Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by karra80

acuma sper sa mearga a venit la Winnie mosul

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

simpatice tare betele...am vazut si la Roxanici..io n-am vazut asa ceva de cumparat, ca as fi luat...macar pt. taica-su

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Karra80, nu m-am referit la Alexia, nici nu am pentru ce - dar nici nu vreau sa dau nume. Nu mai vreau sa discut despre asta - am facut anumite concluzii pentru mine si atit.

O sa-mi treaca, si nici de pe forum nu dispar, chiar sa vreti

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

multi pupici de Mos Neculai si de la noi !
Si multi ani tuturor care sarbatoresc astazi !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

eu sunt obosita si ma gandesc cu groaza la noaptea care o sa vina !
De cand ne-am intors de la mama mea, Matei doarme bine de la 20 la 2 dimineata. DUpa aceea incepe foiala, maraiala, vrea la mama in pat etc. Azi dimineata l-am lasat de pe la 5 sa se chinui in patut, nu mai vreau sa il iau cu mine !!!Sper sa se dezvete de dormitul langa mami a lui ! Si a plans ... si a plans si s-a ridicat in picioare in patut si intindea o mana spre mine, a venit si sotul (pe care l-am exilat pentru cateva zile in alt dormitor) si a inceput sa ma mangaie pe mine pe cap .
In final l-am luat cu mine, i-am cantat si s-a linistit si cand s-a trezit primul lucru care l-a facut flacauasul meu a fost: 2 pupici mari si balosi pe obrazul meu !

Deci ... in concluzie eu tot mai sper sa il dezvat de dormitul cu mine. Asa un pic regret ca am fost acasa ... sau mai bine spus regret ca nu am umblat dupa un patut la fel cum am umbat si dupa carut !!! Si cateodata ma gandesc cum de a putut sa se obisnuiasca in numai 10 zile sa doarma cu mine ...
A mai dezvatat cineva pana acum bb.ul sa dorma in pat cu mami si tati . Si daca da , cat a durat ?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am vazut si eu poze cu copii stupului ... poze de Mos Nicolae... primul lor mos!

Ce de cadouri le-ati cumparat!!! Si trebuie sa spun ca David al lui Sherbi a fost foarte incintat! Asa o bucurie...dragul de el!
Sherbi ti-am dat un PM, adica il dau dupa ce termin mesajul asta.

Sa ne traisca piticutii si piticutele si sa fie sanatosi!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

a venit si la noi Mosul! Poze insa nu am facut! Si am plans ca imi lasase Mosul un mesaj ca nu a putut sa se ocupe cum trebuia de mami, caci avem un Mateias de aproape 8 luni fara 3 zile care nu ne mai lasa sa facem tot ce vrem si cand vrem

Va pup pe toate !!! Si va doresc sa fiti iubite de soti si de copii mult mult de tot !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

aliona,nu doar "acea mamica" sau alexia3 au avut pareri diferite de tine.Mai sunt cateva,citeste mai atenta,chair si eu sunt printre ele,deci daca vrei supara-te pe toate .
Fiecare are propria parere,s-a mai spus aici,de ce sa nu o spunem?Eu,de exemplu,consider calirea in maniera ta buna doar teoretic si felicitari ca ai reusit s-o implementezi,dar eu n-a testa-o pentru nimic in lume.Eu nu fac experiente pe copiii mei si nici n-am de gand sa-i trimit in expeditie la Polul Nord,nici sa locuiasca intr-o casa de gheata ,asa ca...
Si,in plus,un exemplu ca organismul se poate cali si mai tarziu esti chiar tu.Ai reusit sa-ti schimbi modul de viata la douazeci si ceva de ani,deci si copiii nostri vor putea,daca asta vor...
Citesc cu interes ce scrii,nu ca n-as mai fi auzit de asta,e o teorie veche,crede-ma,dar de pus in practica prea putini o fac.Stii cum e:teoria e una si practica e alta.

Din nou,asta e parerea mea si tin la ea asa cum toate o facem.
Fara suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Karra80, nu m-am referit la Alexia, nici nu am pentru ce - dar nici nu vreau sa dau nume. Nu mai vreau sa discut despre asta - am facut anumite concluzii pentru mine si atit.

O sa-mi treaca, si nici de pe forum nu dispar, chiar sa vreti

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

scuze...asa mi s-a parut ca a fost sg care a zis de acel "ceva" si am crez ca la ea te refereai.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Iote ca revin...

Mie imi plac spiritele incinse si discutiile in contradictoriu... asta inseamna ca suntem fiinte independente, diferite ca personalitati si perceptii! Din chestiile astea se trag multe concluzii si invataminte...

pct.1 - impachetarile cu cearceafuri umede in caz de febra mare...eu sunt pentru ele! Fratele meu datorita lor EXISTA! O prietena de-a mea a scapat copilul de la un rosu in gat la febra mare peste noapte...rezultatul:convulsii...si nu ar fi fost nimic, dar a ramas cu sechele si acum merge la logoped si psihiatru caci la 4 ani se comporta ca unul de 2 ani...Nu faceti experiente pe copiii vostri ca sa vedeti cat rezista la boala!

pct.2 - culori, cifre, poezii, cantece, cuburi... in functie de "apetitul" copilului.... eu fac ce-i face placere copilului si nu ceea vreau eu! Unui copil ii plac culorile...poate va deveni pictor sau designer ... altul cifrele - viitor matematician .... cantece - cantaret ... poezii - poate un viitor actor....asta e...nu toti vor fi presedinti, mecanici auto sau cercetatori!

pct.3 - si eu am scris muuuuuuuuuuuulte.....bune si rele...unele mi-au fost apreciate, chiar daca nu mi s-a spus direct, le-am auzit ulterior ca au fost aplicate (ex. suzi la frigider).... altele ... nema'... gen hemangiom la copii...asta e!

pct.4 - ....iaca ca nu egzista!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Gabi78 suuuper poze.Cel mai mult imi place pletea cu codite Sa nu-l tunzi ca sigur face zulufi.
Cred ca va deveni soricut de biblioteca
lui fetita mamii si mamica modesta dar sincera.

Alionushca mamii, prietena fratelui meu este moldoveanca, iar ea cand vorbeste are un stil...specific.Adica nu intotdeauna se intelege exact ce vrea ea sa exprime si este cateodata cam directa.Asa si la tine.Tu incercai sa spui cum se face si cum ar fi mai bine, iar lumea a inteles ca tre sa faca musai ca tine.Eu una m-am invatat cu stilul tau si nu pot sa nu fiu de acord cu tine, dar nici sa fac intocmai ca tine.Pana la urma nu ne controleaza nimeni ce si cum facem, insa este sigur ca facem cum credem noi ca e mai bine pt copilasii nostri.
Hai nu fi suparici ca asa cum tu esti vorbareata alta mamica e directa, alta e mai glumeata etc...
Sa iti creasca mare si mumoasa Ilinca si speram sa nu semene cu mama ei la debitul verbal

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput