Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
betty78 spune:
Alina multa sanatate lui bebe....sper ca o sa scapati cat de curand de stafilococul auriu.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
stafilococul auriu???
ce e?
nu am auzit.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
betty78 spune:
Noi azi am fost la Kidex cu gandul sa ii cumpar lui bebe un marsupiu, dar in final am luat o groaza de jucarii, pentru carucior www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=180&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aicisi www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici dar cu alte figurine si pentru masina www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=69&state=toyTypeId=4@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici
E incantat de toate si in plus i-am luat si pantofiori de tip moky www.botosei-babyfox.ro/produse.html" target="_blank">aici
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
Roxana petrecere frumoasa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bikmaria spune:
quote:FOARTE FRUMOASE SA LE STAPANESTI SANATOS MARIO !iar mami sa o tina tot asa ,sa-ti cumpere numai lucrusoare mumoase
Originally posted by betty78
Noi azi am fost la Kidex cu gandul sa ii cumpar lui bebe un marsupiu, dar in final am luat o groaza de jucarii, pentru carucior www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=180&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aicisi www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici dar cu alte figurine si pentru masina www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=69&state=toyTypeId=4@elementId=0@ageId=0" target="_blank">aici
E incantat de toate si in plus i-am luat si pantofiori de tip moky www.botosei-babyfox.ro/produse.html" target="_blank">aici
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
alina.clau spune:
Rita ma rog pentru voi!Poate printr-o minune Maya se va face bine!
Fetelor povestea Ritei ar trebui sa ne faca sa ne gandim de 2 ori inainte sa ne plangem ca bebeii nostri au luat in greutate 150 gr in loc de 200,ca nu dorm ziua cat am vrea noi,ca vor f.mult atenjtia noastra.Sa multumim lui Dumnezeu ca sunt sanatosi si sa ne bucuram de ei zi de zi pt ca nici nu ne dam seama cate o data ce norocoase si binecuvantate suntem sa-i avem!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
danielle02 spune:
se pare ca nu numai eu am avut o zi pleostita azi ![]()
sabina
sa treaca nervii si supararile si sa se asterne armonia in casa.
roxana distractie placuta,ce nu as da sa pot iesi si eu...
afibebe condoleante 

betty super jucarioarele,sa se joace sanatos cu ele bebe Mario 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
cecilia L spune:
Alina sunt total de acord cu tine.
Afibebe condoleante.
Betty, nu rade de caciula noastra.............e o caciula mare dar am prins-o la spate ca sa-i stea pe caput, vreau sa pun in calendar o poza cu bebe si caciula de mos.de fapt eu incerc sa adun poze pt calendar, parca as pune poze recente pe care sa nu le fi vazut bunicile, sa fie o adevarata surpriza, daca ar zambi in toate ca in cea de ieri as fi super fericita.
Roxana imi place atitudinea ta, distractie placuta
Gata, noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
myral spune:
Hai mai fetelor ca aproape a trecut ziua de azi
Afibebe, condoleante.Alinush, sa se faca bine bebe.Alina ai mare dreptate suntem norocoase (si ne dam seama) dar suntem aici sa ne spunem si bucuriile dar si necazurile.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
Mey fetele, e clar, cine se aseamana se aduna. Am ras de m-am prapadit cu eugeniile. Am crezut ca numai eu m-am tacanit. Deja am o obsesie. Tanti de la magazin ma stie si nu imi mai da rest, ci EUGENII! Dar Teo, ai fost mortala cu baxurile tale. Pe mine m-a apucat epoca Eugenia dupa ce am nascut si ma trezeam noaptea, bagam cate 1 eugenie…
Rita, fara cuvinte! Doamne ajuta!
Sabina, felicitari pt masina! Bravo!
Alinus, multa sanatate!
Roxana, zici ca ai defilat cu bb Andrei?
La Multi Ani bebeilor si sarbatoritilor! Danuta, la Multi Ani pt Mirunica ta!
Doamne, Afibebe, ce nenorocire! Imi pare rau!
Va urez somn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)