* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Catrinel_17 spune:
Laura Ioana, bafta!!!!!!!!!!! iti tin pumnii! ai grija de tine. dar sa stii ca va fi bine! 
Qamar spune:
pupici maximi
sunt in zona, va citesc
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mihaser spune:
Neata!
Va pup fetele si va multumesc mult pentru mesaje...Eu tot astept sa faca si Cristian varicela...ma tot uit de bubite, insa pana acum nimic.
Tili si eu am citit ca varicela in cazul nou-nascutilor e destul de nasola si are complicatii. Eu am vorbi cu pediatrul si mi-a spus ca e mai bine sa-l las sa faca varicela sa capete imunitate...Sper sa faca o forma usoara....deja mi-e groaza cand ma gandesc ce o sa se scarpine.
Laura Ioana iti tin pumnii, sa fie totul ok pe 3 ianuarie si o sa ma gandesc la tine! 
Micaalsa am vazut-o pe harnicuta ta....mama ce de jucarioare are ea! Ce tare e faza cu batraneii...si Cristian isi viziteaza toate vecinele mai in varsta la sat si le striga pe toate mama.
Catrinutza multumesc mult pentru mesaj....sper ca ce a fost mai rau a trecut...Acum nu-mi ramane decat sa ma rog la Doamne Doamne sa fie totul ok! Astept sa fac TT si o sa vad ce mai urmeaza. Ma bucur totusi ca ginecoloaga mea nu a pronuntat cuvantul avort si e foarte optimista c totul o sa fie ok. Ma uitam azi la idioata aia care a facut a doua oara avort la 16 saptamani si o uram din tot sufletul...eu nu mai stiu cum sa fac sa nasc un copil sanatos, iar altii fac tot posibilul sa-l omoare...Am ramas masca atunci cand am vazut ca era foarte nemultumita ca a platit 100 ron la primul avort si era afectata ca a pierdut banii aia, nicidecum ca a omorat copilul ala de 16 saptamani...Cred ca in curnad nu o sa ma mai uit la stiri.
alinaalex pai mai bine ca te intorci tot acolo si pe parcurs poate o sa gasesti altceva...dar de ce te grabesti asa tare sa te intorci? mai bine stai cei 2 ani ca la urmatoarea sarcina s-ar putea sa nu mai ai privilegiul asta...tot de la aia ne mai luam si noi incaltaminte...au reduceri faine...aici in vest numai incaltaminte italiana gasesti...spre disperarea mea care numai calapod din ala nu port...si Cristian ma mosteneste...si lui ii gasesc greu papuci!
Mezzo...mama ce preferinte mai au si copii astia!
alorea multumesc pentru gandurile bune!
carmen ma bucur ca te-ai mai obisnuit....si mie cred ca o sa-mi fie greu, dar abia astept sa ma angajez ca m-am plictisit!
deea incredibil ce mare a crescut Mia! imi amintesc de poza aia cand era fesul mai mare decat ea si acum e domnisoara in toata regula. Doamne ajuta! Cam nasol totusi cu gelozia...nu prea are leac...Dr mea de la prima sarcina avea o nepotica asa geloasa si cand a avut al doilea nepotel a fost jale...mie mi-a zis sa nu mai fac al doilea copil.
catrinelu buric de hipopotam? hmmm cam greu de gasit....noi i-am scris lui Mosu o scrisoare...incercati si voi!
Fetelor aveti idee cum il pot face pe Cristian sa nu-mi mai ia strugurelul si rujul si sa si le intinda pe fata? Cred ca e genetca problema ca si pe mine m-a gasit mama cu fata rosie savurnad un ruj...?
Am mai pus si noi un filmulet...cu ce animale mai stim...e
aici!
Delia inca nu am poze cu burtica, dar o sa faci si o sa pun pe net.
Aalina inca nu am decis numele 100%...deocamdata ne gandim la Stefan, insa nu stiu daca nu o sa ne razgandim.
