Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

carpatina, mandarinuta, multumesc mult fetelor!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Rodica, precum ai scris, stii si tu ca unghiile nu se taie rotunjit.O unghie incarnata e ceva fff neplacut.
Daca e rosu , umflat , cald si dureros ar cam fi cazul de antibiotic.Si ceva antiinflamator.Si ceva rece local. si incaltaminte cit mai larga.
Ar fi bine sa te vada un medic, sa stabileasca daca e cazul de antibiotic.Nimeni nu te teaie cu fortza si , oricum daca e azul de asa ceva , intii se da tratament conservator si se astaepta citeva zile sa se retraga inflamatia.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

rodica-in legatura cu unghiuta incearca sa o tai, curata locul cu rivanol sau apa oxigenata si unge cu tetraciclina unguent si apoi pune un plasture! repeta operatiunea de curatare si ungere si diseara!
e dureros, dar decat sa ajungi la doctor....
acum am venit din parccul 23, ne-am udat dar ne-am distrat!bb rares e bine, mananca bibi si e mai linistit...cred ca cei trei stropi care ii dadeam de la san nu-i ajungeau de nici o culoare!
citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rita, eu vad chinul vostru asa: fiecare resuscitare reusita si fiecare zi care trece este o victorie. O victorie in lupta cu timpul, pana cand cineva sau ceva o va salva. Trebuie sa aveti incredere si sa luptati. Asa cum s-a descoperit tratamentul pentru o gramada de boli incurabile alta data, sunt si sanse sa dati de capatul acestei nenorociri. Dar numai daca aveti incredere si luptati. Daca voi va descurajati, copilul e condamnat, cu siguranta.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andruzza, La multi ani!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Andreeaiosif, am citit si eu acum articolul din Romania libera.
E cutremurator.Articolul e bine scris si se vede ca a beneficiat de consilierea cuiva cu pregatire medicala.E mai mault ca o prezentare de caz pentru medici decit ca un articol pentru publicul larg.
Ceea ce vreau eu sa spun e ca niciodata nu poti judeca o asemenea situatie dupa ceea ce apare in presa.Insa ar trebui sa fie macar un semnal de schimbare a numitor lucruri in sistemul sanitar.
Uneori e mai bine sa nu fii pacientul nimanui astfel incit medicul care te vede sa fie pe deplin responsabilizat, sa stie ca depinde de el in intregime ce se intimpla cu tine.
Si inca ceva: adevarul e intotdeauna undeva la mijloc.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Rita-nu am cuvinte, numai lacrimi!
Neaparat NU RENUNTATI..INCERCATI IN STRAINATATE! FACETI UN CONT BANCAR!NU RENUNTATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput