***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!!!!
Multa sanatate ptr. Nicoleta si Nicolae!!!

Un mare pupic balosit ptr. Sosonica de 6 lunisoare! Sa cresti mare sanatoasa!!

La mai multe lunisoare si ptr. Cezar Andrei!

Mosu' a venit la Melie cu o papusica clown din plus si un borcanel de pere :) Ce a adus Mosu' la celelalte capsunici?

Pupici si o zi faina!!! Multa sanatate!!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Pepsi
deja am inceput sa-i adun lui dominic piesele mici, sau ce poate inghiti bebe, imi zicea mie pediatrul ca daca vreau sa stiu ce poate inghiti bebe(asta cind era dominic mic) sa iau o hirtie de wc cu gaura si tot ce trece prin gaura aia trece si la bebe pe git in jos!

Pepsi, esti o adevarata sursa de informatii. Ceea ce vroiam sa spun in plus este ca, la noi, gaura de la sulul de hartie igienica e destul de mare, asa ca nu stiu daca se poate compara cu gurita lu' bebe. Poate la voi sunt mai inguste.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

la multi ani!!
tuturor sarbatoritilor de azi(bebici ce-au mai crescut cu o luna,celor ce-si serbeaza onomastica, mamici, tatici, fratiori si surioare)

sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea, ca v-a adus un sac plin cu sanatate si bucurii!
sunt tot pe fuga si nu reusesc sa dau raspunsuri punctuale, asa ca incerc sa fac un rezumat!
oana-kay ce bine ca ai revenit pe plantatia de capsunici!un special pentru sarbatorita de azi....cat de repede trece timpul!!
alyna24 ce Mos darnic a trecut pe la Davidutz...sa vezi anul viitor ce bucurie vei citi pe fata lui, cand va descoperi cadourile in ghetute!
pepsiam calcat pactul si am inceput diversificarea!!deja nu mai resistam psihic sa ma trezesc de 5-6 ori noaptea, asa ca am indrodus la masa de seara un pireu din faina de orez (simpla, bio) si laptic de-al meu.De 3 nopti , de cand i-am dat terciul asta, nu s-a mai trezit noaptea...acum am o strangere de inima ca nu am mai avut rabdare...dar promit ca vom merge cu cerealele pana la Craciun!ce frumos ca te ajuta Dominic la bucatarie!si pe mine ma ajuta Stefan, in sensul ca supervizeaza toate demersurile mele culinare..
mihamora ce baietel mare si frumos ai!am vazut fotografiile voastre- sa-ti traiasca piciul si sa fie sanatos!!
am mai admirat si omuletii verzi cu ochi frumosi si gene lungi si pe Stefan cu gropite in obrajori
androix ce te mai inteleg cu renovarea! noi suntem intr-un continuu santier din mai, de cand ne-am mutat!credeam ca termin cu totul pana la craciun, dar pe zi ce trece mi se spulbera sperantele- se pare ca mobila nu poate fi gata la timp..

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ioana - multumim. Cred ca se vor duce la scoala direct cu laptop-ul, fara caiete si pixuri..

Graviduta frumos scaunul

Moko- multumim tare mult. Hahaha... si Stefanut merge cu basculanta, vad ca merge si la gradi
Frumos cadoul de mos Nicolae, sa-l poarte sanatos!
Tinem pumnii sa termine mobila mai repede.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELOR CE FACETI VOI IN CASA PE VREMEA ASTA?ADICA CU BBICII?AL MEU SE PLICTISSESTE SI INCEPE SA TIPE.NU STIU CUM SA MA MAI JOC CU EL CA AM EPUIZAT TOATE JOCULETELE.
LUI STEFAN IA ADUS MOSUL 2 PIJAMALUTE CACI JUCARII AVEM DESTUL SI CALCAM PE ELE LA FIECARE MINUT!

De ieri am schimbat PANADOLUL cu CALPOLUL da nu stu ce sa ma mai fac cu mucusorii astia.ma exazpereaza ca se trezeste din somn ca nu poate respira.ii pun picaturi adica ser fiziologic si apoi ii ttrag cu aspiratorul.Voi ce alte metode de mucisori mai aveti?Sunt cu nervii la pamant din cauza asta.Cand vad ca nu poate respira imi vine sa .....de-ar trece mai repede!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

PUPAM SI NOI CAPSUNEII NAZDRAVANI.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
LA MULTE LUNISOARE CAPSUNICILOR!
Am sacapat de febra,se pare ca a fost vaccinul.Acum suntem bine si atre nazdravani.Am inceput sa gustam din putina libertate in premergator.
Ieri a venit Mos Nicolae si pe la noi...si ce de daruri la copii...se vede ca au fost cuminti.Iris a dormit cu ele in pat.
Eu muncesc,plec de acasa cateva ore pe zi si vin fuga cu tzatzele pline de lapte,bebe sta cu "bonu" adica cu tatal meu.
Va pup,poate ma timp mai tarziu sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Trebuie sa spunem si noi ca ne-a iesit al doilea dintisor

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Ninutza, felicitari pentru dintisori de Miruna!

Noi doar ne chinuim cu durerea, inca nu se vede nimic.
Nu stiu ce se intampla ca nu mai pot lasa comentarii pe blogul Mirunei.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

RAMONA, intru imediat sa vad care e problema...parca nu s-a mai intamplat pana acum.
E super catelul primit de Razvan de la mos...eu as vrea o suzeta asa sa nu o mai caut noaptea prin patut

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput