PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
martta spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
pe seara a aparut si nasa lui Alex cu tot familionul plina de cadouri pentru mine si Alex dar erau si ei toti abia refacuti dupa raceala si baiatul ei inca avea febra si a venit cu el asa.
Preferam sa nu vina ca baiatul a stat numai cu alex in bratesi acum daca am luat alt microb....
ca eu nu mai rezist sa vad iara copilul cu febra si nemancand. Abia l-am pus un pic pe picioare.
emiliacu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
b]Emilia[/b]: multa sanatate tatalui!
In cercul nostru de prieteni, de cand au aparut si prichindeii, evitam sa ne intalnim cand cineva este bolnav. Pur si simplu, asa mi se pare corect. Eu anunt daca sunt bolnava sau daca sunt cei mici bolnaviori, iar prietenii procedeaza la fel...Intalnirile se pot reprograma si nimeni nu se supara!
crissa71 spune:
Bysko:felicitari pt. alegere!Nu e rea deloc!
Sarilla:ma bucur sa te mai auzim pe-aici!
Katik:sanatate multa!
Nicolica:Ce baiat frumos ai!M-am indragostit!
Letizia si Emilia:(cu intarziere):"La multi ani"!Sa fiti sanatoase si fericite!

Julax:Esti o norocoasa!Si in privinta statului..Cipic al meu are acum o perioada naspa..adica nu mai vrea sa stea cu nimeni..urla dupa mine in stil mare!
Anasia:Ce sa mai zic cu retetle tale...le salvez..dar uite ca nu mai apuc sa le fac!!pupici la fata singura...lasa ca vine el acasa si atunci sa te tii!![]()
Sabana si Muuh:multumesc fetelor de incurajari..n-am apucat nici pana acum sa fac ceva cumparaturi..iar acum Cipic a adormit...asa ca poate deseara!
Sabina:Felicitari!As vrea si eu sa mai reduc tigarile!!!!!Dar nu reusesc deloc...probabil ca nici nu ma straduiesc f. tare!
Mada:hai nu fii suparata....credeam ca numai pe-aici sunt dina stia neseriosi!!Hmmm..chiar ma gandisem sa te rog de niste infacol pt. copilul nasilor mei..dar e prea tarziu si oricum am promisiuni de la cineva care vine dupa sarbatori!!pupici.
Martta:cutremurator...doamne dar eu in locul sotului as fi facut acolo un circ..spar ca si Miruna sa fie baietelul bine si sa-l faca fericit pe tatic!Altceva ce-ti mai poti dori!?A....nu...sa plateasca toti vinovatii!!!Dar stai sa vezi ca pana la urma n-a fost nimeni de vina cu anchetelor lor de trei lei!!
Dandana:fara cuvinte!
Va sarut ma duc sa gatesc ceva pt.Cipi...
gina_butnaru spune:
Emilia, sanatate multa tatalui tau si lui Alex. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
crissa71 spune:
Emilia:sanatate multa...stai linistita..nu te mai stresa..poate ca nu e nimic grav si tu iti faci griji aiurea!!!Fii cuminte...Poate maine sau poimanine o sa te simti mai bine si o sa poti ajunge la el!!Cu trandafiri rosii..of.course...(si mie imi aducea tata!)...pupici multi!
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Fetelor multumesc pentru urarile de ziua mea!!!
Eu sunt putin cam trista ca tata e in spital de duminica si eu nu am stiut, mama si soramea nu mi-au spus ca sa ma protejeze si sa nu ma supar.
Si eu eram cam suparata pe el ca ieri nu mi-a zis la multi ani, ca el mereu venea de ziua mea cu trandafiri rosii si acum nu intelegeam de ce.
Cand am aflat azi am sunat la spital sa vb cu el ca nu a vrut sa pastreze telefonul mobil si am sunat acolo pe fix si am asteptat o gramada si nu a venit la telefon si mi-a spus asistenta ca era cam suparat ca e cu sonda etc si a zis ca "cine vrea sa il vada sa vina acolo" dar el nu vb asa de obicei, asa ca imi fac o gramada de griji si imi storc creierii cum sa fac mai bine, ca Alex inca e racit tuseste, transpira noaptea, nas infundat si eu i-am luat-o pe urme cu raceala abia respir si daca iesim acum afara ne pune frigul capac si mama la fel de gripata e, nu se poate scula din pat de ameteala si soramea are ore la scoala cu copii de la 2 si nu poate sa se duca.
Si sotul a fost plecat ieri la Constanta si a venit seara si pe seara a aparut si nasa lui Alex cu tot familionul plina de cadouri pentru mine si Alex dar erau si ei toti abia refacuti dupa raceala si baiatul ei inca avea febra si a venit cu el asa.
Preferam sa nu vina ca baiatul a stat numai cu alex in bratesi acum daca am luat alt microb....
ca eu nu mai rezist sa vad iara copilul cu febra si nemancand. Abia l-am pus un pic pe picioare.
Hai ca m-am racorit si eu un pic la voi ca tare suparata sunt!
emiliacu
poze cu noi
Emilia imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti tot familionul cu raceli si gripe si pt tatal tau ca e in spital. Sper sa va insanatositi cat mai repede toti.

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by martta
Mada, cand veniti in Ro?de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Venim de pe 16 dec pana pe 8 ian. Pana pe 27 dec stam in Iasi la ai mei apoi mergem la baia mare la niste prieteni ca Flo e de acolo si pe 4 ian ne intoarcem in iasi sa ne pregatim de plecat acasa.
emiliapop spune:
Martta nu au spus ca vin la noi , m-am trezit cu ei seara pe la 7, noroc ca mai era si soarmea pe la mine ca sa ma ajute sa pot sa ii servesc cu ceva acolo.
Asta nu imi place mie la ei ca vin fara sa anunte ma trezesc cu ei
, si stiau ca Alex e bolnavior ca doar vb pe mess acum cateva zile si le-am spus ca mai vb la telefon cand sa vina sa se faca bine si Alex, si ei vin cu fiisu cu febra si cu alte raceli.
Crissa merci ptr. urari!
Gina, Martta, Mada multumesc ca va ganditi la noi.
emilia
cu
poze cu noi
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Mada, asta e superdieta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95416
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
Gina aia e dieta. Pasre ciudata si la inceput prim sapt e greu numai cu legume si fructe da sa stii care efect, vezi si tabelul cu cate kg au pierdut fetele inclusiv eu.
Spor la slabit.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
gina_butnaru spune:
Gata Mada, am scos-o la imprimanta si o sa incerc sa o tin. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
anasia spune:
cristina ioana, so'su e plecat....
cu munca, saptamanal;
emiliapop, multa sanatate tatalui tau si stai linistita, nu te mai stresa; da, ar fi normal sa te sune si mai ales sa evite sa intre in contact cu cineva cand e copilul bolnav, si uite ca iar trebuie educatie
dar poate n-o sa fie nimic;
martta, of mititelul, prin cate ii este dat sa treaca;
fetelor, de nico, adelapop, nu stiti nimic, n-a lasat la nimeni un nr de telefon?
de asta am o rugaminte, tuturor fetelor care n-au dat un nr de telefon pe contul comun, zau ca pe mine m-a ajutat cand am apelat mamici de aici;
alta chestie, piersicutele voastre transpira sub brat si la picioare? chiar i-au mirosit picioarele, de pe acum? e drept ca e tare agitata, totusi...
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)