* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

OK, ce-o sa ziceti despre mine, daca va zic ca nu-mi gaseam azi dimineata cheia de la masina? Si daca va zic ca am lasat-o IN USA MASINII???? Deci am parcat masina pe strada la noi, am incuiat-o, dar am lasat cheia in usa!!!! Si am lasat-o asa peste noapte!!!!!
Am avut noroc cu carul… dar ma ingrijoreaza propria mea persoana care cred ca are cu capul!!!!!

TILI, multa sanatate puiului!!! Bine ati venit inapoi! La multi ani!

CARMENPIT, unde ai poze cu Ali?

LAURA IOANA, mult!!!!! Abia astept sa aud vestile bune. Deci esti programata de 2 ian? Si tot nu ai vrut sa stii ce e?

La multi ani sarbatoritilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Va multumesc tuturor pt. aprecierile privitoare la...d-na Thea.Si pt. suportul moral,in general.Ca tot m-ati intrebat,am convenit cu Mariana,fosta noastra bona sa vina cateva ore pe zi,mai exact intre 10.30-14.00 si astfel mai apuc si eu sa fac cate ceva.O platesc la ora(si sper sa stea astfel cat mai mult).Macar stiu ca este pe maini bune.Se simte ceva mai bine,tot ii este greu sa o ridice dar s-a bucurat enorm cand i-am propus sa vina iar,fie si pt. cateva ore(de fapt ea mi-a pus aceasta conditie initial).Bubu e foarte fericita.Dupa-amiaza vine Anca si ne descurcam oarecum.Oricum avem nevoie de cineva permanent.Din ianuarie vom avea un program infernal asa ca nu mai putem sa ne permitem "improvizatii".Dar nici experimente precum cel cu bona A.

Laura,am primit mesajul tau si m-a bucurat tare! pe burtica!Abia astept sms-ul...cu ochisori veseli!

Ania,iti multumesc pt. cuvintele frumoase.Daca tot ai intrat pe la noi,de ce nu ne spui mai multe?Esti cumva o mamica de ghiocel(i)?Asa este,agentia mi-a laudat bona dar aveau si refeinte foarte bune de la familia anterioara.De altfel si eu am vorbit cu ei si mi-au descris-o pe A. in culori la fel de roz.Privind in urma,cred ca nu stiau cum sa scape mai repede de ea.Agentia...s-a spalat pe maini.Ar fi trebuit sa-mi tot prezinte(conform contractului) fel de fel de bone timp de 2 luni.Am refuzat,evitand sa-mi supun copilul unor experimente cu bone la fel de bine "examinate".Si sa le mai si platesc.Ceea ce fac agentiile se numeste furt.Ma rog,majoritatea...

Mihaser,ce zgubilitic ascunzi tu in burtik?Daca acum face asa,cum o fi cand iese?Sper sa te dezbubitesti repede si fara urmari!

Poli,bine ai venit acasa!Vii si prin Buc?Daca nu,ne vedem la Brasov.

Irina,eu ti-am vazut voinicelul frumos!!!

La noi a venit mosu'.La cei mari aseara iar la Bubu azi dimineata.N-a reactionat cine stie ce,drept care voi lua masuri impotriva cadourilor zilnice.Anca vine zilnic cu cate ceva.Imi doresc sa asocieze cadourile cu un eveniment important(fie el chiar si vizita unor prieteni)si sa se bucure de ele.I-am luat carti(evident),dulciuri,fructe si o jucarie(cea de pe prima pagina,cu forme si,cum altfel,melodii!).Si nuia.Aseara spuneam noapte buna tuturor prietenilor ei si,intreband-o cui mai spune noapte buna,si-a ridicat privirea spre tavan si mi-a raspuns :"mosu naeciun".Adica i-a cumulat pe amandoi mosii.Ciudat este ca a facut asocierea cu cerul...
Eu am primit cartea "Dincolo de bien,dincoace de rau,despre iubire" scrisa de Alice Nastase si Aurora Liiceanu,2 CD-uri cu Cenaclul Flacara(vol 3 si 4) compotel de mandarine(ca-n tineretile noastre),ciocolatele si dvd-ul "Veronica se intoarce".Eu i-am luat lui tati dulciulete si 2 dvd-uri cu desene animate.Ne-am bucurat ca doi copii privindu-ne...papucii de casa cu cadouri.
Acum fug dar sper sa ajung mai pe seara.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Nik, David nicholas, Bianca Nicole, Bianca Nicola, Adina Nicoleta si Nicolle27!!

