* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

La multi ani Tili! Multa sanatate si multe impliniri alaturi de baietii tai!

Fetele am o veste senzationala...inca nu a aparut la DD...Aseara bebe din burtica s-a miscat in vazul familiei si l-a lasat masca pe tati, care nu o credea pe mami ca deja il simte pe explorator. Fratiorul a vazut si el forma ciudata pe care o avea burtica lu` mama dar inca nu realizeaza ca vine concurenta din urma...se bucura inca de privilegiile cupilului singur la parinti!

Eu trebuie sa merg azi la dr ca am facut o alergie...culmea la cat de putin mananc am mai facut si alergie!

Ciufulet eu nu am mai umblat la lista de cand s-a schimbat parola...pe cea noua nu o stiu.

Va pup si va doresc o zi buna! Va dati seama ca m-am bucurat de pozele voastre cu mandrii Marianei, Bia, Theea si acum fug sa-l vad si pe Andrei al Irinei.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa din Brasoooooovvvvv!!!!!!!!
Daaaa am ajuns in Brasov si ningeeeeeeee de aseara.E asa de frumos.De-abia astept sa iesim cu saniuta!!Vai fetele asa ma bucur de vacanta asta,ca un copil mic!!! Maine urmeaza sa aprinda beculetele in oras.Tot maine vrem sa-l sarbatorim asa in familie pe Nick.
Intre timp am mai alergat pe la doctori (eu tot racita sunt).Vreau sa-l duc pe Nick si la un control ORL.
Va dati seama ce nebunie e aici ca toti vor sa-l vada,sa-l pupe,sa se joace cu el.Acum ca e liniste cat-de-cat am intrat si eu un pic sa va citesc.
Vai dar ce am citit: MARIANA FELICITARI PT BB 5!!!!DRAGA MEA ESTI DE ADMIRAT!!!!JOS PALARIA IN FATA TA!!!!CE MAI SUPER-MAMA!!!!
Apropo de gravidute...cum se mai simt gravidutele noastre dragi???

Vreau sa vad si pozicile voastre si sa va citesc vestile.
Sper sa pot si pune poze cat de curand dar tb sa le recuperez de la sora mea din aparat.
M-apuc de citit si de vizionat poze.Va pupicesc pe toti si toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, da, mai si io am tuns-o pe oana, si cam tot cu ciobul! iarasi e ciopartzila. Breton tot la jumatatea fruntii, dar mi se pare ca ii sta asa de bine. Daa! Vrem poze cu Eva!
Aa, ca tot voiam sa intreb. oana are o colega americanca la gradi, o cheama tot Eva, i se zice "Iva". Asa ii zice lumea si Evei tale pe acolo?
pt pagina noua

POLI distractie placuta in Ro!

NOE bine ca dadusi un semn de viata, voiam azi sa-ti scriu. Mai, leul ala e senzational, extraordinara faza!!!
Imi pace mult casa voastra, e aranjata cu gust!

ALINAALEX ce mai face Marc la gradi? tot asa devreme se culca seara? Ca oana a alunecat spre 9 seara, din pacate. Doarme dupamasa cate 2 ore...

DELIA, ceva poze noi, ai?

MIHASER Ce fain… wow, imi amintesc vremurile alea, cand titza mica impingea capul prin burtica…Cate saptamani ai acuma? muuult de tot. Pacat ca nu vin la Timi anul asta, dar ne vedem la anul de sarbatori.

Ieri am fost in parc cu prietena cea mai buna a Oanei, s-au jucat super impreuna, se plac tare mult. Asa ca program “plin” in parc: catzarari, tobogan, leagan, iar catzarari… si totul aproape in intuneric (6-7 seara) si pe inceput de ploaie…. Hm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha, wow, ce fain! asa repede misca bb deja? am vazut la tiker ca ai aproape 15 sapt. cred ca esti in al noualea cer!!!

Catrinel, nu ma intreba te rog de ora de naneala...ca la noi s-a facut 11 seara si aia cu somatii...sa nu mai zic de w-e, cand doarme pana la 10-10.30 si il prinde 12 noaptea...iar dimineata e jale...abia il trezesc...of, of, mai-mai, ata ete, oricum Marc n-a fost niciodata matinal...dar ma tot gandesc ce voi face cand voi merge la servici, oare la ce ora voi ajunge la servici, ca nu e tati in fiecarezi sa-l duca la gradi...ziua doarme si 3 ore, cateodata chiar 3 ore jumate. La gradi se culca primul si se trezeste ultimul.

