LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by desiree

DECI nu stiu ce sa mai fac urla cand vede aspiratorul, daca inchid usa cat da al meu cu aspiratorul urla ca vrea sa vada si el...si daca-l vede urla mai tare..l-am dus la aspirator, i-am explicat ca nu ii face nimic rau...am vorbit cu el langa aspirator..degeaba..urla! am epuizat solutiile....doar daca il tin in brate se potoleste..da daca trebuie sa dau eu cu aspiratorul si singura..no way!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

si ana urla la aspirator dar pt ca vrea sa dea si ea .....sa puna mana pe furtun.....oricum, este obisnuita cu aspiratorul pt ca il folosim pt batistuta bebelusului.....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

multumesc pentru urari si pentru incurajari!!!

[center]INTREBARE: DAK ARE FEBRA POT SA-I FAC BAITZA?[/center
]

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Tudor, Kaan, Ada

Andree-lor si Andrei-lor

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by panaa

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by panaa

....din pacate, febra anei scade dupa nurofen...dar vad ca revine.....este sub 38 dar ...o simt cum frige, este maraita, da semne de letargie.....
ce-i drept,luni am fost la controlul de 1 an si dr a zis ca ana are o "usoara" rinita....(a inceput sa planga cand am dezbracat-o pentru consult si a plans cu mucishiori....drept pt care i-a pus diagnosticul de usoara rinita...)..mi-a dat sa-i administrez timp de 5 zile :ospamox 3ml la 8h, bromhexim 5 pic de 3 ori pe zi si opthamesone 2 pic la 8h.....numa'ca eu nu i-am dat......decat opthamesone si bromhexin...ocazional....sotu'a sarit ca de ce nu fac cum mi-a zis dr.....acum nu stiu: MA INCADREZ LA IDIOT MOM? dar mucishorii erau ocazional.....

La mare 2007

varsta anei

deci nu ai vrut sa-i dai antibioticul..dar nurofenul 2.5 ml nu este prea putin pt greutatea ei? poate revine febra ca e doza mica..noi la 11 kg luam 5 ml..cu prescriptie of course...ce greutate are?

varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

editez: doar pt o rinita v-a dat antibiotic?

..n-am vrut sa-i dau antibioticul pt ca feeling-ul meu imi zicea ca nu este cazul.....IDIOT MOM?!?!?!
..acum am inteles ca este prea putin 2,5 ml...una, pt ca are peste 1 an si doua, pt ca are 9.500 gr....

La mare 2007

varsta anei

nu esti idiot mom (nici eu nu i-as fi dat numai pt atat)..numai sa nu aiba mai mult de o rinita...de aia zic urmareste-o....

clar e prea mica doza..suna doctora sa iti dea 5 ml sau mai mult sau mai putin..dar 2.5 ml ii dadeam la 5 luni.....sanatate multa

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ieduta Andra () de saryta

marani/oanacat trebuia sa mergem azi dar nu am reusit, probabil maine dar imi e imposibil sa spun acum ca vom fi in toi cu pregatiri, cumparaturi, curatenie...ca deh, o sa avem inspectori..

quote:
Originally posted by Laura13

.florin cica: "da, dar ma joc eu cu ea pana creste el"
exact asa e si alex...de cand voia o masinuta cu elecomanda...mai intai a zis ca o ia pt carci, pisicul. l-am convins cu greu sa nu...dar acum nu mai scap..sigur ia pt d...

mamaana o si un pt o fetita chinuita :(((

ruxandra, dianarus bine ca v-ati gasit acum sa plecati...ntz ntz ntz...luati cate un sa va tina de drum

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

panaa
1. sub 38 este stare subfebrila. unii zic pana 38,2. deci pana in aceasta temp corpul trebuie lasat sa lupte singur. apoi se pot administra alternativ nurofen si paracetamol. ai mare grija sa nu depasesti doza maxima/zi.
2. baitza nu e recomandata in stari febrile pt ca , de obicei, creste temperatura corpului. deci nu ajuta prea mult...daca o faci ceva mai calaie se poate
3. e ok sa iti asculti instinctul dar daca un dr iti recomanda antibiotic..eu una nu i-as da daca numai daca un alt dr imi confirma asta. pt simplul motiv ca eu nu sunt un dr. daca nu iti place de ea, daca ti se pare ca da prea usor tratament complicat...schimb-o. si gaseste un dr in care sa ai incredere. dar nu iti lua o asa responsabilitate pt ca in cazul in care gresesti...doamne fereste...

laura pai tu crezi ca ii face mai bine la stomac bolnav mezel naspet cu n-spe e-uri si pasta de oase () decat un lapte normal? si acum sincer, chiar credeai ca n-o sa scot eu biciul? pt tine ..orice.. si d face la fel cu plecatul de langa mine. se duce si se suie in pat in dormitor si ma striga de acolo. nu, nu cum striga alti copii mamele, respectiv ma-ma. nu..el are o metoda mult mai eficienta...tipa

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Panaa, nu-i face baitza daca are febra! Eventual spal-o rapid de la brau in jos la chiuveta sau in lighean, dar atat. Si Desiree are dreptate cu doza de Nurofen. Ii poti da linistita 5 ml. Cat despre antibiotic...ce sa va zic...mie mi-a dat doctorita lui Denis (aia cu tablou' ei pe perete, de care va spuneam ) de la ineputul inceputului Amoxicilina sa-i dau si eu, mai desteapta , nu i-am dat....Acum ma gandesc ca daca-i dadeam, poate nu ajungeam in spital ...Te pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetele veterane intr-ale dintilor dureri...cand ies dintisorii le ard obrajorii la bebei? A avut Dani azi obrajii calzi, dar temperatura era 36.7. deci ok, nu ? A vomitat la cresa, m-au sunat, nu stiau daca-i deranjat la stomac sau ce are...cand colo el a facut un absces de tuse pana a vomitat. Stiu, ca a mai facut odata si acasa...si asta luand tratament cu corticoizi. In fine, declaram stare jenanta rau, toata ziua moale si adormit. daca il fac sa rada rade, dar e cam molesit...mai vedem daca o luam spre urgente.Nu mai tuseste nici stranuta, n-are muci, a papat binisor, nu excelent, dar bine....eu zic ca aparte de dinti(ceva maseluta, d'aia are obrajorii rosii) ii trece si tusea...de acolo vomitatul...ca stateam cu frica-n san nu care cumva sa inceapa iar cu diaree...

in alta ordine de idei venim de la radiografia soldului, dar n-avem rezultatele pana luni dupamasa cand avem programare la pediatrul nostru.

Asiza si cand era denis treaz..nici loc de joc nu prea avea...cu rotobilul doi in stanga 2 in dreapta nu? bine c-ati scapat
Is rupta de oboseala...doarme de o ora...ma duc sa cin...revin, ca numa 2 pagini tre sa recuperez.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ADA DE BEBINUTA
KANN DE LEYLA
sa aveti parte numai de bucurii

dianarus78 si andrei are o roseata in obraji si pielea uscata in jurul gurii. la dr mi-a spus ca ar fi DA. eu nu prea cred. il dau cu exoderma de la ducray.

tema vaccin antigripal: nu cred ca voi mai face vreodata. in anii in care am facut (ca era moka la serviciu) am racit de 1 zi nu m-am putut da jos din pat. cand nu l-am facut totul a fost bine si frumos.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

maine este ziua baiatului nasilor nostri si nu stiu ce sa-i luam cadou implineste 12 ani,sunt in plop si plopul in aer

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

cred ca i-ar place un joc pe pc, dar e posibil sa te injure parintii lui.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput