Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna si de la noi!

Rita ai un pui dulce. Cum sa nu iubesti un asemenea ingeras? Sa va dea DD sanatate si incredere ca totul va fii bine pana la urma!!!

Afibebe ascult-o pe Sabina ca-i mama cu "state vechi" si ii incercata!!! Medicii nu sunt intotdeauna cei mai bine informati...mai ales in provincie.
Zilele trecute am aflat ca puiutului prietenei mele nu i-a cazut buricul nici la 4 saptamani... si dr de familie si asistenta au zis ca e OK. Eu una sunt socata... si nu de asta asa mult cat de faptul ca intr-un oras ca Tg Mures se mai ligatureaza buricul cu "ata"...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, problema e ca ea singura ne cere tot felul de sfaturi si nu stim sa i le dam. Ca noi suntem mai tehnici de formatie. Ea insa are un suflet si o imaginatie de artist. Si am zis ca ar ajuta-o o persoana cu care sa vorbeasca pe limba ei. De incurajat iti dai seama ca o incurajam. I-am facut si expozitie acasa.

La voi nu-i apa calda. Dar la noi cand nu-i curent nu-i nici caldura...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

La multi ani papanashilor si dulcetilor de 3 lunisoare Matei de mami Aminoreanu si Alexia Rhianade mami Aurelia27!!!

Andruzza, la multi ani!!!

isabeluta de
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Rita, ma rog pentru voi. Sunteti frumosi toti trei.Nimeni nu stie de ce se intimpla asemenea lucruri dar tot ce va pot dori e multa putere si liniste.Fie ca DD sa iti dea zile mai linistite si celei mici putere sa treaca prin incercari.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Maya este intr-adevar un ingeras de copil. Dar din pacate, asa cum am mai spus, mi-am pierdut orice speranta ca voi putea face cu ea ce am facut atatia ani cu copiii altora (sunt asistenta si lucrez la o cresa). Visam in timpul sarcinii sa-i cumpar o minge rosie cu buline albe si o vedem cum ii zboara carliontii alergand dupa ea. Daca va trai, nu va reusi niciodata sa aiba o copilarie normala. Nu se va putea juca asa cum am visat. E dependenta de oxigen, iar problema cardiaca nu-i permite niciun efort. Oboseste chiar si cand mananca, pana si acest "act fiziologic" fiind pentru ea un chin. Chiar cand rade sau plange suntem cu ochii pe ea sa nu faca stop respirator.
Stiu, vad totul negru. Dar mi-am pierdut orice speranta. Asta in conditiile in care sunt nevoita sa-mi resuscitez copilul de cel putin doua ori pe zi. E un chin pentru toti.
Speranta ce mi-a mai ramas e ca analizele genetice care ne-au fost recoltate noua sa fie ok si sa putem avea un copil sanatos. Ce ni se intampla acum e un cosmar care mai devreme sau mai tarziu se va sfarsi. Va fi un sfarsit extrem de dureros, pentru ca deja ne-am atasat de Maya iremediabil. E crunt sa fii condamnat la asteptare: sa astepti sa-ti moara copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Rita, dulce-dulce micutza ta. Ia ascultare la Nana si la fetele de4 pe aici. Vreau sa te aud ca faci cercetari si mergi sa vorbeti pt formularul ala si sa plecati in strainatate la un control. Mai ales ca se poate si nesedata. De cum am vazut-o pe Maya am sentimentul ca fata ta are ani multi de viata. Trebuie doar ajutata. Ofera-i si sansa unui control in strainatate.

Moldoveanco, te asigur ca e mai bine in trafic decat la dentist.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

scumpica Maya, sa dea Dumnezeu sa mai existe o sansa pentru ea, sa se faca bine...

cat despre articolul ala, cand l-am citit mi s-a zbarlit pielea pe mine... asemenea dr ar trebui dati afara fara discutii, sa nu mai nenoroceasca si alte vieti...sa sangerezi 12 ore si sa nu te bage nimeni in seama? Of Doamne... eu cat am fost in travaliu faceam ca trenu daca nu venea dr din ora-n ora sa-mi verifice dilatatia, desi de la o ora la alta nu era mare evolutia dar voiam sa fiu bagata-n seama, si am fost, pt ca am avut parte de un medic super si personalul la fel... dar asemena specii de medici, care fac asa ceva sunt de-a dreptul de executat... Imi pare tare rau pt Mihai sotul Nataliei... nuami el stie prin ce trece... i-a ramas totusi o alinare... sa-i fie sanatos baietelul, sa ne rugam pentrtu el.

o intrebare mai off topic....mi s-a infectat o unghie de la picior, chiar in colt, pentru ca am obiceiul cand tai unghiile sa le rotunjesc foarte tare, acuma mi umflat si am strans un pic de el si a iesit ceva secretie alb galbuie... ce-mi recomandati... in nici un caz sa merg la medic, ca n-as rezista interventiei. Am scris asta crezand ca poate ati mai trecut careva prin asta... E super nasol... nu pot incalca nimic

Pupici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
De cum am vazut-o pe Maya am sentimentul ca fata ta are ani multi de viata. Trebuie doar ajutata. Ofera-i si sansa unui control in strainatate.

Exact asa am simtit si eu, cand am vazut-o prima data...

SI eu zic tot asa...sa incercati si in strainatate.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

eu am inceput de 3 zile sa ii dau lui david suc de portocala si mandarina. ii dau cu lingurita, se stramba putin dar il primeste. cred ca il simte acrisor. cate o lingurita sau 2.
mi-a zis dr lui ca e bun pentru vitamina c.
david mananca humana exclusiv.

stiti ca eu sunt patita la nastere cu dr cezaza bucur...
ia uitati-va:

http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html

Doamne fereste, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare ora ca noi suntem bine acum.

si nu e vorba numai de ea, se discuta acolo si alte nume (de ex Bechir) din Giulesti.
Dr Toma de la neonatologie l-a ingrijit si pe david si l-am cunoscut, e cu adevarat un om deosebit.

sa ne bucuram de fiecare zi in care copilasii nostgri sunt sanatosi!
va pup

Andreea si David (31 aug 2007)

Eram in spital cand s-a intamplat, cumplit!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

In alta odine de idei noi nu ne laudam cu program de papa...in continuare ne trezim noaptea chiar si la 2 ore, in continuare dimineata cere si la 1 ora. Eu una am capitulat. Am ajuns sa-mi doresc cadou de Craciun o noapte de cel putin 6 ore de somn legat...viseee.

Pe de alta parte are si momente super: azi-noapte de exemplu m-a trezit la 1.30, i-am dat papa, iar el avea chef de joaca. Picam de somn asa ca l-am pus in patut si l-am lasat sa se joace singurel. A adormit fara scanceli, iar mamica lui s-a trezit putin dupa cu un puternic sentiment de vinovatie. Asta e! Tot asa a fost si in timpul zilei: papa, joaca cu mami si adormit singurel...
Si s-a trezit.........

isabeluta de
fecioru` mamei

Mergi la inceput