Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cat despre pomul de Craciun: undeva prin Portugalia va fi cel mai mare pom de Craciun cu 76m urmat indeaproape de cel din Bucuresti care este facut de aceeasi firma.

Sa spacificam ca totusi nu este vorba de pomi naturali.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La Oscillo in prospect scrie ca se poate administra si sugarilor dizolvat in putina apa, eu i-am dat Sabinei dizolvat in laptele meu exact in ziua in care am vazut ca a luat viroza de la noi, ea s-a simtit mai bine dupa prima doza. Sigur ca ideal e sub limba, asta e valabil pentru adulti. La unii functioneaza remediile homeopate, la altii nu, la mine si la fii-mea au functionat.

Despre iaurt... cel natural, facut in casa, e foarte bun, daca e kefir cu atat mai bine. Cele din comert si mai ales cele cu fructe sunt atat de pline de chimicale incat mi-e mila si de mine sa le mananc. O parere generala despre ce e rau in iaurt nu cred ca poate exista, ci una concreta: iaurtul X are ingredientele Y, e bun sau nu?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Cat despre pomul de Craciun: undeva prin Portugalia va fi cel mai mare pom de Craciun cu 76m urmat indeaproape de cel din Bucuresti care este facut de aceeasi firma.

Sa spacificam ca totusi nu este vorba de pomi naturali.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Ai dreptate. Am trait 3 ani in Portugalia, fac in fiecare an cel mai mare pom de craciun intru-un loc foarte central. E foarte frumos. Au si jocuri de lumini care pun in evidenta pomul.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ca sa va mai destindeti un pic, am transmis pe mailul comun niste colinde deosebite si foarte frumoase. Sper sa va placa .

Gabi, fericita de David scump
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ziua buna si La multi ani romanilor de pretutindeni!

Incep prin a multumi pt urarile primite pt onomastica de ieri ( eu in buletin sunt trecuta Andreea, dar parintii au ales sa ma alinte Andra ca asa le-a placut lor) si de a ura la randul meu, desi cu intarziere, La multi ani si numai bine tuturor celor care si-au serbat ieri ziua de nume.
Din pacate la noi ieri a fost zi agitata pt ca toata ziua am vb la telefon. Am incercat de n ori sa scriu un mesaj pe forum insa a fost imposibil. Iar cand lucrurile s-au mai linistit, pe seara, am fost la dentist in gasca mare: eu, sotzul si copilul....deci va dati seama cum am petrecut de ziua mea......cu anestezie si dureri de masele.

Simo, frumos mod de a pune piciorul in prag si de a-ti apara "interesele" legate de cresterea lui Matei! Mai elegant de atat nu cred ca se putea. Pt mine una a fost ca o lectie si am bagat-o bine la cap

Luna, imi permit sa-ti fac un compliment ( unul sincer, dezinteresat, fara sa incerc sa te perii): esti de milioane! Esti una dintre persoanele pe care le admir puternic pt taria de caracter si pt modul in care iti cresti copii. Eu una, ca si Carmena, daca as fi in situatia ta, as face ce este mai bine pt copilul meu, chiar daca asta ar insemna s-o diversific mai devreme. Daca asta e singura cale ca ea sa creasca frumos si armonios, atunci nu te uita inapoi si mergi mai departe pe calea ta. Mai multe nu doresc a spune pt ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Multa sanatate Adelisei si speram ca noua dieta sa o ajute sa scape de reflux.

Karli, sanatate multa la toti 3. Vad ca intai s-a imbolnavit Mr.Hook, acum tu....sa speram ca Adetutza va avea cei mai tari anticorpi si va reusi sa raceala.

Deni, Anya, Alina.a, Oana, Lia, Lavinia?????? Ecouuuul! Doar atat se aude....

Andicu si Lavinia, am votata amandoi puisorii si sper sa castigati concursurile. Sa-mi spuneti daca se poate sa votezi de mai multe ori!

Lavinia, tu asteptai esenta de ochi albastri!??!?! Pai la ce culoare superba au ochii Lorinutei mai vrei alta culoare?

Cat despre sfaturile "impuse" si bazate pe unele experiente proprii, ele trebuie transmise ca si o parere personala, ceva de genul "eu as face asa" sau "parerea mea personala este ca..." si nici decum " nu trebuie sa faci asa". Aici este un loc in care iti poti exprima liber opinia, dar nu este un loc in care sa constrangi pe cineva sa faca ceva dupa bunul tau plac. De aceea trebuie sa avem mare atentie sa nu jignim si sa nu ofensam pe nimeni cu postarile noastre. Mi-am permis sa generalizeze acest raspuns pt ca uneori au fost postari "violente" si virulente din partea unor useri si asta nu mi se pare corect fata de nimeni, mai ales cand unii dintre noi nu avem studii aprofundate de medicina/ pediatrie. Eu una am momente in care nu pot posta nici un mesaj la unele discutii pt ca mi se pare ca uneori subiectele divagheaza foarte mult si atunci prefer sa va urmaresc din umbra. Sper ca prin acest mesaj sa nu fi jignit pe nimeni, iar daca asta s-a intamplat imi cer sincer iertare si mentionez ca nu asta am intentionat.

PS: si ca sa fac o gluma : si asa nu sunt eu "populara" pe aici, dar cu mesajul asta cred ca mi-am mai taiat din "admiratori" ...insa imi asum fiecare cuvintel.

o zi bun la toata lumea!

Andra de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Ca sa va mai destindeti un pic, am transmis pe mailul comun niste colinde deosebite si foarte frumoase. Sper sa va placa .

Gabi, fericita de David scump
Asa crestem noi

Multumim de colinde

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

eu tot citesc din urma putin cate putin
musetto bine ai venit! te asteptam cu mai multe povesti despre sonia si cu poze.
lia eu am reusit sa-i fac lui alex un program dar e drept ca a durat si atunci el era simgura mea grija. cu andra merge mai greu, dar de doua nopti doarme in patut nu in pat (noptea ca ziua nici in pat nu vrea).

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Carla in functie de ce iaurt cumperi poti gasi cu zahar, fara zahar, cu aditivi, fara aditivi, cu grasimi, degresat etc. Pentru a manca iaurt cred ca trebuie citita si eticheta. Eu cam orice cumpar citesc ce contine (la alimente ma refer ca la cosmetice m-ati prins cu parabenii)si sincer iaurtul care il mananc eu personal nu are zahar, este degresat si nu are aditivi.

De specificat ca si iaurtul care nu are zahar adaugat este dulce datorita fructelor din compozitie, spre exsmplu cel de bebei pe care l-am cumparat este facut cu piure natural de caise.

Andra multumesc pentru compliment, nu ma consider de milioane ci om normal care ca orice mama ar face orice pentru copilul ei.

Mergi la inceput

Andra la multi ani pentru ziua de ieri, imi pare rau ca ai petrecut asa cu dureri de masele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni.

Tort a mai ramas.Luna am o portie pentru tine .Sa stii ca si eu ieri m-am suparat pe sot si efectiv l-am lasat in casa cu 2 copii,friptura la cuptor si vase nespalate inainte de a veni musafirii.Am iesit sa ma plimb . Dupa o saptamina in care am stat cu 2 copii mici in casa din care unul bolnav am simtit ca nu mai pot si la un moment dat am izbucnit in plins.I s-a parut anormal si a ris de mine.
Bineinteles ca ne-am impacat dar in sufletul meu tot mai sunt suparata.
Eu nu sunt de parere ca barbatul daca ma mai ajuta din cind in cind trebuie pus in rama pentru ca sunt altii care nu fac nimic.Si el tot asa zice ca uite altii nu fac nimic si el se straduieste.
Numai ca acei altii nu sunt problema mea.Eu stiu ca amindoi suntem parinti in egala masura si deci trebuie sa ne ocupam de copii in egala masura.
Hai sa nu mai continuu pe tema asta ca ar fi multe de spus.

ma inscriu si eu in clubul mamicilor al caror copil nu maninca si va inteleg perfect.Numai ca la mine cel mare nu maninca.Si ma chinui de citeva zile.

Mergi la inceput