* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 8
cameliada spune:
Salut,
Mihaser, roaga-te la Doamne-Doamne sa fie totul bie...te inteleg perfect cand e vorba de o intrerupere, nici eu nu as avea curaj sa fac asa ceva, mai ales ca din cate am citit din mesajele fetelor, riscul e mic. Mai bine mai faci analize si mai dai un ban pe la doctori sa fii sigura ca bebe e bine. Pupici si sanatate la burticutu' gravidos
Pupici si la burticuta Marianei! Draga mea m-ai uimit, ca de altfel pe toate fetele, sa fii sanatoasa si vacanta placuta si fara probleme in Cuba!
Tudor a dormit doua zile la cresa, cate o ora jumate. Nu mai este asa de disperat in timpul zilei, chiar daca plange cu foc cand il las acolo. Cred ca vom reusi sa ne adaptam in cele din urma.
Catrinel, esti tare....![]()
sa mai gasesti masina dupa ce ai lasat-o cu cheile in usa o noapte intreaga, e un noroc pe care il poti avea doar acolo, la voi in germania, ca la noi....pana dimineata era gata vanduta cu acte in regula
Ciuf, las' ca treci tu si peste asta cu cosmarurile, cred ca e normal, si eu as avea cosmaruri la greu in situatia ta -asa se caleste otelul chirurgical
-cat despre curatarea dintilor...imi aduci aminte de productia lui Michael Moore-Sicko (sper ca nu am scris gresit). Sanatate multa Evitei 
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
Stefanna spune:
Mihaser felicitari.... esti o mare luptatoare, si eu cred ca iti va fi raplatita increerea in Cel de Sus.Trebuie sa recunosc ca eu am primit o lectie de la tine...nu stiu daca mi-am si insusit-o,dar m-a facut sa am mai multe perspective pt o aceeasi problema.Pana la urma orice sarcina, cu toate analizele perfecte are un risc in ea insasi.Pana nu vezi "produsul finit" nu stii ce este.La mine sarcina Biancai a fost perfecta, si totusi nasterea a fost un calvar, la limita dintre viata si moarte.Fetita mea a fost scoasa cu vaccum extractor si E PERFECT NORMALA.Dupa ce am nascut insa( desi stiam din timpu sarcinii riscurile) am citit despre nenumarate familii care au avut copii cu hemoragii intracerebrale, fracturi claviculare,si care au ramas cu sechele in urma aplicarii vaccum extractorului.Impotriva medicinii, a ratiunii umane, credinta si increderea face mai mult, si muta muntii din loc.Draga Miha,ne vom ruga pt copilasul tau sa vina sanatos si tu sa fii puternica si increzatoare.
elvie spune:
Mihase,eu iti tin pumni sa nu fie varicela ,chiar daca este nu e asa periculoasa in pimele luni,inteleg prin ce treci ,eu ma-m confruntat cu aceiasi problema in ultimul trimestru de sarcina dar din fericire nu a fost caz de varicela in cele din urma.Belelusul are sa fie perfect sanatos ai sa vezi.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
Irina71 spune:
Miha, ai fost la doctora ginecolog ? Ce ti-a zis ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Mi-a raspuns la subiectul deschis de ea (ca am strigat-o si acolo)
Deeeeeeci ..... :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112491&whichpage=2
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mihaser spune:
Fetele va multumesc din suflet! Mi s-a luat un bolovan de pe inima! va rog sa ma scuzati ca am monopolizat discutiile cu problema mea, insa am fost cu adevarat speriata. Va imaginati ce a simtit ipohindra de mine, ca pana la urma omoram copilul de stres, nu de varicela.
Va multumesc tuturor din suflet! 

Sper sa nu mai trecem prin situatii din astea si sa ni se insanatoseasca si Andrei al Doinei ca sa avem numai ghiocei sanatosi si fratiori/surioare de ghiocei sanatoase!
Irina am o veste proasta pentru tine: vreau si io tort din ala cum a avut Andrei...
Va pup! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaser spune:
Loranda multa sanatate si mii de impliniri!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Delia21 spune:
MIHA,ma bcucur tare de tot pentru vestile bune.Doamne ajuta!!!
Catrinel uite aci poze noi cu dovlecelul http://family.webshots.com/photo/2134082590072337911KipMiQ si aici si cu mami http://family.webshots.com/photo/2245909090072337911oblFVbNoi suntem bine.....rudy a avut o zi cand mi-a dat ceva emotii,....il apucase diareea...si nu stiam ce sa fac.....da am dar sfoafa in tara...si am scapat usor si repede in 24 de ore.Si....desi e decembrie....noua nu ne vine a credem pentru ca duminica fuseram la plaja ,la ocean,temperaturi de 26-28 de grade in timpul zilei,iar noaptea inca dormim cu geamul deschis,nu coboara la mai putin de 18 grade celsius.Fetelor,voi ce le veti lua cadou iubitilor vostrii,ia dati-mi si mie idei,...caci duc lipsa,pliiiz!
Qamar spune:
Miha, 
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?
Qamar spune:
Ciuf, e totul in regula la voi?am vazut o stire cu unul care s-a apucat sa impuste oameni intr-o biserica si parca am inteles ca era la voi in oras
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?