La gradi e ok, sapt. trecuta le-au impodobit bradul, unul in curte, celalalt in interior, toata cresa e impodobita cu beteala si luminitze colorate, mosi, e f. f. frumos aranjat! Pe 21 dec. o sa avem serbarica, educatoarele se straduie sa-i invetze pe copii o poeziara de Craciun pe care o vor spune mosului - " Mos Craciun cu plete dalbe". Marc stie deja versurile si e asa haios cum se straduie el saracu' sa le spuna , e ahtiat dupa Mosu' (chiar a primit unul cadou si sunt de nedespartit, doarme cu el) si-i tare curioasa cum va reactiona el cand il va vedea pe mos in carne si oase si , mai ales, cum va spune el poezioara

Catrinel te inteleg, si io-s varza cand ma duc cu Marc fara carucior,desi nu l-am mai folosit de multisor. Prin magazine e cel mai greu...de obicei fac cumparaturile fara el, acuma am si timp cat e el la gradi. In w-e trecut am fost prin supermarketuri si am venit varza de acolo, abia l-am scos, a luat lucruri de pe rafturi, etc.

Poli, bine ai revenit!!! Oau, sunteti in Brasov, distractie placuta!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Diseara vine Mos Nicolae!
voi le puneti la pitici cizmulitele in geam?
la voi vine Mosu' (ma refer la mamici)?
eu am fost de dimineata la coafor, m-am vopsit si aranjat. Si daca mosu' mi-ar aduce si o pereche de cizme as fi chiar fericita ...
in rest, numai sanatate imi doresc.

pozele noastre

Mergi la inceput

TILI

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE BAIETII TAI!
si mai intra si pe la noi, ca nu avem cam demultisor vesti de la voi!

pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, TILI !!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !
MAI TRECI SI PE LA NOI .....

Noe, super poza Biei intre 2 poze cu prajituri Mai, dar are fetita un paaaaarrrr ... seamana cu neamul tau (am vazut ca si sora ta are parul frumos)
Vai, ce m-am speriat cand a sarit leul ala pe gard, am crezut ca are intentii rele ! Pe urma, insa ......

Miha, ce fain ca ti-ai simtit bebele miscand .....

Delia, daaaaaaa, ai dreptate : ce frumosi sunteti, semanati cu noi !
Mai, noi ne-am tot gandit in privinta bradului si am decis asa : ii facem unul mediu, nu mare, dar il urcam pe o masuta care sa fie lipita de zid, la coltz, asa incat sa nu prea ajunga la el. Bine, noi speram sa nu scape acolo nesupravegheat, dar .... se mai intampla si momente de neatentie. Oricum nu punem decat globuri de plastic, in caz de shoc sa nu se sparga si sa se raneasca puiul ...... Pentru ca e mort dupa bomboane, nu i le vom pune in pom. Nepotica mea, cand avea 3 ani, a tras de o bomboana si a cazut tot bradul pe ea.
Noi stam la 600 de km de copil.
Ce super ca vine mama ta, am zis eu ca nimeni nu se compara cu o mama sau o bunica iubitoare!

ciuf, pai Andrei nu bea din canutza. El bea din biberon sau direct din pahar. Numai cand bea din bibe isi baga mana in san si se mangaie. Probabil face o conexiune cu atunci cand era mic si-l alaptam ? Cine stie, dar noi tot speram sa-l dezvatam de bibe ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

micaalsa, da-o incolo de treaba ! Mai scrie si tu 2 randuri aici ....

Valabil si pentru kim.

Incep sa-mi fac griji pentru voi ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragele mele
Mariana m-ai lasat masca! Felicitari, din toata inima pentru bebe nr.5! Esti cu adevarat o femeie curajoasa si demna de toata admiratia
Andreea parca vorbesti din filme, cu bona asta a ta! M-am umplut de nervi citind cate a facut! Bine ca ai scapat de ea! Ai primit mesajul meu de sf Andrei sau nu mai ai nr ala de tel?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Ciuf Ali de la 1 an este tunsa numai baieteste si ii sta foarte bine. dar tati s-a gandit el peste noapte sa nu mai tund fetita (o tundeam numai cand era el plecat) sa-i creasca si ei parul de codite.
Mosu s-a pregatit sa vina la fimea si ea o sa gaseaca cadoul in cizmulite maine dim.
La mine nu vine pt ca sotul e plecat pana vineri. S-a scos

Mergi la inceput