Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
La Multi Ani fericiti pt Sobi! Sa fii sanatoasa si iubita, mami!
(ai gasit pana la urma pere?)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Ninutza spune:
PEPSI ma bucur ca nu ne-ai parasit. Eu una citesc cu placere postarile tale si invat multe de la tine. 
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Androix spune:
La multi ani, Sobi! Multa sanatate si implinire!
Eu sunt in culmea extazului!
Fi-mea a dormit pana la 6 si 10 a doua noapte consecutiv! Cred ca de la baie i se trage si de la faptul ca era prea cald in dormitor. De doua nopti dormim fara calorifer in priza si vad ca se simte bine. Aseara a facut febra iar
38.2, habar nu am de la ce. Am o banuiala ca s-a incalzit prea tare in masina, am fost pana in carrefour cu ea si la intoarcere nu i-am mai dat gluga jos din cap si ne-am si impotmolit in trafic vreo 45 de minute. Cand am ajuns acasa avea manutele fierbinti. I-am dat 2.5 ml de nurofen si sper ca de la asta sa fie sa nu o luam de la capat cu febra si mucii ca speram sa-i fac vaccinul saptamana asta.
Andreea mama de Filip si Georgia
andradap spune:
Paflo... imi pare rau pt. So ca e alergica...
, cat despre pacalitul cu ceaiul am realizat un lucru mai mult decat simplu: pai cum sa accepte copilul ceaiul (desi timp de o luna am incercat zi de zi!!!) facut din pliculete in detrimentul celui facut INSTANT??? Care era diferenta... nu stiu de ce nu mi-am dat seama... Pai era simplu: cel instant (Millutee de musetel de la Milupa) era INDULCIT (dupa gustul meu chiar excesiv!) iar ceaiul facut de mine, pe langa aroma tare mai era si NEINDULCIT... asa ca i l-am indulcit... (5%) La inceput a cam strambat din nas (deh... NU era chiar la fel de dulce ca cel instant!), dar apoi dupa 2-3 zile s-a obisnuit.
Mica, sunt frumoase literele... de unde (ce firma) si cat a fost o litera... sau cum se vand?
Ckristina am vazut pozele si am admirat mica printesa! 
Doxinu, am incercat sa votez si am primit acest SMS: "Codul de validare al votului este fw4e0. Te rugam sa-l introduci in caseta text indicata in formularul de vot...." Am incercat si cu caps lock si cu 0 si o si nu merge codul 
Ancamari, dupa 6 luni, copiii isi iau necesarul de CALCIU din 500 ml lapte... iar vit. D si-ar lua-o din 10 l de lapte (de aceea se si suplimenteaza!)... eu am incercat branzica sa fac din lapte praf si dupa ce ca a iesit DEPLORABIIIIL... nici nu-i place si nu ma chinui
mai ales ca el bea inca 850 ml lapte pe zi ![]()
SOBI
,
La Multi Ani sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!
Eu i-am luat pere lui Antonio de la CORA/AUCHAN
Pepsi, Ckristina, Didialex, mi-a "trecut" STRUTZEALA... si vreau sa spun ca MA BUCUR ca nu era cine se credea!!!! MA bucur din suflet! SI ma mai bucur si ca se stie oarecum locatia ca SA NU MAI APLANEZE SUSPICIUNI intre noi...
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
doxinu spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">stefan rade cu taty
Ca sa vedeti si voi cum radem noi in fiecare seara.De fapt ei ca nu rade cu mine niciodata asa desi sunt cam geloasa ca sta cu el doar 3 ore pe zi si atunci rade asa!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
doxinu spune:
andradap LA UNII MERGE IAR LA ALTI NU.mULTUMESC DIN SUFLET ORICUM!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">STEFAN rade cu taty
mica0307 spune:
Neatza,
pepsica nu ne mai da emotii din astea. Pai cine ne mai trimite noua poze din alea cu mulkta zapada de ne ofticam toate??? A propos nu a ajuns zapada aia
cred ca s-a pierdut pe drum. Of, tot posta romana...
motennel, liviana si andrada literele sunt din plastic si le-am lipit cu banda dublu adeziva (am avut eu acasa dar aveam si ei ceva pentru lipit). O litera costa 7 lei da nu stiu firma de unde le-am cumparat.
liviana i dau o supa ca un piure, nu zeama. Ii pui legumele in blender si adaug si putin zeama de la ele. Ieri am bagat si carnita de pui si a papat cam 250 gr si putina tzitzi dupa. Spre sfarsitul saptamanii o sa ii dau si eu iaurt.
cristinamaria bine ai revenit. Vrem poze cu casa si mai ales cu camera lui Rares daca ati amenajat-o. Cautam si noi idei sa ii facem camera dupa sarbatori si m-am gandit la un tapet sa pun pe pereti.
sobi LA MULTI ANI 

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Paflo spune:
Neata!
