Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

La multi ani si mamicilor de bebei cu nume de Andreea: Andries, Andreea aniast,Andreea 27,Andruzza, Andreeaiosif!Sa fiti sanatase si sa va bucurati de bebici!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Nana, esti atat de draguta! Eu nu-s sarbatorita, andrruzza este doar nick name Pe mine ma cheama Costina! Merci oricum
La multi ani, sa ne cresca baietii sanatosi si norocosi!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Emma, pt. raceala d oar paracetamol si vitamina C, Oscilococcinum. Miere, propolis, lamaie...atat cat suporta bb produsele astea in alimentatia ta.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

multumesc frumos!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gema, Slippers are dreptate... Eu am folosit Lass Baby pentru reglarea tractului intestinal la bebe. Dupa o luna de dat zilnic, bebe al meu face singurel si nu se mai constipa. Trebuie sa-i dai dimineata si seara cate 2,5 ml siropel. Este delicios, din smochine si nu mai stiu ce. Bebe al meu abia il astepta. Acum face singur kk normal, de doua ori pe zi. Inainte facea bastoane, numai ajutat cu termometrul...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Yaia, probleme cu maseaua de minte cum ai tu am avut si io. Identic si la fel si am scapat de vinovata acu' 2 ani. Inarmeaza-te cu rabdare ca doare rau, rau. Pt mine durerea aia a fost mai rea decat noaptea de dupa cezariana fara nici un calmant dupa ce s-a dus anestezia. Numai ca noaptea cu pricina a fost luuuunga...
Partea buna a fost la minme ca n-am putut manca vreo 10 zile si am slabit frumos, nu ca as fi avut atunci nevoie sa slabesc.

Hai ca mi-ai dat idei de slabit, ca io inca sunt posesoare una bucata masea de minte.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Bhey, sa ne traiasca si sa-nfloreasca Andreii si Andrelele!!!!!!!!!!! Dragii Mosului va pup si va doresc petrecri pe cinste in aceasta frumusica zi de noiembrie!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, bebici, mamici sau tatici!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Am si eu o intrebare:bbii vostri au perisor si pe frunte?Ca a mea are un puf pe toata fruntea;sper sa cada ,ajunge ca sunt eu paroasa cat 2 barbati.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yaia

Annisio, tu pe unde umbli? Sarbatoresti de Andreea?

Daaaa, ma bag si la faza asta. Eu sarbatoresc orice se iveste, cum as putea rata ocazia??? Numa ca aci, de Sfantul Andrei, ii sarbatoresc pe altii... Eu ma betivesc in contul meu de florii (Anemona), de Craciun (Cristina) si de ziulica mea cand m-o adus muica pe lume... In rest, beu ce pica de la una bucatica sot, amu si una bucatica fiu, rude, pretini si obligatii...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sa m-apuc de curatenie si mancare sau sa ies la plimbare?Grea dilema!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Yaia, stai ca te-am lamurit bustean... Deci umblu dupe cadouri... Deja i-am luat lui Yannis al patrulea rand de cadou de mosi... Cred ca pana la Craciun mai ii cumpar cateva ture... Daca tot gasesc si tot gasesc... B ma boscorodeste ca nu ma mai opresc... Cica i-am luat deja pentru toti mosii de pana la 6-7 ani ai lui Y.
Am facut pungile de cadouri si pentru restul neamului. Dar Y este campionul campionilor!!!! Bine si B are o groaza de pachete pregatite, numa ca pe ailea nu putui sa le scotz, caci stricam surpriza... Cea mai tare surpriza o va avea B cand va vedea cardul... Hihihihihihihi... Numai mamei i-am luat un frigi de 16 buli.... Daca mi-a placut, ce sa fac mai vere????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput