Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
doxinu spune:
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">stefan RADE CU TATY
nu stiu ce are de nu vrea deloc
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">STEFAN rade cu taty
ali24 spune:
roxicucuinsanatosire grabnica la nr 1
si tin pumnii sa nu ia si nr 2.nu stiu nici eu cum sa procedam cu filmuletele.poate ne ajuta si pe noi cineva cu mailul comun-si eu as vrea parola ca nu o stiu,ca nu as vrea sa abuzez de bunatatea ta si sa te fac sa mai umbli si pe la posta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
doxinu spune:
sa vedem acu ca mi l-am pus la semnatura.Sa nu ma injurati ca nu incerc de multe ori!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI, SOBI!Sa fii sanatoasa si fericita!
Noi aseara am dormit chiar f bine, s-a trezit doar la 2 sa pape laptic apoi s-a mai trezit la 6 cand l-am luat langa mine pana la 8.30.
Insa in continuare papam putin!Nu stiu de ce!![]()
Pepsi, ce ma bucur ca te-ai razgandit!Tocmai vroiam sa te mustruluiesc putin dar citind mai departe am vazut postul tau@!
Ckristina, leaganul acela a costat doar 80 ron?Ca mi se pare f putin.Nu livreaza si in Buc?
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Doxinu, hai ca merge!Ce dulce e Stefan razaciosu'!Scuze ca te intreb
dar...taty vorbea romaneste?Ca nu m-am prins!
Parca vb alta limba de-aia te intreb!Nu prea se intelegea ce-i zicea!![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
carstea spune:
Alyna eu am inteles ceva de-un cocosel....deci romaneste
Am vazut si eu albumul. Doamne cat a cerscuuuut.Sa cresca mare mare ca....tati
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
doxinu spune:
da fetelor vorbeste romaneste
.ii zice GOGOASA,erai pe-aproape CARSTEA
aSA VORBESTE EL ITI TRBUIE CEVA SUBTITRARE SA INTELEGI.Da in rest e ok ![]()
Va multumesc fetelor
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
chiquitita spune:
Intru repede sa ii dau lui Pepsica o bataita pt gandul rau de plecare si o mie de 

pentru gandul bun de a ramane cu noi sa ne dea in continuare sfaturi bune si utile. Nu te dai tu batuta asa usor. Ignor-o!
Mami de Livia (08.06.2007)
Madi spune:
Fetelor HELP !!! Ana nu mai deschide deloc gura la lingurita...ce sa fac??? Lapte din biberon vrea, dar dimineata si la pranz, la piure, are gura sigilata! Dati-mi si mie un sfat, o sugestie, idee ceva...Ca nu vreau sa ii dau piure din biberon... Pana acum o saptamana, nu aveam problema asta. Chiar daca nu manca foarte mult uneori, deschidea gurita fara probleme. Acum si-o tine inclestata. Ce ma nedumireste este ca seara, cand ii dau Vigantol si uneori Gripe Water, deschide gurita 

Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by Madi
Fetelor HELP !!! Ana nu mai deschide deloc gura la lingurita...ce sa fac??? Lapte din biberon vrea, dar dimineata si la pranz, la piure, are gura sigilata! Dati-mi si mie un sfat, o sugestie, idee ceva...Ca nu vreau sa ii dau piure din biberon... Pana acum o saptamana, nu aveam problema asta. Chiar daca nu manca foarte mult uneori, deschidea gurita fara probleme. Acum si-o tine inclestata. Ce ma nedumireste este ca seara, cand ii dau Vigantol si uneori Gripe Water, deschide gurita
Madi siAna Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
las-o sa mai flamanzeasca un pic. si bogdanel mai are faze din astea.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***