Iar m-a zapacit Sofia asta-noapte. De la opt seara, de cand a adormit si pana pe la 23 s-a trezit de vreo 5 ori, iar apoi de la 23-30 pana la 1 noaptea a urlat (cu mici intreruperi). Rezultatul a fost ca a aterizatiarla noi in pat, dar nici acolo nu a fost prea linistitaProbabil ca ne asteapta un alt dintisor. Pana la urma i-am pus si un supozitor cu paracetamol (Nurofenul l-am uitat la soacra-mea...)si parca s-a mai linistit. Vestea buna e ca a luat masa de noapte doar la 6.30, deci incet-incet devine masa de dimineata.
Ckristina, pune-o cate putin pe burtica, distrage-i atentia cu jucarii si treptat o sa inceapa sa-i placa. Nici Sofia nu afost incantata la inceput, dar treptat a ajuns a-i placa si acum se intoarce singura sa doarma pe burta.Ce frumos sta Bianca in balansoar!Vad ca si voi va incadrati la grupul 'Base' in privinta parului.
Angelabv, e mortala NicoleAmber cu catelul ei urias! Nu s-a speriat de el la inceput?Cum a suportat fasolica? Nu a durut-o burtica?
Doxinu, votat una bucata Stefanel - baiat mare!Bafta in continuare!
AlexAlice, ciocolatica voastra se face pe zi ce trece tot mai dragalasa!
Motanel, multumim!
Pepsi, ma bucur ca ti-ai revenit! Din pacate cu alergia la banana nu e asa de simplu, caci odata instalata e o alergie care persista toata viata. Deocamdata am doar suspivciunea. O sa iau legatura cu un medic alergolog sa vad daca se fac la noi teste specifice ca sa o si obiectivez, caci aspectul leziunilor nu e chiar tipic ptr alergiala banana.
Ibelciug, cate bordeie, atatea obiceie. Asa e si cu diversificarea asta!Cu spanacul nu sunt chiar convinsa ca e bine sa fie dat asa devreme (stiam ca dupa 9 luni) caci contine cantitati f mari de nitrati.De praz habar nu am!De branzica stiam ca se da pe la 8-10 luni. Dar cum spuneam...parerile sunt impartite si fiecare face dupa cum ii spune instinctul.
Andrada, din pacate Soso nici ceai instant nu bea ( e drept ca am incercat doar cu ceai de fenicul de la Hipp - poate ar trebui sa schimb firma si tipul de ceai).Sper sa nu se confirma alergia la teste si sa fie totusi ceva de contact (adevarul e ca asa arata!)
La multi ani, Sobi! La multe lunisoare, David de Amely!
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)
doxinu spune:
PAFLO MULTUMIM!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Carmen_So spune:
La multi ani, Sobi!
Iar ati scris o gramada, cum va scapa omu' un pic, cum scrieti! Imi statuse inima cand am vazut mesajul lui Pepsi, dar apoi mi-am revenit. Pai se poate, unde credeai ca pleci? si pe noi, cui ne lasai?
Graviduta, eu n-am steamer, eu voiam sa-mi iau, de aia te intrebam. Da' acuma ma gandesc ca mi-l strica bona (cum a mai stricat si blenderul)si pana invata sa-l foloseasca
mai bine iau oala pentru fiert la abur.
Raluca, mi-a placut aia cu "au dat cu un praf in magazin", zau, si eu am avut impresia asta. Imi place cand povestiti, tu, Elteka, Pepsi, Didi, Irinusha, cum e prin alte parti, impresii din viata de zi cu zi, nu doar impresii de calatorie, parca imi imaginez ca sunt acolo.
Doxinu, tu esti draguta ca te sacrifici si te duci in vizita, eu spun sincer ca nu m-as duce. Nu ma duc nici la maica-mea, nici la soacra-mea (bine, sunt si destul de departe, 350km) daca nu sunt confortabila. Mai ales cand o aveam doar pe nr 1, eram mai stresata, daca zbura o musca cand alaptam, eram in stare sa ucid.
Ckristina, Andrada, hai c-am ras la fazele cu bluza, respectiv cu pantalonii. Misto de tot.
Paflo, si nr 2 a mea isi canta, mai ales inainte sa adoarma. Asta e semnalul de somn, daca o aud ca incepe, e clar, trebuie s-o pun in patut.
Chowpersa, 4 dinti, mama, sunteti mari, ce mai! Noi inca nimic, tot babe stirbe.
Nici nu manifesta curiozitate pentru picior, cum zicea dicirstea, parca. Se uita la maini, la suzi, la jucariile ei si bineinteles la sora-sa. Cand o vede, incepe sa rada instantaneu. Aseara nr 1 sarea in pat si nr 2 radea in hohote de ea.
Si noi suntem cam constipate, Andrada. Scoatem morcovul si bagam pruna. I-am dat sambata putina pruna si a avut un rezultat imediat.
Mai intru diseara de acasa si atunci o sa pot vedea si poze. Acum va pup.
A, si La multi ani pentru maine, Vali5!