Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:

tuturor care poarta numele Andeea sau Andreei
fie papanasi sau dulcetele, fie mamici sau tatici.
pentru cei care azi implinesc una, doua sau 3 luni

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0
Annisia spune:
Nenica, voi v-ati apucatara sa faceti poze in costumele de mosuleti? Eu nu l-am probat inca in ele... Nici poze nu i-am mai facut. La mine cand e de cheltuiala sunt ca vaca scapata in porumb... Cine a copilarit la tara stie...
Micul Yannis creste mare
bebeka spune:
Poate ma lamureste si pe mine cineva cum e pozele ca nu mai inteleg nimic.Macar se vad cele puse sub semnatura?De ce nu apar cu denumirea data de mine si de ce mi se spune ca nu am cont de album?Nu-nteleeeeeg!
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
Annisia spune:
Carpatinooo, te astept draguta sa imi zici o vorba de duh... Nu de alta dar astazi l-am rugat pe B sa ia masina mea ca sa nu mai scap la cadouri, cadouri.... Hihihihihihihi... Si tineti cont ca nu am ajuns inca in Dragonul Rosu... Valeu muica!
Asa ca trebe sa-mi fac de lucru pe aici prin ograda... Am bagat niste treburi pe la cuptoriu... Mai fac o baitza, mai o cafeluta si-o lulea cu niscaiva oameni care sper sa-mi calce si mie pragul... Vaz eu cu ce sa ma indeletnicesc pana la 22 cand se satura al meu de aparat Patria si se regreseaza la cuib indarat... Asta cu regresatul vine din spaniola si inseamna a se intoarce... O mica lamurire, in caz ca nu pricepeti ce campi bat eu la aceasta ora matinala...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gata, am aparut io si ati fugitara cu toatele. Pai atunci sa nu mai oftati dupa moa, mai vere... Ia sa ma duce eu sa fac o baitza... Si sa mai pap ceva...
Am uitat sa va spun ca am inceput sa slabesc... Si corpul a inceput sa se remodeleze. Mai am putintica burta. Ma bucur ca e tare, ca daca era si flescaita iar imi dadeam cu tesla-n...
Micul Yannis creste mare
bernix spune:
Annisia, io sunt inca aici ca doarme Degetzica. Deh, azi noapte de la 4 a avut program de pedalat si de ras si a avut nrvoie si de companie...
Tomasa, ma bucur ca ti-au placut calendarele. Aveti copii tare frumosi! Sa va traiasca!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
mihailescu teodora spune:
Am pus si eu citeva foto cu Mihnutzu'!
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2073792836/in/photostream/
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tomasa spune:
Rox, nici eu nu o iau pe Maria la targ. Da-mi un sms daca te hotarasti.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
danielle02 spune:
ANTONIA-MARIA de mandarinutza 
ELISA-LAVINIA de myral 
SOFIA-DIANA de isa13belle 
IOANA-TEODORA de dorabora 
VLAD de ramonarosca 
TUTUROR ANDREIUTZILOR SI ANDREIUTZELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME !!! 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
rodicamaries spune:
Buna gagici cu bebici...
La multi ani Andreilor, Andreelor...
Darius nu mai are nici un simptom de raceala decat mucii,dar are tare multi...incercsa folosesc batista cat mai rar pt ca am inteles ca cu cat scotii mai des se fac tot mai multi... catodata se ineaca asa de multi are, normal ca se tot trezeste...
mie dr mi-a zis sa fac tratamentul 5 zile... si 5 zile am facut... apoi nu stiu... sa merg cu el sa-l mai vada? mucii astia sa insemne ca nu i-a trecut raceala de tot?
Sotu mi plecat la Alba Iulia in delegatie, asa am fi mers cu el...
numai sa treaca raceala asta de tot ca o sa mai iesim la cate o plimbarica...
voi ii scoateti pe bebei pe frigul asta?
d-l ciclu a venit deci nici o grija(deocamdata
)
stiti ce am observat, ca de cand cu nasterea asta... mi-am pierdut toata modestia... ma laud la toata lumea cu bebele meu, ce frumos e, ce cuminte... oare e gresit, oare sunt privita ca o laudaroasa???
ce sa fac? sunt topita dupa el...ma cucereste... ia priviti... cine ar rezista?
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007