Va pupacim si va dorim toate cele bune!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Qamar spune:
cat de misto e poza asta, Miha!
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
mihaser spune:
Noelino cred ca a prelucrat-o un pic sotul...nu stiu sigur, insa si mie mi se pare ca prea arata super....Ma simt cu atat mai bine...pentru ca eu am fost fotograful...Eram la o manastire la Radna...trecusem de ea si am insitat sa ne intoarcem din drum sa o vad...Macar pentru poza asta tot a meritat!
Auzi tu de cand pozezi dezbracata? Lucrezi la relatii cu clientii la firma?
Pupici Biei!
Mihaneb multumesc mult pentru informatii...Nu stiu daca o sa fac amnio pentru ca sambata o sa fac deja 16 saptamani si nu mi-a zis nimeni nimic de amnio...Am inteles ca se face intre 16 si 18 saptamani.
Ada tu ce mai pregatesti? Reteta cu eclere nu mai e pe net !![]()
Va pupacim!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaser spune:
Poli sper ca azi au circulat avioanele si ati ajuns cu bine! 
Bebe 2 
aalina2003 spune:
Miha,am vazut pozele si filmuletele voastre..mey,ce greu e incalecatul..da'si cand s-a vazut pe calut,ce fericit era!!!...ma rog,pana la prag.[:D..Culorile din poza ce i-a placut Dianei sunt foaarte faine!! felicitari fotografului! Eu despre varicela stiam de la pediatra Anei ca pana in 2 ani (sau poate pana la 1?
,nu mai stiu sigur) copilasul este protejat de anticorpii pe care-i are de la mama,asa a explicat ea de ce mica mea nu a facut-o desi a fost in contact cu un purtator.(atunci avea putin sub 1 an).Spunea ca numai daca virusul este deosebit de agresiv,sau organismul slabit,se intampla.Stefan e un nume frumos,mie,adica,imi place!
Catrinel,pai acu'te pun aia la treaba,in prag de sarbatori,cand tu ai de umblat dupa buric de hipopotam???![]()
nshiro spune:
Uff deloc nu am timp sa citesc din urma... poate pana la anul reusesc si eu...
http://www.dropshots.com/nshiro#date/2007-12-01/16:41:48
Aici isi fac intrarea. Maria e cea mai neastamparata...
http://www.dropshots.com/nshiro#date/2007-12-01/16:45:04
Aici se face prezenta. Maria nu se dezminte...
http://www.dropshots.com/nshiro#date/2007-12-01/16:47:17
Dansul ciupercilor. Tentativa. Plus sariturile de rigoare...
http://www.dropshots.com/nshiro#date/2007-12-01/16:49:49
Continuare de dans plus o bucata de cantec... Maria mai avea de facut niste sarituri....
Tili spune:
Offff...., ca nu scapam de belele!
Suntem pe sfarsite cu varicela, dar avem alta problema acum. I s-a inrosit un ochisor. Tocmai ne-am intors de la oftalmolog. Am nimerit un dr. tanar, inca cu foarte multa rabdare. Nu l-a obligat pe Matei sa faca nimic impotriva vointei lui. L-a luat cu binisorul pana a simtit ca baiatul se simte bine in prezenta lui. Nu a folosit prea mult, ca Matei nu a fost dispus sa stea sa se uite nea dr. la ochisorul lui.
Ceva ceva tot a reusit sa vada si anume o geana, dar nu e sigur ca asta e problema. Conjuctivita nu pare sa fie, ca nu ii lacrimeaza ochiul, nu se scarpina si nici nu se trezeste cu el lipit. Se pare ca s-a zgaraiat sau s-a lovit ca se vede o mica zgaraietura. Ne-a dat niste picaturi care sa il ajute sa scape de disconfort.
Ne mai asteapta saptamana urmatoare la control. Sper sa ne facem bine pana atunci.
Va pup si fug sa fac de papa ca vine tati acusica acasa.