Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tzuc si eu tot Lansinoh am folosit. Da-mi PM cu adresa ta de acasa si ti le trimit eu pe astea care mi-au ramas, sunt aproape o cutie cu 25 de buc. Sper sa iti fie utile.
Sabinule, nu am mai apucat sa luam isofix ptr cos dar vrem neaparat, una la mana ca e mai sigur si 2, se fixeaza cosul mult mai repede.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, si noi vom lua pana la urma, mi-am convins sotul :)
insa nu stiu o chestie, poate stii tu: se poate folosi acelasi isofix si la scaunul urmator? Priorifix se numeste. (Cabriofix e pt bebe, Priorifix pt toddler cum zic ei, adica un copilas pana in 3 ani)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by myral

La multi ani pt Albert Raoul, Vlad Mihai, Flavia Maria, Luca, Miruna Andreea, Lisa Maria, Alexandra!

La multi ani si Mirella 76!

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Myral, multumim

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Rita,
Sa va dea bunul Dumnezeu multa putere si iubire pentru puiul de om.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

La multi ani tuturor dulcetelelor si papanasilor ce implinesc azi 2 sau 3 luni!!!!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

gata, am gasit la un magazin online pt. BBi pungute si paharute, o sa iau pungute ca sunt mai practice, o cutie cu pungi de la Lansinoh cu 25 buc la 30 lei. Luni fac comanda prin telefon.

multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Nana, multumesc, esti draguta, dar cred ca ne costa mai mult trimisul de prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

La multi ani pt toate dulcetelele si toti papanasii!

fetelor,v-ati uitat azi la protv?eu m-am uitat de pe la 7 la 10 dimineata si au aratat niste reportaje care,suprapuse peste povestea ritei m-au facut sa plang intruna!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabina, Mihai zice ca sunt unele care se pot folosi la ambele scaune si altele care sunt fie doar ptr scoica fie doar ptr celalalt scaun. Trebuie intrebat. Tu ai tot cos Maxi Cosi? Ca maine poate ajung eu in mall si intreb exact ce si cum si iti spun.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ce liniste e la noi aici se pare ca sarbatoriti, nu gluma

teo

Mergi la inceput