Catrinel, m-ai lasat masca! asta da performanta! eu am reusit sa las cheia in usa de la intrare peste noapte de cateva ori, din fericire nu a intrat nimeni, dar daca as lasa-o in portiera de la masina...cred ca n-as mai gasi masina dimineata, asta-i sigur! wow, si n-a plecat nimeni cu ea??? mama mia, ce noroc ai avut!

Andreea, am admirat-o si eu pe d-na Theea, eleganta si serioasa

Carmenpit, bafta la noul loc de munca! lucrezi pana seara? si eu vreau sa schimb vechiul job, de aia sunt inca in CIC si nu m-am intors, tot caut ceva intristing...inca n-am gasit, dar mai caut!

Tili, imi pare rau ca Mateias e bolnavior saracutul...pupici de la noi sa va faceti bine! am vazut pozicile cu bubite , dragul de el...

Si la noi a venit mosul aseara, adica la mine si la Marc. Au venit bunicile incarcate de dulciuri si jucarii, a mai primit un ren care danseaza si canta (de asta a fost cel mai incantat) si nuiele cu clopotei . A venit aseara pt. ca Marc dimineata merge la cresa. Eu am primit niste bani sa-mi iau cizmele visate. Diseara vine din nou mosul, ca vine tati acasa, de la Brasov. Aaa, si mai avem si niste musafiri (care s-au intalnit cu mosu', evident). Si azi la cresa vine mosu' cu ceva cadouri.
Oricum, la noi vine mosu' aproape zilnic , asa ca interesul lui Marc pt. cadouri tine cam 5 min.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi : Nikolas , David Nicholas, Bianca Nicole, Bianca Nicola, Adina Nicoleta si Nicolle 27 ! Sa ne traiti cu numele si sa fiti sanatosi si fericiti !

