Mi-am adus aminte de o faza foaaaaarte tare, parca nu v-am povestit; daca v-am mai zis, scuze:
Acum ceva timp, sotul meu statea la calculator, juca carti. Daria, pt a primi atentie din partea lui, ii tot aducea jucarii si tot ce gasea prin casa. Pe patul ei erau niste chilotei de-ai ei pe care eu tocmai ii spalasem si urma sa ii pun la loc. Ea ii gaseste si ii duce lui tati. Tati, ca sa o distreze, ii ia si si-i pune pe cap. Deh, ce nu facem sa distram copiii... Buun, Daria se amuza si pleaca la ale ei. Bobi (sotul) uita de chilotei si i se face de o tigara. Cum nu are voie sa fumeze in casa, iese pe hol (pe scara blocului, unde fumeaza de obicei). Sta ce sta, iar cand intra in casa imi zice: "bai, cred ca am inceput sa o supar pe vecina de la 3 cu fumatul meu, ca i-am dat "buna seara" si s-a uitat la mine ciudat rau, nici nu mi-a raspuns". Eu ma uit la el si ii zic, evident: "nu e suparata pe tine ca fumezi, te crede doar un pic nebun. Du-te la oglinda si te vezi". Sigur ca i-a picat fisa cand si-a vazut capul innobilat de chilotii lui fii-sa. Ce naiba o fi gandit femeia aia???????? Eu am ras 3 zile de el, iar el a jurat ca face pe naiba in 4 sa nu mai dea ochii cu femeia.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME