Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
Cine si-l revendica pe Oblio ale carui poze au aparut pe contul comun de flickr ? 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Happiness_4_us spune:
Multumim si noi de urari!
Pupici.
Revin ca s-a trezit Andrei.![]()
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Aseara am fost si noi la controlul de 3 luni, a fost foarte multumita pediatra: avem 5.87 kg si 62,5 cm, a recuperat f.bine ( de la 2.88 kg si 48 cm la nastere, ceea ce era sub medie ). A zis pediatra ca este lungana, ca asta e media de lungime pt 5 luni si ceva ![]()
Am programat vaccinul de 4 luni pt 28 dec, o sa ne vedem si cu Sim si Stefan atunci, avem programare imediat dupa ei ( Sim, la ora 16 nu mai era liber )
Ieri am fost la shopping de moshi pentru tati. Am pus printzesa in carucior si am plimbat-o pana la City Mall
( o statie de metrou distanta de mine ). Deh, trebuie sa fie surpriza pt tati, nu puteam merge cu el. Si s-a ales si Maria cu o caciulita tare draguta, o pereche de dresuri (nu aveau mai multe asa mici) si o pereche de pantofiori asa, mai sport (de carpa). Am luat cei mai mici pe care-i aveau, dar tot sunt mari. Insa merg si asa, nu-i cad din picioare
Mda, dragut magazinul asta, Piciul. Nu am zabovit prea mult ca mi-era teama ca se incalzeste prea tare fata si pe urma trebuie s-o scot iar in frig, sa ne intoarcem acasa. L-am rezolvat si pe tati super rapid, sunt foarte multumita.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, tin pumnii sa rezolvi si cu hartogaria la ambasada si cu dentistul. Eu nu am decat o masea de minte si aia e sanatoasa si la locul ei. Dadusem peste un dentist la un moment dat care sustinea ca mai bine o scot preventiv. Noroc ca nu am cedat. Ce e ala hemoroid albastru? Adica de ce albastru? La mine treaba e mov rau, abia astept luni sa vad ce si cum, deja nu ma mai gandesc la cat de penibil va fi, ci mai degraba cum naiba o sa suport durerea la control, ca imi vine sa plang si de la supozitoare.
Mersi mult, Roxana! Din pacate maseaua mea de minte creste stramb si impinge in cea sanatoasa rau de tot, ca am vazut si eu radiografia. Si mai e si o carie de contact intre ele, nu am cum sa spal acolo, maseaua de minte nefiind iesita. Asa incat o scoatem pe aia de minte ca sa nu le pierd pe amandoua.
Cu hemoroidul albastru, nu stiu ce sa-ti zic. Asa mi-a zis mie atunci in spital tanti asistenta: "You have a blue hemoroid". Iar eu mi-am zis: "Aha". Ca m-a lasat masca si nu aveam niciun fel de durere si nici nu-l simteam, asa incat nu m-am obosit sa investighez problema. Oricum, aici e mai dificil din cauza limbii (pe care eu nu o vorbesc). Nici acum nu am aflat de la ce am facut infectia in spital, dupa nastere. Am o hartiuta in finlandeza, dar cand le intreb pe tanti in engleza de la ce am facut infectie, nu stiu sa-mi spuna. Hmmmm.Poate ar fi cazul sa ma apuc sa invat si eu limba locala...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
tomasa spune:
La multi ani Andreea si Andrei! Pupici tuturor sarbatoritilor zilei!

Sim, eu nu pot decat sa ma bucur ca preferi Kidex-ul...
. Doar ca acum e posibil sa fie mai putine firme decat in primavara, pt. ca din pacate, nu cred ca au puterea de a participa la doua expozitii la diferentra de o saptamana.
Betty, eu la Kidex cred ca merg duminica pe la 10-11 cred.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
danuta36 spune:
Multumim de urari si pupici de la noi
La multi ani,sa ne traiasca Andreiutii si Andreiutele!Sa creasca mari,frumosi si sanatosi!
La multi ani mamicilor si taticilor,care-si serbeaza ziua de nume!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
Yaia spune:
quote:
Originally posted by betty78
am o intrebare mamicilor de baieti: face vre una circumcizie papanasului? Eu nu prea as vrea, dar sotul meu insista
No way, Jose!
Iar, pe limba noastra, in niciun caz! S-a tot discutat aici despre decalotare si circumcizie si eu am hotarat ca sigur nu-i fac nimic. Igiena stricta si atat.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
betty78 spune:
Yaia imi pare rau....si eu am trecut prin asa ceva, doar ca la mine ambele masele de minte de jos cresteau anapoda de tot...adica cresteau perpendicul dar sub radacina maselei de langa ele. Asa ca le-am scos pe amandoua odata si nu ma durut atunci, dar la cateva ore dupa ce a trecut anestezia am ajuns sa fac tramadol intravenos.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tomasa spune:
Bernix, multumiri sotului tau. Am primit calendarele, sunt foarte foarte frumoase!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)