Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ckristina, stai linistita ca m-am prins ca mie mi-ai raspuns!
mersik de info.tare as vrea si eu unul numai ca nu stiu pe unde l-as mai pune si pe ala ca deja casa e plina de bouncer, loc de joaca, tarc, jucarii etc!dar facem noi loc si pt asta!Stii cumva cam pana pe la ce varsta merge?Ca ma gandesc ca o mai creste si poate era mai buna cand era mai mititel!imi pare rau ca nu i-am luat pana acum!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

cine face capitol nou?

poohy, imi p[are rau pt bubitele fetei si iti inteleg amaraciunea. vezi ce spune si dr.. sanatate! la kidex ati fost?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ckristina SE APROBA SCUZELE
eu acuma imi bateam capul sa imi amintesc ce te am intrebatca sunt mai uituca de felul meu

la multi ani sobi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

stop joc...ma apuc de capitol nou!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

poftiti la SEZATOARE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by ckristina

dicirstea, uite ce am gasit despre avocado(revista mami special-alimentatia copilului):fructele exotice se introduc dupa ce micutul implineste 1 an;se crede ca inainte de 1 an,kiwi,ananasul si avocado pot provoca reactii alergice.
de ce e bun avocado?
-excelenta sursa de acizi grasinesaturati,benefici pt sist cardiovascular;
-bun furnizor de energie pt organismul micutilor,avand aport caloric de 138kcal/100g(poate ajunge pana la 360kcal/100g)
-e bogat in vitamina c (11mg), vitamine din grupul B, provitamina A,vitamina E,antioxidanta;
are continut ridicat si f divers de minerale(potasiu,magneziu) si oligoelemente(fier,zinc,cupru,mangan)
-fructul copt este foarte usor digerabil.

PRIMA RETETA(dupa 1 an):1 avocado,o jumatate banana,zeama unei jumatati de lamaie. taie avocado in doua,scobeste una din jumatati.umple"barcuta" rezultata cu bucatele de banana si avocado(taie in cubulete miezul scobit). stropeste totul cu zeama de lamaie si serveste.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Senchiu, raul l-am facut deja, dar vad ca nu s-a manifestat. acum sper ca macar partile bune sa le fi luat

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by andradap

Dicirstea... eu nu stiam de AVOCADO mare lucru... dar cred ca te-ai referit la faptul ca e bun LAXATIV (fav. tranzitul), NU DIURETIC (care stimuleaza producerea si excretia urinara )... E bine de stiut ca si noi ne chinuim cu constipatia... ma rog mai nou face singur de o saptamana... adik nu-i bag supozitor/termometru, dar in continuare LACTULOZA... fara nici gand... si unde mai pui ca ii dau o zi pere, alta struguri, uneori pere cu struguri, cereale cu porumb... tot felul de "bombe" si nimik.... deci nefacand fata constipatiei doar cu alimentatia... Oricum o sa incerc si eu avocado...

Asadar, eu cu de-astea ma LAUD: face copilul kk de 1 o saptamana fara sa-l scobesc eu... In sfarsit a prins SPIEL-ul... De la 3 luni, de cand cu infectia urinara si deci de cand cu indicatia de a avea macar un scaun pe zi... il tot scobesc... Ba mai mult pe langa alimentatie (pere, struguri, prune, cereale cu porumb sau cu prune, tapioca, piersici), de o luna ii dadeam si lactuloza... dar tot seara la termometru ajungeam sau supozitor ... Acum am injumatatit doza de lactuloza... si fara termometru/supozitor copilul face KK singuuuuuuuur!!! Am zis sa nu ma laud din prima zi... dar acum dupa o saptamana deja e lucru mare... si desi o zis si sub forma de gluma TREBUIE sa va fie CLAR ca pt. mine e o mare BUCURIE!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Eu ziceam ca am castigat la loto cand facea singur caca.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput