Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, noi chiar am fost la defilare.

Afibebe, condoleante, imi pare rau pentru baiatul nasilor vostri, viata este atat de cruda uneori.

Alinus, multa sanatate piticului, sper sa se termine cat de repede problemele cu stafilococul.

Va pupic. Noapte buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

AFIBEBEcondoleante ,cumplit este putin spus.Ce o fi in sufletul parintilor..numai cine a trecut prin asa ceva poate sti.

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragelor.
afibebe, ingrozitor Condoleante...ce pot sa zic??? :(((

noi am avut o zi tampita...nu mai povestesc ca n-are sens, bine ca suntem, sanatosi, da tare prost mai stam cu nervii, toti din familie in afara de bebelush care un scump si-un cuminte si nu merita asa o familie de nebuni si rai.pe aia mare deja am stricat-o, mi-e sa nu urmeze si el la rand.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

ROXANA DISTRACTIE PLACUTA .IMI PLACE CUM GANDESTI ,NU SRICA NOUA TA ATITUDINE

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

cumplita soarta Rita.

Doamne ajuta sa fie bine

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

buna dragelor.

noi am avut o zi tampita...nu mai povestesc ca n-are sens, bine ca suntem, sanatosi, da tare prost mai stam cu nervii, toti din familie in afara de bebelush care un scump si-un cuminte si nu merita asa o familie de nebuni si rai.pe aia mare deja am stricat-o, mi-e sa nu urmeze si el la rand.

FRUNTEA SUS ,AI AVUT ASTAZI O ZI PROASTA ,MAINE ESTE O NOUA ZI CARE POATE FI FOARTE FRUMOASA ,O FAMILIE CU DOI COPII FRUMOSI SI SANATOSI NU POATE FI DECAT O FAMILIE FRUMOASA .

[b]
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Maria, esti f f dulce, multumesc
Chestia e tocmai asta, avem absolut totul ca sa fim fericiti, si noi suntem niste idioti si ne batem singuri cuie in cap :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, daca te pot ajuta cu ceva. Cea mare isi revine ea, ai sa vezi. Ia sa vezi cum face Alex acum...cum vorbeste mamaie cu bebe cum plange ca nimeni nu vorbeste cu ea. Voi sper ca sunteti sanatosi, ca zile proaste mai avem. Daca vrei sa vorbim, da un sms si te sun peste jumate de ora de pe drum.

Maria, sper sa ma tina noua atitudine, crede-ma ca e o masura extrema dar am fost dusa la extrem. Ma abtin sa povestesc. Ai vazut ce am scris azi? Mi-am luat blugi si arat rezonabil in ei.

Noapte buna, de data asta final! Pupici. Poate va scriu spre dimineata cand vin, daca nu sunt prea ametita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxi, distractie placuta! si bea un cokteil si pt mine, Campari Orange daca-ti place
suntem sanatosi, multumesc lui Dumnezeu.
Maine o sa fie mai bine, sper sa mergem la sorella.
daca adoarme Gheorghe iti dau un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

buna dragelor.

Imi pare rau pentru ziua ta tampita.....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput