* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 10
alorea16 spune:
fetelor!
Mihaser m-ai speriat tare cand am auzit de bebe. Sincer eu cred ca nu ai varicela si ca bebe este bine. Stai linistita si nu te mai agita ca-l super si pe bebe
Sanatate multa si sa ai grija de cei mici Pupam tizul
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Irina71 spune:
Carmen, in timp ce se deruleaza videoclipul de pe youtube, sau chiar dupa aia, selectezi cu mouse-ul adresa la care se gaseste melodia respectiva (o vezi in dreptul cuvantului "Address", (care e sub "Back", in stanga sus de tot), scrisa in chenar. O selectezi, dai Ctrl+c, apoi te duci pe www.vixy.net , dai Ctrl+v, si adresa respectiva va apare in chenarul de sus. Apoi apesi pe Start. De multe ori, apare mesaj de eroare, sau zice ca serverul e prea ocupat. Dai Cancel si imediat iar Start (adresa ramane scrisa sus). Si tot asa pana vezi ca scrie "Converting .....", dupa ce termina, apesi pe "Download", dai Save la tine in calculator si gata ! Vezi sa tii minte unde o salvezi, nu ca mine, ca dupa ce am salvat pe prima, am dat "Search" ca nu o gaseam.
Daca vrei sa o salvezi video, ai prima optiune, AVI for Windows (Divx+Mp3), daca vrei sa o salvezi numai audio selectezi Mp3.
Sper ca m-am facut inteleasa. 
Mihaneb, esti sigura ca nu vrei la noi pe listuta ? Nu e musai sa scrii des. Poate ne zici si despre Vladut ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Cu dedicatie speciala pentru ghiocei :
http://www.youtube.com/watch?v=F6fE5S23-QM
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Tili spune:
Buna seara, fetele
S-au mai linistit putin apele acum ca dorm copiii si am zis sa mai zic si eu cateva vorbulite.
Matei e bine, slava Domnului. Varicela pare sa bata in retragere. Bubitele au inceput sa dispara una dupa alta si nu se anunta inca nici un alt val. Abia astept sfarsitul de saptamana, sa iesim macar 15 min. sa luam putin aer.
Mama (care in paranteza fie spus, a lucrat ca asistenta medicala la o cresa) m-a sfatuit sa il mai tin putin in casa ca acum organismul e slabit si ca acum e tinta sigura pentru raceli. Apoi mi-a povestit de o finuta de-a ei care a avut otita si inainte de a se vindeca a facut si varicela, ca pana la urma sa moara din cauza complicatiilor. 

Cum asta, nu stiu!!!
Una peste alta, m-a cam speriat, asa ca voi vedea pana la sf. saptamanii ce hotarare iau.
Tili spune:
Mihaser, ma bucur mult ca ti-ai schimbat starea de spirit. De asta are nevoie prichindelul din burtica, de optimism. Vei vedea ca va bine. 
Tili spune:
Irina71, am furat si eu informatia. Chiar ma intrebam cum se poate face download de pe YouTube. Multumesc!

Tili spune:
Delia, vazut pozici cu frumusetea ta de baiat si cu tine. Iti sta bine cu coc si asa eleganta.

Tili spune:
Andreea, m-am crucit cand am citit patania ta cu dadaca. Ati fost mult prea indulgenti. Sa ma ai incredere in oameni... ![]()
Tili spune:
Gata, momentan, ca mi-e somn. Sa nu credeti ca am uitat pe careva, dar voi incerca sa continui maine, daca ma lasa Attila, cum a fost poreclit Matei in Italia.
Acum il tot aud cum geme, mititelul prin somn. Il cam supara doi canini.
Lui ii ies, lui Mihaita ii cad. E stirb de doi incisivi. Ce sa-i faci, asta viata!
Va
dulce. Noapte buna.
dea0277 spune:
Mihaser, Mia mananca de toate, i-am dat sa guste si nu pot sa spun ca nu mananca, dar daca ii place, mai cere. I-am dat si porc, nu ii place, i-am dat carnati, yum, oua prajite, fierte, carnea de vita este favorita si supa greceasca pe care o mananca cu tare multa pofta de zic ca i se apleaca.
Irina71, multumesc, eu am toate dvd-urile cu Tom si Jerry adica 5 in total, daca vrei, ti le copiez
Delia 21, multumim de complimente, cu surioara este mai greu ca nu prea avem loc in casa, dupa ce ne vom aranja putin, o sa mai incercam. Mia este tare geloasa si nu prea stiu cum o sa reactioneze, dar daca o pregatesc din timp, speram ca va fi ok. Am fost in vizita la niste rude care au un baietel de 4 luni si l-am luat in brate, iar Mia mai avea putin si il lua la bataie. Asa ca vom vedea reactiile.
Va pup