Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by betty78

Noi azi am fost la Kidex cu gandul sa ii cumpar lui bebe un marsupiu, dar in final am luat o groaza de jucarii, pentru carucior www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=180&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aicisi www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici dar cu alte figurine si pentru masina www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=69&state=toyTypeId=4@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici
E incantat de toate si in plus i-am luat si pantofiori de tip moky www.botosei-babyfox.ro/produse.html" target="_blank">aici

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

FOARTE FRUMOASE SA LE STAPANESTI SANATOS MARIO !iar mami sa o tina tot asa ,sa-ti cumpere numai lucrusoare mumoase

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mami nu se poate abtine, iar tati o lasa pe mami sa faca ce vrea, asa ca ea imi cumpara o groaza de lucrusoare.
Maria

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:

Noi azi am fost la Kidex cu gandul sa ii cumpar lui bebe un marsupiu, dar in final am luat o groaza de jucarii, pentru carucior www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=180&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aicisi www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici dar cu alte figurine si pentru masina www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=69&state=toyTypeId=4@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici
E incantat de toate si in plus i-am luat si pantofiori de tip moky www.botosei-babyfox.ro/produse.html" target="_blank">aici

pozele noastre
asa creste bebe Mario

FOARTE FRUMOASE SA LE STAPANESTI SANATOS MARIO !iar mami sa o tina tot asa ,sa-ti cumpere numai lucrusoare mumoase

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mami nu se poate abtine, iar tati o lasa pe mami sa faca ce vrea, asa ca ea imi cumpara o groaza de lucrusoare.
Maria

pozele noastre
asa creste bebe Mario

pai atunci musai ca si tati trebuie sa o tina la fel ca pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Noi am lipsit din motive de program incarcat. Dus fata la defilare...mare nebunie, aglomeratie, am parcat aiurea si departe, am ajuns greu, a durat putin si mi-am rupt cocoasa cu Alex in carca. Apoi am mers la Feeria si am luat una bucata blugi de la Esprit care imi vin turnati. Ma rog, sunt putin cam lungi, insa azi ii indoi. Zic azi, pentru ca dupa o seara plina, cu musafiri, iesim si in club. Nu va asteptati sa fiu super incantata ...poveste lunga, dar fac hatarul sotului care se simte neglijat. Aseara postasem un mesaj cam deprimant insa l-am sters. Il postasem inainte sa citesc postarea Ritei si apoi m-am simtit o ipocrita. Asa ca mi-am propus sa nu ma mai vaicaresc si sa nu va mai incarc nici pe voi cu energie negativa.

Hai sa vad care e pulsul la voi, ca am ceva de citit. Apoi culc baiatul si o las pe Alex cu mama soacra. Insa Alex e imposibila, face numai fitze si de abia ma abtin sa nu ii altoiesc una de fata cu bunica. Sa vedem cum o sa o culce. Dar incerc sa nu imi pese, cred ca de azi o sa schimb putin atitudinea si sa imi mai pese si de mine. Prea ma straduiesc sa tin cont de toti si de nevoile altora si oricum nu e nimeni multumit si nu le pasa de ce am eu nevoie. Pe motiv ca nu exprim. Ia sa vezi ce plec si maine la Kidex...si daca sunt rea las ambii copii cu tati obosit si mahmur dupa seara asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

pai cateodata mai merita, ca sa simta si ei ca au copii, nu doar sa spuna

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!BEBICILOR CARE AU IMPLINIT PE1 DECEMBRIE3LUNI-ALBERT RAUL papanas de MIRELLA76 VLAD PAPANAS de SLIPPERS762LUNI-FLAVIA MARIA dulceata de PITIC03LUCA papanas de KATRIN MIRUNA ANDREEA dulceata de DANUTA 36 LISA MARIA dulceata de ADIMERCEDES ALEXANDRA dulceata de DANIELA 76 SPER SA PRIMITI SI URARILE MELE ,CHIAR DACA SUNT INTARZIATE SUNT DIN TOATA INIMA

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici

Mergi la inceput

vreau sa spun LA MULTI ANI !SARBATORITILOR DE ASTAZI 2DECEMBRIEMATTEO pt cele 3 luni frumoasa EBONEE dulceata de DANIELLA 02papanasului DAVID ANDREI de MAMI25_7si ANDRA o alta frumoasa de CARMENITApt cele 2 LUNITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pentru ca noi sarbatorim din doi in doi
Rox La multi ani pentru papanas de 3 luni
Pupicei.
Azi m-am trezit tarziu...fug sa ma aranjez si sa iesim putin pe afara

Poze

Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna dimi!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

Devylla plimbare placuta!
Roxana cum a fost in club?Am si eu un chef nebun de club,dar cu noile dimensiuni nu cred ca indraznesc sa merg.
Myral ai drepatate ca tr sa ne spunem si bune si rele,dar ma gandeam si la mine cand mi-am facut griji ca sapt trecuta bb a luat 110gr si de obicei lua 300!Cat de superficiala am fost!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! pentru :
un papanash voinic de 3 luni : Matteo de piccaflor
printzesa dulce Ebonee de danielle02
un papanash de 2 luni : David Andrei de mami25_7
un alt papansh simpatic : Andrei de Carmenita

Dragi mamici, felicitari si voua pt asa comori, sa va traiasca si sa fie sanatosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ieri am umblat toata dimineata dupa globuletz. Am gasit atelierul acela unde se poate inscriptiona, dar acolo nu mai aveau globuletze. Mi-au aratat doamnele un globuletz care era inscriptionat deja, asteptau sa vina proprietarul sa il ridice. Era f.frumos, albastru cu floricele, daca stiti cum sunt medalioanele acelea cu sticla de Murano, ei bine exact genul acesta era
Din pacate am umblat vreo 2 ore prin zona Lipscani si am fost si la Unirea, dar n-am gasit decat intr-un singur loc 2 globuri transparente, cu niste linii colorate pe ele. Dupa ce frumusete vazusem in atelier, normal ca nu mi-au placut !
Asa ca n-am rezolvat nimic
Norocul mare a fost ca printzesa a dormit lemn tot timpul asta, erau 2 grade afara, dar ei i-a placut cum am hurducait-o pe piatra aia cubica
Asa ca daca mai sunt amatoare de globuletze inscriptionate, sfatul meu e sa luati intai globuletzul. Sim imi trimisese PM vineri seara ca i-a zis Tomasa ca ea a luat globuletzul de la Sofitel. O sa incercam sa ajungem si noi acolo. Tomasa, nu pui si tu o poza cu globuletzul tau ? Sa vedem si noi cum arata.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput