* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ada hai ca, cu toata purigo papulourticarian de sarcina al meu ma faci sa zambesc!

Maine merg la al doilea dermatolog si imi fac hemoleucograma!
sunt cam varza! sper sa-mi reziste miscaciosul!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, scuze ca nu urai si eu La multi ani la toti ce poarta numele de Nicolae. Ma aranja Evuta si imi trimise mesajul, fara sa mai apuc sa scriu si sa fac corecturi.
Miha, la mai multe miscari a lui "Mingiuta". Bafta la analize.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuftu'le mama lor de americani.... ca acu vreau sa dau in fund America....sa vedem pana la uram de udne o sari iepurele.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am fost la al doilea dermatolog, unul cu renume in oras...in primul rand a ramas consternat ca am indraznit sa fac cei doi copii asa reprede unul dupa altul, apoi mi-a spus ca am clar varicela si sa vb cu dr ginecolog despre sarcina...M-am dus la gineco, dar dr mea nu era...tocmai iesise din garda...o sa merg luni la ea la cabinet ca mi s-a luat de spitale...Intre timp vreau sa vad ce analize se mai pot face sa vad clar daca posed virusul ala de varicela, si daca se dovedeste ca il posed...cele care sa arate daca a fost afectat copilul...Am citit pe net ca riscul sa fie afectat este destul de mic 1-2%, insa majoritatea medicilor din Ro iti recomanda cu caldura avortul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Azi am fost la al doilea dermatolog, unul cu renume in oras...in primul rand a ramas consternat ca am indraznit sa fac cei doi copii asa reprede unul dupa altul, apoi mi-a spus ca am clar varicela si sa vb cu dr ginecolog despre sarcina...M-am dus la gineco, dar dr mea nu era...tocmai iesise din garda...o sa merg luni la ea la cabinet ca mi s-a luat de spitale...Intre timp vreau sa vad ce analize se mai pot face sa vad clar daca posed virusul ala de varicela, si daca se dovedeste ca il posed...cele care sa arate daca a fost afectat copilul...Am citit pe net ca riscul sa fie afectat este destul de mic 1-2%, insa majoritatea medicilor din Ro iti recomanda cu caldura avortul.

Bebe 2

what?

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

miha, la un search rapid pe net, asa zic toti: in primu trimestru, sansele de a fi afectat bb sunt de 1, maxim 2%! insa trebuie sa fii sigura ca e varicela, sa faci testele de care ziceai tu si gata, totul e ok!

mai grav era daca o faceai chiar inainte sa nasti!

mergi la cat mai multi doctori, Miha si sunt sigura ca o sa fiti ok amandoi!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, mai, cum naiba…. Chiar sa fie varicela??? M-am uitat repede ne pe net, nemtii recomanda ceva de genul: „Nachweis von IgG gegen VZV“ (analiza IgG pentru VZV (Varizella-Zoster-Virus)). Ma gandesc ca doctorii inteleg ceva din asta. Si apoi trebuie analizat daca s-a infectat bebe.
Te pup mult, iti tin pumnii sa fie bine. Imi amintesc ca si Cat a avut ceva de genul asta…a stat cu inima cat un purice si a fost bine pana la urma. Importatnt e sa nu se fi infectat bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Mihaser, in primul rand te felicit pentru fotbalistul din burtica. Sa stii ca e un mare avantaj sa ai tot baietel, iti spun din experienta, nu iti mai bati capul cu decorarea camerei copiilor, o faci ca pt. baietei si gata, faci economie cu hainutele (ma rog, mai mult sau mai putin, ca eu nu m-am putut abtine sa nu ii iau), se joaca amandoi cu acelasi gen de jucarii si vor fi sigur buni prieteni, mai ales ca vor fi de varsta apropiata. Si eu mi-as fi dorit o surioara pentru Mihaita, dar nu a fost sa fie si nu regret nici o clipa ca Matei nu e Mara (asa cum mi-ar fi placut sa o cheme).
In legatura cu varicela, cel mai bine e sa te asiguri ca e intradevar varicela si daca se confirma, nu lua in seama indicatiile pretioase ale medicilor care te sfatuiesc sa faci avort, tu ai grija de tine si implicit asa ai grija de el.
Eu nu cunosc cazuri de alte viitoare mamici care au facut varicela, dar sunt sigura ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Matei de ieri nu a mai facut febra, asa ca am scapat de spital. Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit are o temperatura normala. Dr. m-a asigurat ca e mai e posibil sa mai aiba febra, daca va mai exista inca un val de bubite. Doamne ajuta!

Multumesc fetelor care m-au incurajat si care m-au reprimit aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mihaser,poate nu e varicela!!!!...totusi..eu stiu ca anticorpii tip IgG sunt anticorpi cu molecula mica ce pot traversa placenta,spre deosebire de cei IgM si de asta,daca sunt prezenti pot fi potential periculosi pentru fat.oricum,intreaba cel putin inca un infectionist si poate macar inca un ginecoloc caree a avut asemeneacazzuri,inainte de alua orice decizie.Bata!!!!!

Mergi la inceput