La multi ani, Tili, sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti ! Multa sanatate lui Mateias si pupici sa se faca bine repede !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Iata ca revin dupa aproape doua luni de absenta, motivata, din pacate. Mama, care avea probleme cu bila si nu tinea nici regim (spunea ca nu are nevoie, ca-si ia medicamentele...) a facut pancreatita, o boala cumplita, pancreasul se autodistruge, iar fara pancreas nu poti trai...Norocul nostru a fost nasul Teodorei, un chirurg extraordinar si faptul ca mama ajunsese in Bucuresti (s-a intamplat intr-o duminica) si a putut fi dusa la spital imediat ce incepuse sa i se faca rau. A stat pe tratament vreo 10 zile, zile in care leucocitele ei tot urcau, insa tomografiile spuneau ca inca nu e nevoie de interventie chirurgicala si ca se poate stabiliza pancreasul doar prin medicatie, pana intr-o zi cand au ajuns 31 000 si atunci s-a luat decizia de a fi operata. Nasul Teodorei, prietenul nostru de altfel, nu m-a menajat deloc, am stiut de la bun inceput care sunt riscurile acestei boli : traiesti sau mori, iar mama era intr-o stare foarte grava. Nu va pot descrie cum am fost in acea perioada, in timpul operatiei, emotiile de dupa operatie cand toti asteptam sa isi revina numarul de leucocite, ele se inacapatanau sa scada, ba scadeau, ba stationau, intr-un final au scazut la normal si a inceput sa manance cate putin (a stabit peste 10 kg in 4 saptamani)...acum e acasa la noi, tine regim si va trebui probabil toata viata sa tina, spun intr-un fel cu parer de rau, pentru ca ii este foarte greu, mai ales ca e foarte pofticioasa, dar noi avem grija sa nu papam lucruri interzise de fata cu ea... Eu sunt acasa acum, pentru ca mama nu poate sa o ridice, sa o ia in brate pe Teo (taietura este foarte mare - a fost scasa si bila- si e inca slabita), o sa ne descurcam cand eu cand Cata pana se mai inzdraveneste . Ii multumesc lui Dumnezeu ca acum este acasa si ma rog sa-i dea puterea sa tina regimul si sa nu mai fie probleme. V-am descris toate astea pentru ca toti avem parintii putin mai "neascultatori" si convinsi ca ei stiu mai bine ce sa faca. Mama nu ar fi ajuns aici daca ar fi scos bila prin operatie laparoscopica (internare 3 zile si recuperare 2-3 saptamani) si apoi ar fi tinut regim. Ea a realizat asta abia acum, insa prea tarziu, a suferit cumplit. Multumesc Diana si Catrinutza pentru sustinerea morala si pentru mesajele si telefoanele pe care mi le-ati dat ! M-au ajutat mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, Tili!!..Sanatate multa si noroc!!Sanatate Mateiasului cel viteaz!
La multi ani si pentru toti cei care poarta numele Sfantului Nicolae!
Mari,sanatate mamei tale! Stiam ca pancreatita e cumplita,ba chiar stiam cae putin probabil sa treci cu bine de ea!Inseamna ca Dumnezeu a vrut ca ea sa traiasca,spune-i sa nu-si iroseasca sansa de a o vedea pe Teo crescand.
Catrinel,si eu am uitat cheia in portiera masinii..asa ca..join the club!Dar sa stiti fetelor ca problema cea mare a hotilor nu e cum sa deschida usile masinilor,indiferent cum sunt inchise..ci daca exista vreo comanda pentru masina respectiva (sau piesele ei)!
Mosu'a venit la Ana cu dulciuri,ceva care sare si canta,carti de povesti,cizmultite,un CD u muzica,altul cu povesti ...si si la ea interesul n-a fost foarte mare,dar nici inexistent.Asa mi-as dori si eu, ca si Andreea,cadourile sa insemne ceva.Eu imi doream o papusa vreme buna pana o capatam,nu mai spun de bicicleta...si parca era mai "dulce" cand in sfarsit,primeam ce-mi doream.
La noi..a cam disparut obiceiul asta,mie imi pare rau,dar cum sotul meu a "uitat"de cateva ori ..m-am facut si eu ca uit,asa ca..

Mergi la inceput

Si acum sa va povestesc cate ceva despre Teodora. E foarte vorbareata, leaga si propozitii scurte , a invatat culorile (le recunoaste daca o intrebi, dar le si numeste : abastu, gaben, oshu, ab, malo, vede sau ede ), numara pana la cinci, uneori il mai uita pe patru, sau ajunge la opt, mananca bine, la pranz doarme cam 2-3 ore, noaptea a inceput sa doarma mai bine, dar adorm eu langa ea si apoi ma ridic tiptil...Ma bucur ca papa foarte multe fructe, dar cu laptele tot asa suntem, adica maxim 200 ml/zi din canita, restul in cereale, mai papa iaurt, e topita dupa Paula de la DrOetker, cu toate ca eu nu sunt prea incantata . Spune "mesi" cand primeste ceva si dupa ce papa "mana masa". De ceva timp, dupa ce se satura la masa, isi da jos bavetica, impinge farfuria spre mine si spune "mana masa" . Atunci stiu ca nu trebuie sa mai insist, ca nu mai manaca . Se spala pe dinti ca un om mare, inainte de culcare (si seara si dupa masa de pranz), iar daca se intampla sa uit, imi aminteste ea "mami, diti"
De trei zile e mucioasa, fara febra sau tuse (nu am experimentat pana acum asa ceva si ma gandesc cu groaza cum o sa fie, mai ales cand vom merge la gradi), dar vad ca azi dupa ce i-am dat fluimucil (uitasem ca e bun la asa ceva si ca am in casa) parca s-au oprit. Seara la culcare o masez pe piept cu wick vaporub si pun putin vibrocil in nasuc. Cred ca ni se trage de la petrecerea de duminica...am fost la un loc de joaca , la ziua unei fetite de 2 anisori si s-a jucat in bile si a topait in castelul gonflabil, de nu o mai luam de acolo. Acum daca o intreb ce vrea sa-i aduca Mosul spune repede "bile, bani" . "Ce sa faci mami cu banii , ce cumperi?" , ea raspunde "papusha mae", adica mare. Eeee, sunt niste scumpi toti, a trecut timpul repede, mi se pare ca Teodora se schimba in fiecare zi, in fiecare zi descopar ceva nou la ea, ba un cuvant, ba un gest, are preferinte la culorile hainelor, isi alegea ea sosetele, haina cu care iese afara , de ne trezim ca vrea sa se imbace ca de primavara...si nu are nici 2 ani..ce ne-o astepta mai incolo ?

Acum trebuie sa ies, ca se trezeste Teo si trebuie sa-i pregatesc niste fidea cu lapte. Va pup si mi-a fost dor de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Dragele mele fete,
va doresc un Mos darnic, si la sarbatoritii de azi le doresc tot ceea ce ii doresc si Nicolei mele.
Nu am apucat sa citesc din urma, sint in super mare viteza, ca pe 23 dec am examen, si mai am un munte de materie de repetat.Ceea ce vroim sa impartasesc cu voi , e o veste minunata.MI-A PLECAT SOACRA IN RODaca n-as avea de citit m-as duce sa ma imbat!!!!!!!! Nu pot pt ca sa va explichez cat mi-s de vesela.
Acuma va las, ma duc sa ma indop cu stiinta, asa ca pe gaste, cu marea speranta insa ca voi fi in stare sa le depasesc cota lor de inteligenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Stefanna, 'tu-le mama lor de canadieni, sa-i faci praf. Sa iei nota mare si sa scapi odata de examenele astea. La multi ani pentru Nicola. Parca te vad tzopaind intr-un picior de fericire ca ti-a plecat socrella. Yuhuuuuuu.
Catrinel, poate te mai consoleaza un pic daca iti spun ca si eu am uitat cheile in porttiera masinii. Asa ca ... uite al treilea specimen cu probleme din astea.
Mari, sanatate multa mamei tale si sa o ajute Dzeu sa se tina de regim. Trebuie sa faca asta pentru voi si nepotica.
Sanatate multa micii tale, sa ii treaca mucii cat mai repede si fara alte complicatii.
Andreea, si la voi a venit Mosul? Numai la noi nu, ca nu am avut timp sa caut cadouri.
Sa fiu sincera, Evei nu prea i-am luat jucarii. De fiecare data cand ii cumparam ceva, se juca cu jucariile luate pentru Luca. Asa ca am ajuns ca ei sa nu ii mai luam nimic. Avem casa plina de jucarii de la Luca, cand am cumparat ca nebunii, deh, primul copil, am vrut sa ii oferim tot ce isi dorea. Iar acum Luca se joaca cu un lucru maxim o zi si il arunca pe te miri pe unde. Asa ca am instaurat regula: primit doar cand face ceva exceptional (in ochii nostri) sau la "zile mari". Altfel, sa invete sa se joace cu creioane, foarfeca, sa taie hartii (nu perdele, lenjerii sau mai stiu eu ce). Asa ca uite si noi avem un model de copil de nu apreciaza jucariile ca are prea multe.
Zici ca au aparut CD-urile cu Cenaclul Flacara? L-as ruga si eu pe tata sa mi le cumpere.
Alinaalex, iti doresc sa iti iei cizmele visate si musai sa pui poze sa vad si eu ce se mai poarta prin Ro.
Tili, la multi ani pentru ieri si multa sanatate copilului. Sa speram ca nu va fi nevoie sa mergeti la spital, iar febra nu se va mai incapatana sa creasca. Aveti grija de voi si va asteptam sa reveniti in forta.
Fetelor, eu ieri am invitat-o pe mama la concertul cu www.youtube.com/watch?v=wSHSzGzqwfs&feature=related " target="_blank">Trans Siberian Orchestra. Eu am mai fost la ei cand eram insarcinata cu Eva. I-am facut o surpriza de care a aflat cu 15 min. inainte de a pleca de acasa. Am vorbit cu fata unei colege care a venit sa imi stea cu copiii. Aveam mari emotii la acomodarea lor cu fata. Pur si simplu cand am plecat de acasa, pe Eva o pusesem in scaunelul ei sa manance iaurt, iar Luca se uita la TV, nici macar nu le-am spus ca plec. I-am dat tipei numarul de telefon de pe celular (eu sunt o persoana care urasc mobilele, am unul care il tin tot timpul inchis si il folosesc numai in cazuri de urgenta, un Nokia batranel. Asa ca, Andreea, sa fii venit bona ta la mine sa fi vazut atunci critici la "saracia" mea) sa ma sune in caz de ceva. Pe toata durata concertului am stat cu telefonul in mana ca sa il vad cand suna. Ca de auzit sigur nu il auzeam la cat era de tare muzica si nu am catadicist sa il pun pe vibratie.
M-am si gandit ca o sa iasa mama din sala de concert nauca de asa muzica tare si lumini multe (ii joaca ochii in cap). Insa... mama a ramas super incantata. I-a placut la nebunie muzica, era un tip, negru, care recitea, de avea o voce superba. Te ungea pe inima. Un timbru profund, parca mi-l imaginam in fata bradului spunand povesti la copii despre Mos Craciun. Mama cum nu intelegea ce spune, se multumea numai sa ii auda vocea. Apoi jocul de lumini a fost nemaipomenit. O feerie. Nu stiai unde sa te uiti. Au avut si spectacol cu focuri, ceva de vis. Un concert nemaipomenit de Sarbatori. Am pus linkul sa vedeti cam ce fel de muzica canta. Imi pare rau ca este proasta calitatea videoclipului. Luminile nici nu se compara cum erau cele din realitate.
Daaaar, nu ma puteam bucura profund de concert ca imi stiam acasa copiii cu cineva cu care nu mai statusera niciodata. Asa ca am venit acasa cu mari emotii, cu gandul ca cine stie ce cucuie gasesc, vase sparte, dezordine, plansete.
Pai in casa mea gasii liniste, copiii bine si fericiti. Ca ei o mai vor pe fata. Asa ca, fiind multumita ca imi gasii copiii bine, o plati cu mai mult decat stabilisem.
Acum daca ma gandesc un pic in urma mi se pare ca am fost un pic inconstienta, sa imi las eu copiii cu cineva cu care nu au mai stat, nici macar nu mi-am luat la revedere de la ei. Deodata s-au pomenit singuri in casa cu fata. Insa stiu ca am copii cuminti si foarte sociabili. Pe asta m-am bazat. Iar fata avea multe recomandari bune de la alte colege de-ale mele.
Hai ca va pup ca azi imi luai liber de la serviciu ca sa invat pentru examenele de le am azi si maine.
Numai bine tuturor si sper ca Mosul sa fi fost bogat indeajuns incat sa umple niste cizmulite cu cadouturi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI si de la noi, pentru toti Niculaii de azi!
In special pentru Nicolae Guta (glumesc)

La multi ani tuturor celor care va serbati azi bebeii, sa va creasca mari, frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput