Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

aaaa, am sunat azi dr sa o intreb ce sa-i mai dau lui George pentru muci (ca nu mai face fata serul fiziologi) si a zis sa iau colargol.Stiti cumva ceva de aceste picaturi?Oricum am fost la farmacie si nu am gasit.Ma mai duc si maine.

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut mamicilor! cum nu intra omul 1 zi cum voi si sariti paginile, bravo voua.
mi-a luat ceva timp sa reusesc sa citesc tot ce ati scris voi.
eu nu vreau sa comentez pt ca stiu ca nu are rost, fiecare citeste, vorbeste daca considera ca este potrivit ceea ce spun ceilalti pt bebele ei aplica iar daca nu face ce crede ea de cuviinta pt sufletelul ei.
sincera sa fiu citesc cu mare interes ceea ce scrie ALIONUSHKA dar nu stiu cand o sa incerc sa pun in practica, ii tot spun sotului ce se discuta pe aici si a zis ca sunt nebuna, deci cred ca o sa incep cu ce credem ca ar fi mai potrivit pt noi.

si acum vreau sa urez si eu celor care mai implinesc o lunisoara azi "LA MULTI ANI", SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI .

vreau sa pe ILINCA de mami ALIONUSHCA
ANA de mami JULIANA76
AMALIA ELENA de mami BIANCA K
CARLA MARIA de mami KATIN K
ANDREI de mami COOLUTZ

SI ACUM UREZ LA MULTI ANI PT TOTI CEI CARE POARTA NUMELE DE NICOLAE SAU NICOLETA.
despre noi ce sa va spunem, in primul rand ca avem dintisorul nr 2.
nu prea mai vrem sa mancam fructele desi dr ne-a redus la babane, portocale si mere, si nu ne place decat f putin banana si mai mult portocala dar nu prea vreau sa-i dau mult ca stiu ca este acida, noi am fost un pic mai alergigi si la piersicuta si deci nu stiu ce o sa-i mai dau.
acum va pup ca suntem maraiti si vrem un pic de nana.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Si fetitei mele ii trosnesc unoeri oasele dar nu stiu care e cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

aaaa, am sunat azi dr sa o intreb ce sa-i mai dau lui George pentru muci (ca nu mai face fata serul fiziologi) si a zis sa iau colargol.Stiti cumva ceva de aceste picaturi?Oricum am fost la farmacie si nu am gasit.Ma mai duc si maine.

trebuie sa mergi la o farmacie care are laborator...este o solutie preparata...pateaza ca naiba dar are ceva efect...usuca mucii si parca nu se mai fac asa multi

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

am uitat, dar nu mai editez...

Riloasa, intrebai de cutiuta muzicala...intra pe 4shared.com cu adresa de mail si parola grupului si gasesti muzica super acolo..

eu vreau sa-i multumesc celei care le-a incarcat ...Stefania se distreaza tare cu melodiile de acolo

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Lumi_Nag mai uns la suflet si mi s-o facut asa de bine

Cind eram pe foruml Asteptind un ingeras in viata noastra - acolo vorbeam si mai mult, fetele imi stiau ,,stilul,, stiau deja ca daca scriu un mesaj lung sau vreau sa spun ceva important si imi vin in gind mai multe lucuri si sa le spun pe toate, sa nu le uit - precis incilceam ceva si nu tot timpul iesea ceea ce doream sa spun sau se intelegea altfel. De acea la sf mesajului le ceream scuze ca am vorbit ca deobicei mult si incilcit Tre sa bag scuza asta in semnatura ca aici am uitat de ea.

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

fetele vreau sa va rog si eu daca se poate sa-mi dati si mie parola ca sa pot intra si eu da ca este voie unde a spus MIHAEL@ ca sa ne distram si noi pe muzica.
multumim anticipat

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Si pt ca tot intram in atmosfera Craciunului......www.youtube.com/watch?v=Iyl3cA52nQ4" target="_blank">un colind......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Multumesc Mihaela...m-ai scutit de cautat prin farmaciile de cartier.Nu stiam ca se prepara in lab.
Alionushca sloganul cu "vorbesc mult si incalcit" il puneai si la odisee.Pentru cine nu te cunoaste, ar fi bine sa il pui si aici

Mergi la inceput

vai vai tu Karra, numa' de prostii te tii.

Mergi la inceput