PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 21
crissa71 spune:
Anasia:da si Cipi transpira la picioare...si miros naspa..desi poarta doar bumbac (si-l spal de cateva ori pe zi la chiuveta dupa caca)..sau ma rog in combinatie f. mica cu altceva...!Nu stiu de ce!?
Eu am pus-o pe lipsa calciului..dar nu cred ca-i adevarat!
Sunt super de acord cu tine cu lipsa de educatie a f.multi de printre noi!
Noi am fost la o zi onomastica cu inima cat un purice ca eram pe regim si mai veneau si 2-3 copii...dar copii au fost super o.k.Am avut probleme cu o tinerica ce s-a gandit in cele 30 de sec. cat am lipsit eu din camera sa-i dea lui Cipi din tort(cu frica si fructe!!!) si cu lingurita ei evident!!Mi-a venit sa o iau de ciuf si sa o dau cu capu de toti peretii!!!O idioata!Putea sa intrebe ..nu?!!
Apropo voi ce CA le mai dati la prichindei?
doniro spune:
Am fost si noi un pic plecati, cica sa cumparam ceva pt maine. Eu sunt si Nicoleta si sotul a tinut neaparat sa imi ia ceva, dar eu - femeie nebuna - am tinut-o pe a mea ca nu vreau nimic, asa ca nu m-am ales decat cu o cutie de bomboane... Daria va primi la noapte o masinuta cu care se poate plimba si care are pe volan tot felul de butoane chitzaitoare si va mai primi un pulovar, iar de Craciun ii aduce Mosul un bebe cu patut si tot felul de accesorii. Asta e ce i-am luat noi, dar cu siguranta va mai primi cadouri de la prietena mea/nasa ei, sunt curioasa ce ii ia, ca mereu o rasfata cu cadouri misto rau.
Abia astept sa nasc, simt ca explodez, nu mai poooot!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
gina_butnaru spune:
Anasia, si piticul mau transpira la picioruse si la sub brat. Cred ca e ceva normal, mai ales cand se agita si de caldura.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
crissa71 spune:
Doniro:esti super dulce!!Hai ca mai ai un pic de tot!De unde i-ati luat masinuta?Cum arata?Si la ce pret?As vrea si eu tot asa una pt. cipi..ca el e innebunit dupa masinute!!Pe net gasesc?
Da..chiar ca esti culmea sa nu vrei tu nimica-nimica?!
Asa sunt si eu!
Cristina_Ioana spune:
Doniro, nu te superi daca te pupacesc si iti zic de azi La Multi ani, nu? ...ca io sunt cascata si nu vreau sa uit 
Emilia, sanatate multa, iubita 
Crisa, parca tu ziceai sau cine...si Luca transpira la picioruse rau.
Sabana, felicitari pentru baitza reusita in cada oamenilor mari
. Noi ne-am bagat acolo de cand stateam in picioruse, deci pe la aaaa 6luni sau nu ma stiu....si tare ii place acolo balaceala, are cada plina de jucarii, sta singurel acolo si eu il operez de pe margine.
Legat de gradi, ca discutam noi zilele trecute, sunt convinsa ca lu'pici ii e ok cu tine si buni ca ii oferi totul acasa, dar cred ca noi ne refeream mai mult la socializare si integrare, imunizare si treburi d-astea ...ca nu dam copiii la gradi ca nu le-am putea oferi si noi totul acasa...cred ca o sa fie greu de ambele parti la momentul ala, dar eu personal consider ca de la 3 anisori ii va fi si lui bine sa cunoasca ati copii, sa se joace, sa invete una alta, sa aiba un program si sa stie ca are si el activitatile lui personale, 'job'-ul lui cum glumeste tati
asta e parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni...vroiam sa clarific ca gradi nu mi se pare o varianta pentru cine nu isi permite sa tina copilul acasa ...gresesc?....
martta spune:
Cristina_Ioana: Bine ca mi-ai amintit!
Am vazut aseara o emisiune in care un psiholog intreba ce e mai bine pt copil: bunica sau bona? Bineinteles ca prima varianta a fost cea preferata. Numai ca, psihologul a completat raspunsul...Bunica, dar fara sacrificiu! Si bunicile au dreptul sa se bucure de viata asa cum doresc. Mie una mi se pare corect sa fie asa, in ciuda faptului ca soacra-mea ma ajuta extrem de putin. Efectiv, nu sunt suparata pe ea. Incurajez ca relatia dintre copiii mei si bunici sa fie una cat mai frumoasa, caci asa e firesc.
Muuh: scutec nou?
Cristina_Ioana spune:
Martta, sunt perfect de acord. Soacra s-a oferit sa se pensioneze ca are varsta, ca ii face placere sa il vada pe Luca crescand...nu i-am cerut-o, nu a obligat-o nimeni. Mama insa e tanara si munceste, isi ia liber pt noi ori de cate ori mergem la munte, deci fiecare cat poate oferi, mi se pare fair.
Legat de subiectul pe care l-ai mutat la generale, sunt de-a dreptul traumatizata, socata nu din pacate...
Miruna a inceput scutec nou, haideti sa ne mutam acolo....io sunt operata de reflexe si nu stiu sa inchid pravalia asta...
Priscilla spune:
Am si eu o prichindoaica nascuta pe 17 iul 2006.
Numele ei este Andreea Alexandra,pentru noi Alex,care fece numai nebunii,mergem in picioare de la un an si o luna jumate,pe tata il pomenim de la un an continuu,pe mama am descoperit-o abia pe la un an si 3 luni,mai stim sa zicem apa,(descoperire noua de vreo 2 saptamani),caca (dar nu cu semnificata care ar trebui),ae(mamaie),pa facem la toata lumea,cu orice ocazie,si restul va spun mai tarziu,ca acum ma cam trage de maneca si nu ma lasa sa scriu.
Va pup pe toate si sa ne traiasca piersicutele.
mamica de zana
mica(putin peste un an)
doniro spune:
crissa71, masinuta am luat-o din Auchan, am dat pe ea 60ron parca, pe net nu am vazut-o si din pacate nu e acum in casa, nu ii pot face poza. Maine daca nu e prea tarziu ii fac poza si ti-o arat. Ref cadou, sunt ciudata rau. Cand nu am bani/timp sa caut, vreau de toate; cand ma duce sotul de mana si zice ca imi ia ce vreau, nu stiu ce vreau! Mi-as fi luat ceva de imbracat, dar avand burta aproximativ pana la gura (ha ha ha), nu are rost sa iau nimic acum, iar altceva... chiar nu aveam nevoie. Oricum imi scot parleala dupa ce nasc, cand revin la forma initiala...
Cristina, mersi mult de urari, esti draguta ca de obicei; ca o duamna, deh...
Priscilla, bine ai venit tu si piersicuta ta!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME