* Ghiocei de martie aprilie 2006 * (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Noe ce mioapa sunt nici nu am vazut ca i-ai scri Catrinelei de semnatura...ma prinsesi la colinde...mi-am luat de la Diverta in spaniola si acum se mai bucura si sufletul meu de ceva...

Tili imi pare rau pentru zgarietura....sper sa treaca! Ce picaturi v-a prescris?...Si eu sper sa-l ocoleasca pe Cri varicela...ca peste o saptamana am vrea sa plecam la mama...Ne-am luat si cauciucur de iarna si tot!

Fete era sa mor aseara la meciul de handbal cu Franta pentru semifinale...daca ajungem in finala nu stiu daca o sa ma tina corazonul sa ma uit!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Mihaser, Nettacin si Indocollyre. Al doilea e pentru disconfort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ratonul in zapada

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Noe, pentru colinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Tili

Noe, pentru colinde.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici .

cu placere

mai gasiti colinde si alte muzici www.culinar.ro/forum/continut-pagina/16753/In-asteptarea-Craciunului-2007/pagina/260/" target="_blank">aici

enjoy!

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor cand sa ma bucur si eu ca am ramas singura acasa, ca socrii au plecat la tara , copilul meu toata ziua a facut diaree.I-am dat smecta, orez, covrigi si tot nu s-a inchegat le burtica. de mancat mananca ff bine deocamdata. Febra nu are dar s-a iritat foarte tare la fundulet. A stat mai toata ziua dezbracat ca plangea cand ii puneam pampersul sau pantalonasii
Nici nu stiu ce sa-i mai dau ca sa se inchege la burtica mai repede si sa nu-l mai vad chinuindu-se asa

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Alorea eu pe langa mancarea de reguim ii mai dadeam mucilagiu de orez si ca medic calciu carbonic.
Fetelor bucurie, bucurie ca a venit zapada dar azi dim am intarziat la serv pana am dat zapada jos de pe masina si am racait parbrizul.
Si am mers cu vit melcului pana a venit soarele sa se topeasca zapada. Cea mai mare surpriza mi-a facut-o tot sotul meu care mi-a pierdut paleta de racait geamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor cine imi spune si mie urgent va rog cum se dizolva bicarbonatul de sodiu.Adica ce cantitate la cata apa

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by alorea16

Fetelor cine imi spune si mie urgent va rog cum se dizolva bicarbonatul de sodiu.Adica ce cantitate la cata apa

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa caldutza.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Laura Ioana si noi ne vom ruga pentru tine pe 3 ianuarie.Dar...un numar de tel....sau cum am putea sa aflam noutati de tine si de bebe?Ai vreo prietena...disponibila sa ne scrie si noua...vestile bune despre puiul mic cand vine?caci noi vrem sa stim tot

Aloreea,la noi a trecut diareea in 24 de ore cu banane si orez.Doamne da sa i treaca puiului tau repede!!!!!
Tili,nu-ti fa probleme pentru Matei cu vorbitul.....nici Rudy nu e ...tocmai intre avansati si la fel...e tare iubaret si pupacios din fire.Vorba lui Catrinel,sa fie ei sanatosi.....fiecare are ritmul lui .Apropo,Mihai pe la ce varsta a inceput sa vorbeasca?
Alina,neaparat sa ne pui si noua pozici de la serbare cu puiul tau!Si noi vom incepe gadi in ianuarie.....mai ce copii mari mai avem.
Catrinuta,din pacate....si noi ne trezim de -3-chiar 5 ori pe noapte...de ma termina...si dimineata sunt cam....obosita.Mandru ma tot bate la cap in vacanta asta de iarna de 2 saptamani....sa mai facem un bebe,dar eu i-m spus ca...atata timp cat rudy inca se trezeste ca un bebe de cateva luni....nu am nici o faramita de curaj sa ma gandesc la inca un bebe.Si tare...astept noaptea aia....cand o sa dorm si eu neintrerupta.
Catrinel,tocmai mi-am vopsit tot parul aceeasi culoare de castaniu-roscat,deci....o vreme buna nici gand de blonzit....dar nu promit ca ...vreodata nu o sa incerc din nou....pentru ca eu tare iubesc blondul...si ma simteam bine asa....doar ca imi cadea parul cam mult dupa o decolorare asa de puternica.
Noi am fost azi...la cinema cu al meu odor;acasa sta nemiscat si o ora si 2 daca este film sau desene.....si la cinema a stat cumintel in brate vreo jumate de ora....dupa care a trebuit sa ies cu el...caci se puse pe taraboi.Dar acum stim ....si cel putin un an....nu mai dam pe acolo...cu maimuticu.

Mergi la inceput