Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
danielle02 spune:
am vb. cu cumnatul,baietelul lui a avut probleme la inimioara si a fost posibila operatia.
rita
multa putere 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
cecilia L spune:
Ce liniste este pe aici, se pare ca toata lumea sarbatoreste
1 Decembrie, daca nu ati fost la defilare tot degeaba...........
Noi raportam un bebe cuminte, care sta in scoica si cearta florile( zic eu, ca acolo se uita)dupa ce a dormit azi ca un ursulet.S-a trezit la 5, la 8 apoi la 12, a fost afara o ora in care a dormit a mai dormit de la 15 la 16 si acum abia s-a trezit, trebuie sa recunosc ca a papat bine azi.Dimineata pe la 8 am avut concert de chiuituri, era prima data cand chiuia de mai multe ori la rand, a chiuit si a gangurit aproape o ora, imi venea sa-l pap, imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-l inregistrez.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
alinus_25 spune:
Buna seara si un La multi ani!!! pt romancele si romanasii nostri mititei, din tzara si de peste hotare. Ca doar e primul lor 1 Decembrie
Noi raportam inca o internare in spital, de duminica trecuta pana miercuri, tot cu bubitza de la poponica(o recidiva). Acum facem tratament in continuare cu siropel cu antibiotic. Poate s-o termina si cu stafilococul asta auriu de pe pielicica lui, ca pacatos si rezistent mai e.
Moldoveanca, multumim de telefon, esti o scumpa ca te-ai gandit la noi. Regret ca a trebuit sa inchid repede, dar uite ca nu imi mai ajunge timpul.
pt ciuticul Ritei. Am ramas fara cuvinte.
Va pup si sa aveti clipe minunate alaturi de puiutzii vostri.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
bebeka spune:
mda,cred ca lumea e la spritane,mai ales daca e combinat si cu sf andrei.
am trimis azi sotul la plimbare cu fata in parc si a vazut toate tancurile si dispozitivele de lupta care au fost la defilare la arcul de triumf.ce m-am ofticat!
poate imi spune si mie cineva daca e ok sa pun copilul in port bebe-are 2 luni jumate si daca da,daca trebuie sa o si sustin de fundulet sau sta liber
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
ramonaiani spune:
Eu am un port-bebe din ala intarit la spate, care sustine si capul copilului. Moasa mi-a zis ca e OK sa il folosesc dupa prima luna de viata. Prea mult insa nu l-am carat asa - maxim 2 ore pe zi (imi lua o ora dus si una intors), cam de 2 ori pe saptamana.
Eliza (06.09.07)
afibebe spune:
buna seara si la multi ani tuturor romanilor
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
de asta dimineata nu imi mai gasesc linistea.
nu mi-am mai vazut nasii de botez de un an si ceva.
si chiar aseara vorbisem cu sotul ca vreau sa mergem la Brasov sa le facem o vizita.
doar ca in diminata asta m-a sunat nasa.
urla la telefon.
fiul cel mic care marti implinea 18 ani a murit in accident de masina.

of Doamne ce cumplit.
nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor si nici nu pot merge la inmormantare.
nu pot suporta asa ceva.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bikmaria spune:
RITA ma rog pentru tine si puiutul tau .Sa va dea DUMNEZEU putere sa treceti peste aceasta grea incercare .Nu-ti pierde speranta ,DUMNEZEU poate face minuni.Suntem alaturi de tine ,si nu ezita sa ceri ajutor !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
betty78 spune:
Alehiam multam pentru aprecieri; pai cu asta am facut poza, dar mai am de invatat
Cecilia Cristian cu caciula aia; vrem si noi asa caciula
Myral multumesc
Afibebe imi pare rau pentru pierderea ta....e intradevar cumplit
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Noi am lipsit din motive de program incarcat. Dus fata la defilare...mare nebunie, aglomeratie, am parcat aiurea si departe, am ajuns greu, a durat putin si mi-am rupt cocoasa cu Alex in carca. Apoi am mers la Feeria si am luat una bucata blugi de la Esprit care imi vin turnati. Ma rog, sunt putin cam lungi, insa azi ii indoi. Zic azi, pentru ca dupa o seara plina, cu musafiri, iesim si in club. Nu va asteptati sa fiu super incantata ...poveste lunga, dar fac hatarul sotului care se simte neglijat. Aseara postasem un mesaj cam deprimant insa l-am sters. Il postasem inainte sa citesc postarea Ritei si apoi m-am simtit o ipocrita. Asa ca mi-am propus sa nu ma mai vaicaresc si sa nu va mai incarc nici pe voi cu energie negativa.
Hai sa vad care e pulsul la voi, ca am ceva de citit. Apoi culc baiatul si o las pe Alex cu mama soacra. Insa Alex e imposibila, face numai fitze si de abia ma abtin sa nu ii altoiesc una de fata cu bunica. Sa vedem cum o sa o culce. Dar incerc sa nu imi pese, cred ca de azi o sa schimb putin atitudinea si sa imi mai pese si de mine. Prea ma straduiesc sa tin cont de toti si de nevoile altora si oricum nu e nimeni multumit si nu le pasa de ce am eu nevoie. Pe motiv ca nu exprim. Ia sa vezi ce plec si maine la Kidex...si daca sunt rea las ambii copii cu tati obosit si mahmur dupa seara asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze