* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Salut
Da fetelor la nici 15 saptamani tupeistul asta mic se plimba prin burta ca pe bulevard!
Poli venim si noi la Brasov, dar pe 6 ianuarie...la un botez!
Laurici nasti de Craciun? Mama ce putin mai ai! Sa stii ca io cred ca ai un baietel...sa nu te superi pe mine!
Fusei la Mall sa il scot pe mos Nicu din rahat...ca tati mereu uita...parca a picat de pe luna!
Am luat o masinuta cu forme...ca are o broasca si s-a rupt de tot...asa ii place, dar maine cred ca o sa fie super happy.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Tili spune:
Noroc de canapeaua asta, ca nu stiu cum altfel mi-as fi facut intrarea dupa atata timp.
Asadar fetele dragele, nu am mai dat de ceva timp nici un semn de viata, mai exact de cand ma aflam in Italia. Intre timp ne-am intors cu totii, cu masina personala, facand exact 5 zile pe drum. Dar despre asta in alt episod.
Intai si-ntai va multumesc pentru urari si mai ales pentru faptul ca nu m-ati dat uitarii. E inca ziua mea, dar am simit lucrul asta doar cand m-a suna cineva sa ma felicite sau cand citeam urarile voastre. Sunt suparata tare.
Matei are de sambata varsat de vant si de 3 zile abia scade febra sub 40, daca reusesc sub 39, sunt tare. De mai bine de o luna de zile suntem consemnati la domiciliu, cand Mihai a adus de la camin o raceala de care el a scapat usor, cu toate ca l-am trimis in continuare la camin.
In schimb Matei a scapat doar dupa 2 flacoane de Unasyn. Nu mai zic ca si eu boleam odata cu el. Chiar cand a terminat tratamentul, la Mihai a inceput sa se desfasoare varsatul de vant luat tot de la camin cu 2 sapt. in urma. L-a tinut exact 2 saptamani. Se zice ca nu exista varsat de vant fara febra. Daca e asa, eu nu stiu, ca nici nu l-am banuit pe Mihai ca ar fi avut febra.
Ma asteptam sa faca si Matei, asa ca am inceput sa astept sfasitul per. de incubatie de 2 sapt. Sambata seara i-au aparut cateva bubite si pana luni seara am crezut ca nu o sa aiba prea multe, cel putin asa se preconiza. Acum are atatea bubite ca numai cand ma gandesc la asta imi vine sa plang. Mi-e asa mila de el... E tot numai o rana. Cel mai rau e la kuk si la funduc, intre fese. Trebuie sa il spal de mai multe ori pe zi aolo si mi-e groaza sa nu ii fac mai mult rau. De scarpinat, se scarpina nesperat de putin, dar si-asa incerc sa il opresc.
In seara asta am dus o batalie crancena cu febra. La ora 5 pm avea 40,4, iar la culcare ii adusesem temperatura la 38,4. Cand i-am zis doctoritei ca avem temp. 40,4, ne-a zis ca daca o tinem tot asa pana maine, dimineata ne internam obligatoriu. Noaptea asta e hotaratoare. Poate ne aude DD si ne ajuta sa trecem cu bine si peste boala asta, care ar fi trebuit sa fie doar un hop peste care trebuie sa trecem.
Dr. zice ca a facut o forma asa severa pt. ca gasit organismul slabit de boala precedenta, de raceala.
Asa ca cine zice ca mai bine sa faca copilul boala cat e mic, se inseala.
Asa ca il rog pe DD sa-mi aduca in dar sanatate lui Matei, sa nu se mai chinuie atat, mititelul. Daca l-ati vedea cu cat stoicism suporta, m-ati intelege.
De fapt il aveti aici si aici pe Matei acum 2 zile si aici azi-dimineata. Abia in seara asta, dupa ce i-a mai scazut febra, s-a mai inveselit si... dupa ce a gasit ce i-a adus mosul.
Va promit sa revin cu povestiri si pozici din Italia, inclusiv cu intalnirea lui Sergio si Ambra de Serj cu Matei si Mihaita de Tili.
alorea16 spune:
Buna seara ! A venit mosul? La puiutul meu da. Asteptam cu nerabdare sa vina ziua de maine sa-i vedem reactia cand se va trezi
La mine nu avenit mosul![]()
CIUF tare videoclipul
MIHASER ma bucur sa aud ca a miscat. Am si eu o prietena care este in 16 sapt si ea este tare trisca ca inca nu l-a simtit. Multi pupici
LAURICI ma bucur tare mult pentru tine si pentru bebe ca este bine. Am vazut pozele cu burtica
DPN -ul tau e de 2 ian 2008 Crezi ca nasti mai devreme? Nastere usoara.
TILI LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!
ANDREEA
trista povestea ta cu bona
MARIANA felicitari pentru bebe 5
Super ! Nu stiu cum te descurci eu nu as putea face fata. Esti o supermama 
POLI distractie placuta la Brasov. Ma bucur ca ai venit de sarbatori la noi
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Noe
o femeie a gasit un leu in jungla; era ranit f grav si a avut grija de el pana s-a facut bine; apoi l-a dus la zoo
dupa o vreme, a mers la zoo sa vada cum mai e;
www.youtube.com/watch?v=TYh96USnzY0" target="_blank">uitati cum a primit-oCe mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
De-aia prefer eu animalele in locul oamenilor
Mariana, felicitari pentru bb5. Am citit de cateva ori fraza in care ne dadeai vestea, parca nu-mi venea sa cred. Esti o curajoasa si o super mama ... n-am cuvinte.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Irina71 spune:
Repede, repede, pana nu plec de acasa ....
LA MULTI ANI !! TUTUROR CELOR CU NUMELE NICOLAE SAU NICOLETA !! 

Dar, in mod deosebit, vreau sa-i urez toate cele bune ghiocelului Nick al lui Poli ! LA MULTI ANI !! 

PUI FRUMOS, SA FII SANATOS SI NOROCOS IN VIATA ! 

Sa te bucuri de vacanta asta in Romania si de zapaadaaaaaaa multa !! (stiu ca in Grecia nu prea e).
Tili, multa sanatate lui Matei ! Of, bietul de el, ce "pictat" e pe corp
Cum se mai simte, cum a fost azi-noapte ?

micaalsa, ma bucur ca ai revenit, dar de ce zici ca ..... ai probleme cu cineva ?
Spune ce mai face Iulia ?
Sper sa mai intru de la birou.
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Qamar spune:
la multi ani, Tili!!!!!!!!!!!!!!!!
la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!!!!!
si
sanatate maxima bolnaviorilor!!!!!!!!!!!
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?
Polixeni spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLETA SI NICOLAE!!!SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE,BUCURII SI NOROC!!
LA MULTI ANI TILI!!!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA TE BUCURI DE FAMILIA FRUMOASA PE CARE O AI!!!
Miha uaaaaaa ai simtit deja bebeul?/Super!!! Cristi ce face??
Andreea G vai m-am cutremurat cand am citit despre bona...groaznic!!pai eu as fi dat-o afara din start!!!nu i-as mai fi dat nici o sansa!!!La agentia ei ai fost sa-i faci reclamatie sa o dea afara si de acolo???Am vazut si pozele voastre...Bubu e fenomenala imbracata ca o doamna de inalta clasa!!
E o dulce!!
Noe si Bia e tare tare dulcica si-mi place parul ei tare tare mult!!!!Si ai mei tot spera sa se increteasca parul lui Nick,dar din cate vad eu nici o sansa....
nu le vina sa creada ca a mostenit parul meu.
toate fetele pt urarile de bun venit!!!imi pare rau ca nu suntem mai multe in acelasi oras sa ne vedem!!!
Ei,a venit mosul la voi??ca la noi a venit.....![]()
mihaser spune:
Salutare!
tuturor celor care poarta numele acestui Sfant de numele caruia sun legate atatea povestiri frumoase!
Poli la multi ani lui Nick...Ce fain ca il sarbatoriti aici!
Tili imi pare tare rau ca ai avut asa o zi trista...stiu exact prin ce treci si prin ce trece micutul tau...Si eu am fata plina de bube...arat ca un zombi! Corpul la fel! S-a speriat aseara dr de familie cand m-a vazut...a crezut ca am varicela...si ea trebuie sa nasca in ianuarie!
Pana la urma cred ca nu e varicela, insa azi merg la dermato...asteapta si dr mea diagnosticul. A vorbit la telefn si i-a explicat si lui cum arat...a zis ca ma asteapta azi la 6 si ca va trebui sa tin regim pana dupa nastere fara prajeli, ciocolata, etc...
A venit si la noi mosul...i-a adus o masinuta cu melodii si forma geometrice foarte frumoasa...E super incantat juniorul, dar o merita ca a fost foarte cuminte...
Alina ma intrebai de Simo daca e gravi, mi-a spus ca inca nu, insa spera ca in viitor va fi...Edutu tot nazdravan e...se trezeste de 2 ori pe noapte!
Va pup necontagios! Revin pe seara!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Tili spune:

tuturor Nicoletelor si Nicolailor, indeosebi
lui Nick de Poli, sa fie sanatos si cu lipici la fete. 

Azi Matei e mai bine. Cand s-a trezit avea "doar" 38,7 temperatura, iar la 2 ore dupa aceea si dupa 5 ml de Nurofen a ajuns la 38,1. Se pare ca am trecut de ce a fost mai rau. Cel putin asa sper.
La noi a venit mosul de aseara, ca stiu ca lui Mihaita ii place sa se joace cu masinuta noua imediat, dar cum el merge la camin.... Si nici lui Matei nu cred ca i-a displacut cadoul mosului.
Si la mine a venit intr-un fel, dar la mine a fost mosul haspandul meu ca tot era ziua mea, nu? Mi-a adus o perie Philips cu ioni si cu ceramica cu trei trepte de aer cald si rece. Mi-o doream de multa vreme.
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI,MULTI ANI,TILI!SA FII FERICITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!
Bietul pui!Culmea e ca...e tare dragut asa pestrit.Pacat ca ai avut parte de o astfel de zi dar,partea buna e ca te vei amuza peste ani de aceasta intamplare.
LA MULTI ANI,DRAGI SFINTISORI:
NICHOLAS (POLIXENI)
BIANCA NICOLA (STEFANNA)
BIANCA NICOLE (PISPI)
DAVID NICHOLAS (TINA)
ADINA NICOLETA (ANDRA SIMONA)
MAMI NICOLLE27
SA TRAITI...CAT NUMELE!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.