LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
deeaA spune:
Multumesc fetelor care mi-au urat toate cele bune de Sf. Andrei
Am vazut poze de fetita mare si frumoassaaa
(ai o scumpa BAMBOLETTA) si de baiat ochios de SHOSHIKA!
Si acum cine are chef si bunavointa sa-mi explice si mie cum sa pun poze?????PLEASEEEEEE!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
daphna spune:
asta a fost seara ochisorilor albastrii!!!!!vizionat frumusete de fata si baiat ,ce frumosi!!!!!
noi tusim la greu,in mod special cu dedeicatie ptr mami,noaptea.ieri noapte a avut vreo 2 episoade din astea de tuse urate rau.si jur k ma invarteam prin camera ei pe intuneric si nu stiam ce sa fac,i-am dat ceai sa bea,am luat-o in brate...nimik...ah,am uitat sa zic k ea dormea beton,dormea si tusea.maine mergem la pediatra sa vedem ce-o fi!!
pupici si o noapte linistita.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
shoshika spune:
chiar ma gandeam ca iar sunt singura pe-aici, dar uite ca m-am inselat...
Dbunny, multumesc pentru complimente. Imi creste inima cand imi lauda cineva copilul! Se vede? Se vede ce inima mare am?
Chiar ma uitam mai demult la poze cu Daniel. Cand era el mai mic. Si chiar mi se parea ca el si Tudor seamana un pic. Blonzi amandoi...
Astept pozele cu cadoul de Craciun al lui Dani. Eu sunt in pana de idei.... 
Leyla, multa sanatate si petrecere frumoasa maine seara!
Dianocica, trimis pm... Eu stiam ca e activat...
aka spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Na ca avem si noi niste poze...
http://picasaweb.google.co.uk/flori.sosoi
inca un baietel cu ochii albastri. frumusel foc si grasunel pe deasupra. sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Bambo am vazut-o pe Antonia pe topogan. e frumusica tare. si vrem si noi topogan in parc ca nu avem decat doua leagane si cateva balansoare...si alea vechi de cand lumea.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Dbunny spune:
quote:
chiar ma gandeam ca iar sunt singura pe-aici, dar uite ca m-am inselat...
Dbunny, multumesc pentru complimente. Imi creste inima cand imi lauda cineva copilul! Se vede? Se vede ce inima mare am?
Chiar ma uitam mai demult la poze cu Daniel. Cand era el mai mic. Si chiar mi se parea ca el si Tudor seamana un pic. Blonzi amandoi...
Astept pozele cu cadoul de Craciun al lui Dani. Eu sunt in pana de idei....
Si eu m-am gandit ca seamana...dar n-am vrut sa spun ca ma gandeam ca te gandeai...ca poate Dani al meu nici gand asa frumos ca al tau...stii tu...fiecare cioara isi vede puiul cel mai cel...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
shoshika spune:
Deea, asa te-as ajuta cu pozele... Da' io stiu cum? Iti pot spune cum am facut eu... Am cautat un site care gazduieste poze. Cat mai multe! Ca eu sunt maniaca. Am mii de poze cu Tudor pe calculator. Dup-aia am incarcat cateva dintre ele pe site-ul respectiv (dupa ce mi-am facut cont la ei; totul gratuit) si am pus aici linkul respectiv sa ne vada toate mamicile. ![]()
S-a inteles ceva??!!
dianocica spune:
deea din ce mi vine in minte acum ai webshots, dropshot, picassa si photobucket. alege unul care sa te inspire si iti spu ei pas cu pas tot ce trebuie sa faci
bambo m-ati imbolnavit cu jucariile alea mari.. gen ursulet f mare, iepuras..cred ca asta ii voi lua lui d de ziua lui. un animal maaaaare. ma duc maine la kidex sa vad daca-mi sare vreunul in ochi...vazut in sfarsit si sexosul tau. ce tare seamana antonia cuel la gurita si la zambet..
vazut si julia imbujorata, denisul bolnavoir dar cu un zambet...
, tudor blondutz si dulce foc si nu in ultimul rand a;essia dansatoare. asa de scumpica e...si finuta...finuta de nu se poate...sigur am mai vazut dar...
..batranetile...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
shoshika spune:
Daphna, multumim! Multa sanatate Elisei si sa nu mai tuseasca!
Aka, multumim! Zici ca e grasunel?! Nu vreau, nu vreau! Ei, bine, vreau. Sanatos sa fie! 
Dbunny, ha, ha, ha! Hai ca m-ai facut sa rad! Sunt frumosi amandoi. Bineinteles ca pt mine al meu e mai frumos, iar pentru tine al tau e mai frumos. Mi se pare foarte corect! Dar chiar seamana mititeii! Oare suntem rude?! ![]()
bamboletta spune:
quote:
Na ca avem si noi niste poze...
http://picasaweb.google.co.uk/flori.sosoi
Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)
ce ochi albastri are,si noi avem catel ca al vostru
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 13

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
shoshika spune:
Fetelor, sa va spun un secret! Imi place din ce in ce mai mult forumul. Mai ales noaptea. Cand e liniste, toata lumea doarme, pisica imi toarce in brate... E cald si bine. Mi-e drag de voi!