaza absolut deloc. Fii sigura ca ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi...Toate cele bune, tie si fetitei tale! La fel tutoror mamicilor si ghioceilor. Mihaela si Vlad, de altfel, ghiocel si el
Delia21 spune:
Multumim de complimente.Dar....nu-i asa ca vreti sa ma faceti si pe mine fericita....si o sa puneti si voi pozici cu ghioceii vostrii sa-i mai vad si eu?PLIIIIZ!!!!!
Miha,haide mai pune niste pozici cu burtica....sa te vedem!Lui Cristi i-ai spus ca acolo il ascunzi pe bebe-fratiorul?Te admir si...sper acus,anul ce vine sa-ti calc pe urme!!!Andreea,am si uitat sa-ti spun ca ti-am vazut papusa cea dulcica si frumusica foc.Zmotoceste-o si pupaceaste-o si din partea noastra!Deea,eu tare ma bucur sa citesc noutati de junioara Mia.Multumim de pozici si pentru noi,(promit sa nu o deochi)....e superba cu palariuta....si voinica tare!Un fratior,o surioara...pe cand?Noe,si ce-ar fi daca....te-ar surprinde mosul....cu un test cu 2 liniute?pupaturi si de la noiIrina,m-ai facut sa rad copios.....tare priceputa ma crezi.....nu mi-am facut eu singura cocul ci am o prietena la NY pe care o vizitez si o gratulez tot timpul cand o pun sa-mi faca cocul....pentru anumite ocazii,nu asa tot timpul,caci la capitolul rabdare...nu stau minunat si....opera asta de arta ia cam 2 ore,fara gluma!Dar de 2-3 ori pe an....fie si un lup papat de oaie....
Polixeni spune:
Buna seara tuturor,
In sfarsit am prins sa stau si eu un pic la pc.Bineinteles ca il am pe Nick in brate.
In primul rand vreau sa va multumesc frumos pt urarile de sf.Nicolae!!!Sunteti niste dragute!!!
Noi mai avem un pic si plecam....si suntem tare tristi.Mama mea cel putin plange numai cand se gandeste.Asa ca joi dimineata la 4 pe cai si la aeroport.Am petrecut foarte frumos insa totul a fost scurt...mi-am vazut rudele..am constat cat de nemilos este timpul, vazand mai ales bunicile mele...
De Sf. Nicolae am incercat sa-l sarbatorim pe Nick ,inca totul a fost umbrit de moartea catelusului nostru ,pe care il aveam de 15 ani.Mama a fost distrusa pt ca l-a iubit foarte tare.Nici nu ne-am putut bucura de aceasta sarbatoare.
Insa am avut si parte de zile mai placute...am fost la patinoar,am fost in Poiana,in parcul de distractii...cand ajung acasa o sa pun si pozici.
Am vazut si ceva pozici cu ghiocei...vai ce mari s-au facut!!!
Miha iti tin pumnii sa fie totul bine!!!Doamne ajuta!!!
Mariana ai niste puiuti frumosi foc!!!te admir!!!si sarcina usoara cu al 5 lea!!ne-ai dat o lectie tuturor!!!
catrinel hahahaa mai stiu eu pe cineva care lasa cheile in masina peste zi...my sotior!!!!![]()
Delia,Ciufulet cum merge scoala???Vacanta de sarbatori luati???
Acum fug ca ma da sotiorul afara de la pc ca vrea sa vada nu stiu ce meci.V-am pupicit si va doresc sanatate!!!
carmenpit77 spune:
Irina si eu vreau sa descarc ceva de pe you tube dar nu stiu cum. ma inveti si pe mine?
mihaserla servici m-am obisnuit destul de bine pt ca imi doream sa incep serviciul dar fara ali tot greu este
Apropo sambata avem petrecerea de Craciun la firma si va fi in Pitesti si fara soti