Strumfi de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
Luna1 spune:
Monica imi pare rau de patania cu sotul. 
Eu cand al meu al mare nu manca i-am taiat orice portie de dulciuri in afara de fructe si acum mananca tot. Compromisul este dulce doar seara dupa cina si numai daca mananca tot. Sa vezi cum mananca brocoli sunt eu uimita. Dar stiu cum e caci mi-e mi-a scos peri albi vreo un an cand manca numai ce vroia el.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
karligutza spune:
AndraZ
.... si nu exista un emoticon si pentru o imbratisare, dar ti-as da-o si pe aceea pt.ca m-ai uimit cu memoria ta.
de fapt o memorie in care ai grija sa ai grija de noi
(nu stiu, mie asa imi dai senzatia, ca ai o atentie aparte pt.noi/Adeluta.... ai tinut tu minte si de dl.hook.. hihi)... hai ca te mai pup o data
si pt.ca azi e si ziua noastra iti dau sa papi sampanie si sa bei un tort
; vrei?
si multumesc pentru urarile de sanatate! la fel va doresc si voua... si sa stii ca pe mine nu m-ai taiat de pe lista ta de admiratori. ![]()
Si as mai vrea sa adaug ceva, dupa care ma duc sa imi fac si eu o
si sa ies in oras la o plimbarica cu sotul si Adeluta. Poate facem si ceva cumparaturi. Deocamdata nu mai stranut ca mi-am luat papuci in picioare (cred ca imi era frig la picioare
nu e de ras karliiiiii!!!
)
Deci mai adaug cateva cuvinte pentru Luna careia ii doresc sa rezolve cat mai repede si bine pentru Adelise problema cu papica. Esti o mamica puternica si vei reusi sa-i dai tu de capat! Nu dezarma.... daca as sti ce sa te sfatuiesc, as face-o dar precum eu nu am intampinat problema asta cu Adeluta, chiar nu am ce sa iti zic la obiect. Si-asa ca sunt la primul copil, este clar aici ca nu invata oul gaina! de multe ori eu sunt cea care apelez la mamicile cu experienta pentru diverse sfaturi.
Si tin sa amintesc aici si sa confirm ceea ce spune Luna despre pozitiile de ragait. Imi amintesc f.bine ca ea m-a invatat ce trebuie sa fac sa descopar cea mai buna (sau potrivita) pozitie pentru Adeluta ca sa ragaie. Eu abia ma intorsesem de la maternitate si eram intr-o continua criza de plans din cauza ca nu stiam ce sa fac cu Adeluta cand plangea. Si a stat doamna Luna
de mi-a explicat cu lux de amanunte cum sa fac. Ba mai mult (ea gravida inca) s-a apucat sa faca poze pt.mine cu un papitoi de plus, doar-doar inteleg cum sunt pozitiile astea. I-am multumit si atunci, ii mai multumesc si acum
ca mi-a trimis pozele alea.
Acum mi se pare amuzant, dar pt. o mamica neinitiata ca mine Luna a fost "salvatoarea mea" pe acest capitol... Deci stie sa o ragaie pe Adelise garantat!!! chiar dinainte de a fi venit pe lume......
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Trimitem un gand? - o actiune
demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici

haideti de Craciun sa daruim! 

karligutza spune:
schimb capitolul?
il schimb in 5 minute...
atentie.... ca vine cap.31
karligutza
sunt mamica Adelutei 
demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici

karligutza spune:
poftim capitol nou
karligutza
sunt mamica Adelutei 
demna de toata lauda!

flufy spune:
Salutari la toate mamicile.Am o problema si sunt foarte :-(
Am fost cu fetita mea la 3 luni jumate la ortoped pt consultatie la solduri.I-a facut radiografie si a zis ca nu are luxatie de sold dar se vede ceva anormal si sa ma intorc peste o luna cand poate se va vedea mai bine.Desi am studiat multe articole referitoare la luxatia de sold tot sunt nelamurita.Pliurile de pe picioare nu sunt egale,pe unul are doar unul si pe celalalt 2.