Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by carla_lia

Buna fetelor!
Scriu un mesaj scurt ca am copil nedormit si fara stare.
La multi ani Nicolae/Nicoleta!
Am si eu o intrebare. Copiilor vostri le trosnesc oasele? Ar trebui sa-mi fac griji ca Biancai ii trosnesc oasele cand o iau in brate?? Asta se intampla de vreo sapt.
Maine mergem la BabyExpo.Participam si noi la concursul mersul deabusilea, la ora 11.

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Sa-mi zici si mie daca afli ca si Theei ii trosnesc si tot de o saptamana. Eu am zis ca face miscare si d-aia sau ca trebuia sa incep sa dau calciul si nu am inceput. Incep de maine.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Si la noi a venit mosul.......

si Winnicu a fost cea mai incantata de betze......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

In primul rand....
La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume si bebeilor care au mai inplinit o luna!

Antibiotic-nici eu nu sunt de-acord cu el,ce sa zic...
David pana acum n-a primit asa ceva,cu toate ca a mai fost el bolnavior.Nu rau ca acum,dar ....aici medicii nu dau antibiotice decat daca e neaparat nevoie.Si nu e vorba numai de bebei ci si de oameni maturi.Ei rezolva cam tot cu paracetamol, aspirina si de astea usoare.
Dar...eu cand l-am vazut pe David cum a suferit,cand a avut febra...am injurat toti doctorii ca nu ne-a dat antibiotic.Ca sa-i treaca si sa nu mai sufere.

Despre invatat culori si cifre...nici eu nu sunt de-acord si spun "totul la timpul lor".Eu una o sa-mi las copilul sa-si traiasca copilaria -sa zic asa- Nu o sa-l fac de-acum scolar.Are tot timp pt asta.
Acum eu incerc sa-l fac sa castige ceea ce vrea..asta e ideea lui tac-so..
Adica cand vrea ceva sa nu sar eu repede si sa i-l dau in mana ci sa-l las sa se intinda ,sa se rostogoleasca si ce mai stie el sa faca ca sa obtina ceea ce vrea.Eu consider ca asta e mai corect.
Nu tre sa fiti de-acord cu mine

Mosul n-a venit la David (nu din partea noastra)....si nici la mine.
Eu consider ca-i prea mic si si asa nu stie el de ce a primit si nici nu se supara ca Nu a primit ceva...Mai incolo,cand stie si el ...
Azi dimineata a venit verisoara-mea si i-a adus un cadou,o caciulita.Nici n-a bagat-o in seama.
Eu tot mereu ii cumpar cate o jucarie, o hainuta...si nu cred ca ar face el diferenta ca acum vine mos nicolae si satpamana trecuta a primit ceva "numai asa"

Mihaela,6+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua fetelor

Mda, nu comentez nimic.... nu vreau.... nu este prima data cind mamica respectiva adresaza astfel de mesaje la adresa mea ...

Hm....

Despre noi doar pe scurt .... nu mai avem febra, mincam bine, am fost si afara 40 minute - acum ne jucam in liniste.

La multi ani scumpa lu mami !!!

Edit: Multumesc Martutza pentru raspuns - anume asta am vrut sa aflu.

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Am ceva timp si o sa pun citeva filmulete si poze cu pustiul meu.

album de 7 luni

de la 7 la 8 luni

invat sa joc alba-neagra

banii

are mama o fetita...frumusel foc

daca mama sta pe forum..fac eu curat!

cint un picut

de acum maninc si singur

Va multumesc pentru vizualizari anticipat. Stiu ca am un copil frumos, destept si are o mama modesta deci nu astept comentarii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia3

si pt Zadi ceva...cand Alexia avea cam varsta asta aveam cateva baloane legate de lustra si o intrebam "UNDE sunt baloanele?" si ea imi arata cu manuta...bucuroasa nevoie mare , vine sotul acasa, ii arat isprava si apoi o intreb "UNDE este tati?" si ea imi arata...tot baloanele...ce vreau sa spun..este stiut ca ei sunt obisnuiti cu rutina, si daca i-ai tot intrebat un lucru de mai multe ori , ei au invatat raspunsul, dar asta nu inseamna ca au si inteles ceea ce tu le-ai spus...spre ex. Ian stie culorile, dar daca ii arati altceva ...sticla galbena, prosopul rosu...iti raspunde?

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

exact asa am patzit si eu cu winnie...o zi intreaga imi arata icoanele de pe perete cand o intrebam unde-i Doamne Doamne....asa frumos intindea mana...si cand a venit sotzul acasa si am intreb arata spre el......

eu una inca nu o sa stresez copilu cu culori si numere si alte chestii ...imi arata ea cand e pregatita pt a invatza.....daca o invat la 9 luni cde mai face la grdinitza sau la 2 ani...atunci se plictisete sau o sa vrea mai mult si mie sincer nu-mi treb un geniu....vreau un copil normal...care sa gresesasca si care sa nu aiba tot timpul chef de invatat....o rebela si o turbata mica cum am fost si io si tata-so....nu vreau un copil super destept si inteligent care sa invete numai pt mami si tati...sau ca sa ne multumeasca pe noi.... ci pt ea....ea sa fie multumita.....

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

ia uitati ce printesa are mami...
http://good-times.webshots.com/photo/2215008520096653195fbwoIR
http://good-times.webshots.com/photo/2630938460096653195ShbOog

ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA

Mandra tare printesa lu' mama...si cochetaaaa..sa pui poze si cu bradul ca vreau si eu sa-mi iau...cat a costat?
Avem si noi sarafan ca al Alexiei, doar ca pe portocaliu

A venit mosul si la Stefi, i-am luat si niste botosei de spiridus, dar mi-au placut mie mai mult decat ei...

Karra, nu se vad pozele

Sherbi, cartea este ca sa-i intelegi mai bine pasiunile sotului, sau n-are nici o legatura titlul cu continutul?

Multa sanatate puiutilor bolnavi

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Aliona nu te supara... cred ca Alexia nu a a vut nimik cu tine...eu zic ca si-a spus si ea punnctul de vedere.......am zis ca fiecare isi spune parerea si doar atat....tu ai zi9s ce ai avut de zis si care vrea sa faca la fel bine care nu iar bine......ti-aam zis e fff logic ce zici tu...pt ca ai procedat la fel decand Ilinca s-a nascut.....mie una mi-e greu sa fac acuma asa din mom ce niciodata nu au fost sub 22 de grade in casa.....iar cu antibioticul...si eu de mica la fel am luat antibiotic pt orice rosu in gat si sunt mare , sanatoasa si de multa vreme nu am mai av ut probl cu gatul.....iar cand e vb de al meu pui si stiind cate complicatii poatye sa apara...am preferat poate din inconstienta sau lisa de informare sa-i dau antibiotic pe rosu in gat cand a avut...asta e.....
Dar nu am nimik impotriva ta chiar imi place ce csrii acolo si as vrea sa pot face si eu la fel.....
Hai numai fi suparata si mai scrie-ne.....

Ilincutza pt cele 9 lunisoara.....

Luna 10

Mergi la inceput

acuma sper sa mearga a venit la Winnie mosul

Luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Am uitat sa va intreb, in ce moment al zilei se da suc de fructe la bebe? ...singurul moment cand accepta sa bea este dupa masa de pranz...stiu ca fructele nu se dau dupa masa, dar sucul?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput