Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
ramonaiani, foarte frumoase felicitarea si calendarul
Am vazut Craciunel de Sim, foaaarte dulce 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
A mea a dormit mai mult noaptea nu stiu ce a fost cu ea , bine cam 4 ore jumate dar e super pt mine. Fug la treaba ca acus vine soacra, sper sa pot face ceva ca micuta nu doarme ca de obicei ziua iar cea mare e la scoala.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bebeka spune:
Buna dimineata fetele si LA MULTI ANI pt.toate Andreele si toti Andreii!Asta mica a mea s-a culcat aseara la 9,30 si s-a mai trezit la 6,15.A papat si apoi am pus-o in patut la culcare si eu la fel.Dar pe la 8,30 cineva striga:neei,neei ,sa nu mai dorm sa stau cu ea.Asa ca m-am trezit,a papat iar mie mi-e somn de mor.
bebeka
alina.clau spune:
LA MULTI ANIpapanasilor ANDREI,dulceturilor ANDREEA si mamicilor si taticilor ce poarta aceste nume de Sfant!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
aeperju spune:
quote:
Originally posted by gema
Multumesc mult Ana!
Emma, intr-adevar Oscilococcinum este foarte bun, eu daca simt cel mai mic semn de raceala iau vitamina C cu propolis, ceai cu lamaie si Oscilococcinum. Dar ceaiul cu lamaie nu il fierbi.........storci o jumatate de lamaie in ceasca pui o lingurita de miere si apa calduta, nu fierbinte. Poate stiai si tu.......eu mi-am facut datoria!
Sanatate multa tuturo!
Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)
nu stiam. saru' mana!
emma
Happiness_4_us spune:
pentru sarbatoritii nostri de astazi!
La multi ani ptr Andrei si Andree de Teodore, Roxana, Georgiana, terrapin, Emma,Miaunici,Danuta,Mami 25,Carmenita, Andrea 27, Val;entina! Sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alina.clau spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Off, grea viata! M- pus Aghiuta sa beau aseara un ceai verde de iasomie. Stiam ca fac urat la cafeina, dar nu m-am gandit ca ceaiul are atata teina in el cat sa nu inchid ochii toata noaptea!
Ca atare ... stau si fac felicitari de Craciun (poze pe flickr!) cu bebelusa.
La multi ani puiutilor, mamicilor si taticilor de puiuti serbati de Sf. Andrei.
Eliza (06.09.07)
Draga Eliza,ceaiul verde contine cafeina mai multa decat cafeaua, numai ca se elibereaza mai lent.Dar nu-i bai,cu ocazia asta ai facut ceva frumos...
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
aeperju spune:
Multumim frumos!!!!!
Si noi uram La multi ani Andreilor si Andreelor! O zi superba!
emma
http://community.webshots.com/user/aeperju
Happiness_4_us spune:
La multi ani si mamicilor de bebei cu nume de Andreea: Andries, Andreea aniast,Andreea 27,Andruzza, Andreeaiosif!Sa fiti sanatase si sa va bucurati de bebici!

Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
neata si de la noi!
La multi ani puitilor andreuti si andreute. La multe lunite sarbatoritilor de azi. La multi ani mamicilor si taticilor ce isi aniverseaza ziua de nume!
Vazut si eu craciunel de sim... cred ca ar trebui sa ii adunam pe toti intr-un album comun pe userul comun, prea sunt frumosi cu toti!
Ramona super calendarul si felicitarea ta. Si eu o sa fac felicitare de sarbatori cu poza elfisorului
Noi ne facem somnicul de frumusete
si apoi in jur de 11-12 o sa iesim la plimbarica... sper numai sa nu se strice prea rau vremea pana atunci.
Ieri a dormit iar toata ziua.. copilul asta are ce are cu joia - intotdeauna joia este atat de somnoros ca doarme toata ziua aproape. Se pregateste din timp de petrecerea din weekend
.
Sunt un pic suparata ca daca saptamana trecuta dormea cam 6-7 ore pe noapte saptamana asta s-a stricat. Intai am zis ca deee, am fost la munte si de aia se trezeste iar o data pe noapte pe la 3 jumate-4. Insa de doua zile se trezeste de 2 ori pe noapte. Cred ca imi transmite ca se pregateste de puseul de 3 luni ![]()
Insa ma distreaza ca deocamdata nu conteaza la ce ora se culca seara sau de cate ori se trezeste noaptea, la 7 da din picioare in patut a trezire. Mai rau decat ceasul desteptator al lui tati ![]()
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts