Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, mancarea e pe felie... Pentru cine agreeaza rinichii de purcel, am facutara cativa la cuptor si sunt o nebunie. Eu va zisei ca am copilarit la tara, la bunici, si halesc orisice, nu am greturi... Mananc si caltabos, miel, ciorba de burta orice, orice... Daca mancarica e bine preparata, nu fac mofturi vericule...
Mai facui si o ciorbita de verisoare, niscaiva piftele, salatici de cruditati si a la russe etc, etc, etc...

Bine, voi sa nu credeti tot ce spun eu aici... Ca numai mancarea de puturoase (aia la cuptoriu) e opera mea... Restul is facute de mamica sau cumparate... Hihihihhhhhi. Sunt descurcareata mai omule rau, da rau!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by Annisia
O mica lamurire, in caz ca nu pricepeti ce campi bat eu la aceasta ora matinala...

Al naibi de matinala ora... 12:24(la unii)

Mai Annisia ma bucur pentru tine... bine ca ai fonduri pentru "n"cadouri...

Da ce faci fata sa slabesti? Sa nu-mi zici de regim... ca n-am ambitie...Altceva... o formula magica, ceva?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia[/i
Am uitat sa va spun ca am inceput sa slabesc... Si corpul a inceput sa se remodeleze.

Dovadaaaa... Sa vedem dovada... Nu vedem, nu credem!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi, mamici, bebici si tatici!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Car-pa-ti-na, Car-pa-ti-na!!!! Tribunele scandau!!!

Fac pe dracu... Nimic... Alergatura si viata haotica... Ca in baza bebicului meu, trebuia sa fiu de 500 de kile pana acu..la cat e de cumintel...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Chiar nu mi-am mai facut poze... Da nu va mintesc eu pe voi... Imi spune lumea si cantarul, tovarasul meu... Si oglinzile suratele, plus hainele ... Treburi d-astea...

Poze nu am mai facut, pentru ca si deoarece mi le-am scos pe toate care le aveam de cand am ramas borto si pana la venerabila varsta de doua luni a fiului meu. Nimic aiurea pana aici. Dar cand am vazut cate milioane m-au costatara, am zis sa mai iau o pauza ca dau faliment... Si nu imi mai ajung bnii de cadouri... Hihihihihihihi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

M-am regresat (vezi Annisio ca si io vorbesc spaniola ) de la doctor.. rezultatele sunt bune, nu mai am diabet.
Ma duc sa fac ceva ordine prin casa.. sau prin curte... desi am o durere de cap de zile mari.. Deh, dupa cate whiskiane am tras aseara nici nu-i de mirare

Btw, Luy, Annisia.. ce cadouri ati luat pentru sotii vostrii?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Aaaa si mai e la masuratoare si bucatica mea de barbat castoc... Mai primesc cate o pipaiala pe taliuta, ca inainte nici pipaiala, nici taliuta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, ai si cu ce sa te lauzi, e tare. dulce Dariutu.
Cunosc senzatia si eu sunt tare mandra de baiatul meu,...stat......i sa mai pun cateva poze si revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

Io, io, io prima... I-am luat... Bai, daca citesti pe forum iti sparg capul... Asaaa, ca l-am avertizat, acu poci sa zic.... I-am luat un set mistoloc de parfum, after.., deo, spuma de ras. Toata gama de la durex de lubrifianti, inele si alte jucarii de oameni mari, un cojocel super truper, tri perechi de blugi ushchiti, doua bluzoace si doua pulovaroace... Deocamdata... Aaaa si niste ghetute faine... Tot deocamdata...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput