LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
mi se pare f ok partea cu sentimente si actiuni, cu delimitarea lor. si cu limitele care variaza de la un parinte la altul. dar asta Bine inteles ca este o greseala, o atitudine contra naturii, sa nu impui absolut nici o regula sau limita actiunilor unui copil. mi se pare efectiv o aberatie. cum adica e impotriva naturii sa nu stabilesti limite ?
in fine...f ok si partea cu invatatul exteriorizarii.
destul cu cetitul, ma duc sa ma delectez cu poze. v am zis ce vesela sunt? 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Laura13 spune:
dianocica laptele si produsele din laptele sunt ultimele care se introduc dupa diaree. sunt cele mai periculoase. da, carnea de orice fel (chiar si din "pasta de oase"....zic eu) e permisa. adica carne am avut voie sa ii dau, lapte nu. dar multumesc pt parerea ta, nu ca nu m-as fi asteptat.....adica stiam sigur ca tu vei scoate biciul pt e-uri![]()
am mancat....atat de buna a fost mancare....super! si m-a luat un somn! am mai tras si un bocet bun la dansez pt tine......niste copilasi in carucioare.....
cred ca am sa ma duc in apt langa sotul meu, sa ma cuibaresc langa el si sa ma gandesc la dani, la cat e de sanatos, de frumos, de cuminte si cat sunt de binecuvantata
va pup dulce, somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
poze noi
Asiza-poate ai pus prea mult gris
,cum a fost?a papat Denis
?
Roxanica-succes la pregatiri
Desiree-lasa-l sa se joace cu aspiratorul poate ii trece frica
antonia e inebunita dupa aspirator sa-l calareasca 
Laura-mi-ai facut 

cu tocana
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
shoshika spune:
Seara buna!
Acs, crede-ma ca nici eu n-am slabit cat as fi vrut (mai am vreo 15... :( ... ) dar muncesc in continuare la asta. Felicitari si tie!
Bamboletta, Danita, multumim de la multi ani! 
Ralumat, stiu eu pe cineva interesat pt jobul de secretariat. Si din februarie ar fi super! Part time? Ar putea lucra cu norma intreaga. Salariul? vreau amanunte! Unde sa trimita cv?
E vorba despre cumnata mea care momentan locuieste in Timisoara, dar vrea sa se reintoarca in Bucuresti. bine, daca tot veni vorba... si o garsoniera/un apartament de inchiriat ar interesa-o (daca stie cineva ceva...)
shoshika spune:
Dianocica, bine ca si-a revenit calculatorul. Sa speram ca-l tine... Apropos de internet si plata facturii, si eu uit in mod regulat sa-l platesc. Dar uite ca azi am ajuns sa-l platesc. In Mall... Cine credeti ca se plimba tacticos prin magazine?? N-o sa ghiciti in veci! Monica Columbeanu! Si ce frumos mergea ea pe-acolo singurica... Si e urata!!! Cu spume! Vorba romanului! ![]()
O fi trimis-o barbat-su... Du-te si tu si mai fa niste shopping sa nu te plictisesti! Are niste picioare atat de urate!!! X! Exact asa merge. ca un X.
Hai ca v-am innebunit! Sa nu intelegeti ca sunt invidioasa. Din contra! Ma uitam la ea cum umbla singura prin magazine si lumea toata cu ochii pe ea. N-as putea trai asa, in vizorul lumii... Sincer!
shoshika spune:
Bambo, uite o fetita mare si frumoasa! Va invidiez ca aveti asa parc frumos acolo! Noi... nu! Si se da ea in tobogan? Super tare! De-abia astept sa-l vad si eu pe Tudor! Frumos, frumos, frumos!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Na ca avem si noi niste poze...
http://picasaweb.google.co.uk/flori.sosoi
Ce baiat mare si frumos ai! imi place bluzica albastra
vorbeati de cadouri de craciun pt propiul copil: azi i-am luat ceva la Dani...dar nu va spun
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
leyla spune:
La multi ani minunea noastra mica, Kaan-Cristian! Imi amintesc cum erai acum un an de zile, o galma mica, iar acuma esti deja un mic omulet. Ne-ai umplut vietile de dragoste si lumina. Te iubim mult de tot!
Multumim mult de tot fetele minunate pentru urari. As putea spune ca mi-au facut ziua mult mai frumoasa ca n-am avut tati astazi asa in prag de sarbatoare si am fost cam posomorata. Dar totu-i pregatit iar maine seara se lasa cu chef mare, cu multi prieteni cu bebei/copilasi. Abia asteptam.
Yagmur, un
special. Da asa se scrie. Tesekkur ederiz!![]()
La multi ani spunem si noi la toti fulguletii care au mai implinit un anisor si carora nu am apucat sa le uram la timpul cuvenit. Noi ne-am luptat o luna de zile cu mucii, apoi tuse...apoi am luat si eu raceala...abia acuma ne simtim mai bine. La multi ani si pentru toti/toate Andrei/Andreea.
Noapte linistita tuturor!
dianocica spune:
shoshika activeaza-ti PM. din profil personal, meniul din stanga.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel