***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 19
Alyna24 spune:
Mica, pe telefon am dat in jur de 53 ron.
Pepsi, iti dai seama ca e mai mult pt tati dar il atrage si pe David!![]()

Motannel, da, din pacate doar 1 data pe sapt te lasa sa votezi cu acelasi nr de tel!Multumim oricum!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Am pus pozici cu pitikul dimineata la ghetute si cu
jucarelele AICI
DAVIDUTZ
ramona7 spune:
Alyna24, Ce simpatic e puiul! Si ce frumos ii sta cu atatea jucarii in jur. Se vede ca a fost cumintel, a avut un mos nicolae darnic.![]()
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
mihamora spune:
a multi ani Sonia!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui~!
Laura - bravo lui, bine ca mananca. Asa manca si al meu mai demult, dar acum se stramba. Bine ca mi-ai zis ca sunt
lingurite de astea si mai mari, sa ii iau si eu.
Multumesc Pepsi, asa i-am dat si eu carnea ieri. Wow, ce baiat mare are mama si ce frumos te ajuta el la bucatarie.
Multumim pentru sfaturile despre jucarii.
Alina- tare dragute jucariile si David era incantat de ele, nu? Ce ii place cel mai mult?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Alyna24 spune:
Ramona,pai chiar dc nu era cumintel....tot primea jucarele
ca doar e prima lui sarbatoare de Sf Nicolae, nu?![]()
Mihamora, il incanta jucarelele insa nu pt mult timp!
Oricum astea de i le-am luat acum sunt pt cand va fi mai maricel ca sa stie cum sa sorteze cuburile si sa le bage in forma respectiva...Dintre toate i-a placut jucarika de varsta lui , normal, aia care e ca o platforma si canta cand o apasa pe mingiuta rosie.Se vede in poza si telefonul, ca are o pasiune pt telefoane in general!
Insa mai avem de pirmit si ursuletul vorbitor de la sora mea insa nu stiu cat de mult va pricepe el ce face!Sa mai creasca putin!
Oricum, daca ii luam telecomenzi si telefoane era cel mai fericit!![]()
Desi are multe jucarele diverse....are una mai comuna si banala(zornaitoare cu 2 bile) pe care o alege din sumedenia de juacrii!Baga bilele in gura si e cel mai pasionat de ea!
Si eu, sor'mea ii luam tot felul de jucarele care mai de care mai haioase, mai mari, mai cantatoare...etc...si el o alege tot pe aia!
DAVIDUTZ
Ioana13 spune:
Multe lunisoare pentru cei care le implinesc azi si pentru Nicolete, Nicolai, Nicusori...
Multa sanatate Soniei si parintilor ei!!!
Alyna24 ai o mindrete de baietel!!!
Mihamora si voi la fel!!! Oare de ce sint toti pasionati de laptopuri? O sa fie generatii de calculatoristi! Cine va mai face si alte treburi?
Sunt convinsa ca si ceilalti sint minunatii, dar azi pe ai vostri i-am vazut
O zi buna
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
Alyna24 spune:
Ioana, nici Patrik nu-i de colea!
Pupici!
DAVIDUTZ
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ankaa
2.La cate luni se trece de la NAN1 la NAN2?s-a mai vb despre asta,dar atunci nu eram interesata.
La 6 luni.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Inglesina - Zuma? Merita banii? red ca e cel mai scump de pe piata acum, dar nu stiu daca merita.
Uite unul si mai scump. http://www.bubu lici.ro/produs.php?produs=585
Alina si
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Pepsi, am vazut dupa aceea ca ii dai cu lingurita, asa da, poti mixa separat 10 feluri de legume, daca nu ii place unulnu-i bai, ca are de unde alege. Dar al meu abia accepta piureul de fructe cu lingurita, si nici ala tot, legumele sunt numai la biberon. Asa ca nu pot face 5 biberoane cu 5 legume , nu ca n-as avea biberoane, dar nu am nervi pentru asa ceva,
. O sa incerc sa il reglez din cantitati.
Si Mara mananca tot cu lingurita, dar, pana la urma, m-am gandit sa i le dau amestecate. O sa aiba mai tarziu timp sa faca nazuri la cate o leguma. Acum le mananca bine asa amestecate. Chiar ii plac foarte mult. Nici n-am timp sa umplu din nou lingurita ca-i cu gura deschisa.
Alina si