* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Salutare!
Noe ce mioapa sunt nici nu am vazut ca i-ai scri Catrinelei de semnatura...ma prinsesi la colinde...mi-am luat de la Diverta in spaniola si acum se mai bucura si sufletul meu de ceva...
Tili imi pare rau pentru zgarietura....sper sa treaca! Ce picaturi v-a prescris?...Si eu sper sa-l ocoleasca pe Cri varicela...ca peste o saptamana am vrea sa plecam la mama...Ne-am luat si cauciucur de iarna si tot!
Fete era sa mor aseara la meciul de handbal cu Franta pentru semifinale...daca ajungem in finala nu stiu daca o sa ma tina corazonul sa ma uit!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Qamar spune:
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Tili
Noe,pentru colinde.
_
Matei(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Pozeaici .
cu placere

mai gasiti colinde si alte muzici www.culinar.ro/forum/continut-pagina/16753/In-asteptarea-Craciunului-2007/pagina/260/" target="_blank">aici
enjoy!

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
alorea16 spune:

Fetelor cand sa ma bucur si eu ca am ramas singura acasa, ca socrii au plecat la tara , copilul meu toata ziua a facut diaree.I-am dat smecta, orez, covrigi si tot nu s-a inchegat le burtica. de mancat mananca ff bine deocamdata. Febra nu are dar s-a iritat foarte tare la fundulet.

A stat mai toata ziua dezbracat ca plangea cand ii puneam pampersul sau pantalonasii
Nici nu stiu ce sa-i mai dau ca sa se inchege la burtica mai repede si sa nu-l mai vad chinuindu-se asa

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
carmenpit77 spune:
Alorea eu pe langa mancarea de reguim ii mai dadeam mucilagiu de orez si ca medic calciu carbonic.
Fetelor bucurie, bucurie ca a venit zapada dar azi dim am intarziat la serv pana am dat zapada jos de pe masina si am racait parbrizul.
Si am mers cu vit melcului pana a venit soarele sa se topeasca zapada. Cea mai mare surpriza mi-a facut-o tot sotul meu care mi-a pierdut paleta de racait geamul.
alorea16 spune:
Fetelor cine imi spune si mie urgent va rog cum se dizolva bicarbonatul de sodiu.Adica ce cantitate la cata apa
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by alorea16
Fetelor cine imi spune si mie urgent va rog cum se dizolva bicarbonatul de sodiu.Adica ce cantitate la cata apaANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa caldutza.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
Delia21 spune:
Laura Ioana si noi ne vom ruga pentru tine pe 3 ianuarie.Dar...un numar de tel....sau cum am putea sa aflam noutati de tine si de bebe?Ai vreo prietena...disponibila sa ne scrie si noua...vestile bune despre puiul mic cand vine?caci noi vrem sa stim tot![]()

(11 martie 2006) si Mihaita