Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani Sobi!
Sa fi fericita si iubita!

si
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din zilele in care am lipsit de pe forum (nemotivat :P)

Nu am avut timp sa citesc tot, dar am vazut ceva cu depresii - Paflooo, Peepsiii - depresia este domeniul meu - vreti sa imi furati exclusivitatea ?

Pepsi, auzi la ea, sa plece!

Paflo, Ckristina (si alte mamici daca mai sunt in stadiul asta) - sper ca puii vostrii sa nu aiba alergii

An@ Ma bucur ca micuta ta nu e alergica ;)

Didi

Manu acum 2 saptamani pentru 2 zile tot a repetat ma-ma-ma-ma-ma (bineinteles fara adresa), dar de atunci nimic! Nu mai vrea sa zica nimic! De ieri a inceput insa sa scartaie. Efectiv scartzaie - scoate niste sunete foarte ciudate

Paflo, Pepsi - exista alergie la cartof? Cand i-am dat prima oara lui Manu i-au aparut multe bubite pe fata - nas - frunte - intre sprancene (micute-micute ca niste bumbisori mici-mici - seamana cu ale Liviei, fetitei lui Chiqui, dar sunt un pic rosietice dar rosieticul trece in o zi sau 2 - avea si inainte dar doar cateva). I-am scos cartoful, s-a vazut o imbunatatire (doar cateva bubite au mai ramas).
I-am introdus din nou - iar explozie. I-am scos de ieri cartoful iar, s-a mai imbunatatit, dar tot mai e destul (cand l-am scos prima oara parca efectul a fost mai drastic din prima zi).
Ea nu are "pete" tip dermatita atopica - cremele hidratante ii fac foarte rau - bubitele se maresc, si parca incep sa semene cu niste cosuri. Cremele cu zinc o ajuta (cel mai bine stelatria de la mustela - pentru iritatii, cea din gama pentru atopie cum ziceam ii face rau - ca si trixera sau orice altceva pentru atopie) Pe corp nu are absolut nimic.
Am zis ca ma duc iar la dermatolog cu ea ca asta e altceva fata de ce a avut pana acum (chit ca sotulache o sa se supere, tot zice ca fata nu are nimic, doar ceva bubulite (acum), doar ceva crustulite pe gusulita (mai inainte) si o sa ii treaca la 1 an, vrea sa ii dea banana etc)
In acelasi timp, tot mi se pare ca o deranjeaza gurita - parca ii dau dintii - dar nu imi dau seama - eu nu vad sau simt nimic in gurita ei (o sa intreb si joi la vaccin). Se linisteste cand ii dau jucarii de ros pentru dinti - mai ales cele cu gel racite in frigider...

va pup si multa sanatate ca-i mai buna decat toate ;)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ali24,acum m am uitat ca mai are pretul pe el;e 68 ron; eu l am luat pt curte dar e bun si in casa;scaunul se regleaza din suruburi;l am folosit si cand era mai mica(lasam scaunul pe spate.in pitesti e o retea de magazine 'total casa' si acolo l am gasit.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

las-o sa mai flamanzeasca un pic. si bogdanel mai are faze din astea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel

Multumesc, o sa incerc si asa...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

doxinu,l am vazut pe stefan razand cu tati;gropitele! este ca e cel mai fruos sunet????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu ce gropite frumoase are Stefan.
Au terminat de schimbat bordurile in Parcul Carol?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

ramona7-Alex cand se trage de ureche este f.obosit sau nervos.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">particip la concursul de burtici aici

AM DOI DINTI

ALEXICI SUPARICI

POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Chowpersa, am votat burtica! aveti dintisori???bianca e fix cu o luna mai mica si noi nu avem nici urma de dintisor; de cand au inceput sa i apara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MICA nu stiu cai mergem mai mult in tineretului.Carol este pentru umbra si acum doar asta nu cautam.Cum suntem noi oamenii,vara fugim de soare si iarna il cautam

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce vreme de kko!Am fost afara vreo ora si un pic
si ne-a cam plouat!Bine ca avem aparatoare de ploaie.Dar n-au facut astia si pt noi ceva!

Nu ne face si noua cineva care stie cap nou?
Andrada, help!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

hai ca in loc de alyna24 am raspuns ali24.scuze...ambele mamici

Mergi la inceput