* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

of tili....si eu am facut acum 2 zile conjunctivita la un ochi de la varicela...mi se umflase pleoapa superioara la dreptu`...si imi prescrisese deja dr dermatolog fucithalmic...mi-am dat de 3 ori si mi-a trecut a doua zi...e permis in sarcina, dar pentru copii nu stiu care e doza

Va pup si sper sa va treaca!

Aalina ma bucur ca-ti place Stefan!

Ma duc sa ma uit si eu la ciupercute!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Fugu cade lece!Adica...NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Prima zapada de anul acesta i-a smuls lui Bubu aceasta propozitie.Pupam!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ne pregatim sa iesim afara.Ma bucur ca un copil.N-avem insa saniuta...inca!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor ati vazut ca a nins si in Bucuresti
Bebe a fost afara cu tati si i-a placut tare mult! A ajuns in casa mai mult tarat

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHA, eu cred ca cel mai bine e sa nu i le mai lasi la indemana... oana imi tot lua portofelul, si cotrobaia in el. L-am desfiintat, imi tin banii si cartelele in buzunarele interioare de la palton
Vezi ca incerc sa te ascult cu scrisu'...
Unde pozeaza Noe goala, sa vaz si io!!!!!!!!!

NSHIRO, nu am ajuns sa vad filmul cu ciupercutzele, sper sa ajung azi.

MIHANEB, super bancul ala cu amnezia, il stiam de mai demult si l-am tot cautat, dar nu l-am mai gasit. Scrie mai des!!

DEEA, cred ca secretul e sa scrii mai des ma bucur mult cand dai cate un semn, dar sa nu mai dispari dupa aiaaaaaa, plizzz!

TILI, mai dar prin cate treceti!!! Se termina una, incepe alta. Eu as lua-o pe pereti, cu 2, cred... Pup sa treaca repede!!!

Am facut vreo trei poze haioase cu Oana care incerca pantofii lui tati, apoi una cu oana imbracata in puloverul meu, si una cu o caciulitza pe care i-am gasit-o de anul trecut si nu mai voia sa o dea jos, asa ca am stat vreo 2 ore in casa cu caciula aia groasa, ba am si mancat cu ea. Plus, a mai gasit si o suzeta si a incercat-o pe aia. Tot vreo ora.
.... nu le-am pus inca.... n-am stare azi....

Da, AALINA, astia ma stresseaza si io am de umbalt dupa buric, ca bine zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinel,vezi la semnatura..in dreapta

ce frumos a fost aseara pe ogor, in camp la noi!am scos Bia afara si era in extazam stat aproape 1 h afara, iesisera vecinii pe strada, a fost supeeeeerrrrrrrrrrrrr!

sper sa mai ninga, desi azi -dim a fost destul de funny sa iesim din camp, dar am iesit

pupaturi si....la treaba!

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

am facut si poze aseara dar sunt acasa in aparat, astea le-a pus Dr pe blog pana acum

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mama ce entuziasm general o data cu primii fulgi...Ma suna si mama aseara sa-mi spuna ca la ea ninge si e zapada mare!
A nins si la noi un pic peste noapte...a vazut si Cri un pic de zapada pe geam.

Catrinelu pai uita-te la semnatura lu` Noe....ma bucur ca te conformezi

Alorea, Andreea, Noe va doresc zapada pentru un om de zapada adevarat sa va vad atunci entuziasmul...Dar parca au mai cazut cativa fulgi acum 2-3 saptamani...cand povestea Gabi de copiii de la gradi...

Aseara mi-a expirat exilul...am fost la Mall...si l-au facut aia pe Mos, pe piticii Mosului si niste ursi polari super...Decorurile erau cam pretentioase si elegante pentru gustul meu, insa era dragut...eu prefer brazii Bam Boo, nu Sarra Blu...imi place sa fie plini cu globulete, saniute, oameni de zapada, ciupercute, etc...

Apropos de ciupercute...Maria e fost super la serbare...asa mult am ras

Pup ca a cazut calaretul!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Neazta, fetele!

Si la noi a nins ieri toata ziua, dar fara nici un folos. Abia aseara dupa ce a inghetat s-a asternut ici-colo cate o paturica subtire de zapada. Asadar iarna ne-a jucat o festa, momentan.

Mihaser, saru` mana de sfat, dar Matei nu are conjuctivita. Am vazut si noi aseara cu ochii nostri zgarietura din ochisor. Sper, totusi sa il mai ierte varicela pe Cristian, sa nu il apuce chiar se sarbatori. , si tinem pumnii sa fie bine.

Andreea, am uitat sa-ti spun ca am vazut si eu frumoasa doamna eleganta.

Noe, asa de tare a nins in Bucuresti? super! Abia astept sa vina si la noi iarna de-adevaratelea! Am tras si eu cu ochiul la semnatura noua. Marfa!

Nshiro, vazui filmuletele cu ciupercutele. Haos total, dar ce mai conteaza. Dulci foc.

Ciuf, spor la invatat si ... curaj!

Catrinel17, . Zic merci ca nu se intampla de sarbatori. ... Sper!

Va las. Ma duc sa-mi injectez direct in vena o cana cu cafea. Tineti cont, va rog, ca am scris tot mesajul cu Matei in brate si dandu-i papa.

O zi buna si la toata lumea.

Mergi la inceput

colinde pt copii cantate de personajele Disney

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput