Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
bikmaria spune:
quote:Eu i-am facut vaccinul miercuri ,cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor preventiv,si o compresa co apa pe locul cu pricina ,iar seara inainte de culcare i-am mai pus un supozitor .Nu a facut febra ,nu s-a umflat locul intepaturii,doar ca a dormit aproape toata ziua .SUCCES MAINE
Originally posted by isabeluta
Maine facem si noi vaccinul!!! Voi i-ati facut baita dupa? Si am inteles eu bine merge lamaie rece pe locul vaccinat? Da de ce lamaie?
isabelutade Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
luy spune:
mamitzuD2 si bebeka, bine ati venit ! 
Am vazut elfisor super-simpatic si un papa-lapte de Yaia ( mie cel mai mult mi-a placut poza cu lapticul
) si poze cu Darius si mamica lui. Mda, are de unde alege printzesa mea ![]()
Ati scris asa mult, iar eu nu am reusit sa intru sa citesc decat pe seara, asa ca mi-e greu sa-mi amintesc ce si cui voiam a raspund.
Rox, tinem pumnii stransi pentru luni, sa scapi usor. Eu mananc cerealele in muuuuuult lapte, le las si cate 1/2 h in castronul cu lapte si tot inoata in lapte, asa ca nici vorba sa aiba efect de intarire. Din pacate constat ca problema mov este foarte raspandita ( si asta ma linisteste intr-un fel, ca deh, nu-s eu singura care se confrunta cu ea ), si mie mi-e teama de cancer si alte nebunii, asa ca incerc sa o rezolv. Desi nici eu n-am ajuns la medic. Insa mi-am schimbat alimentatia un pic si vad ca asta da rezultate.
Sim, am vazut poze noi de la botez. Macar pozele ti le-a facut bine. Sper sa fii multumita de noul montaj video - dar de ce nu l-ai chemat pe tipul respectiv ?
tomasa, neaparat sa faci te rog poza cu globul, vreau sa o arat sotului ca sa-l conving sa mergem/mearga sa facem si noi pt Maria. Sim, vrei si tu ? Daca ajungem iti facem si tie si pe urma ne intalnim noi cumva. Trebuie sa ma documentez unde este Curtea asta a sticlarilor. Pretul mi se pare ok, pana la urma e ceva cu totul deosebit, nu ?
Nana, imi pare tare rau sa aud ca aveti iar probleme
. Ne gandim la voi si ne rugam sa se descopere cauza si sa scapati de ele odata pentru totdeauna.
Emma, mititelul, ce l-o mai fi durut si s-a mai si speriat cu siguranta... Offf... Sa dea Dumnezeu sa se termine aici problemele voastre si sa se faca bine.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
isabeluta spune:
Multumesc Maria!
Tare liniste asta-seara pe aici...
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
danielle02 spune:

multumesc fetelor ptr. ajutor cu flirkul asta,am reusit sa vad pozele cu bebelushii superbi
ce craciunite si craciunei,asa frumosi bebelushi,ca la noi la nimenea ![]()
am vrut si eu asa un costumas de craciunita ptr. ebonee cu alb dar sa fie cu rochitza nu pantalonei,inca nu am gasit,mai trebe sa merg prin magazine ![]()
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
luy spune:
Lia, multumim pentru linkul cu masaj. Pana acum nu mi-a aratat nimeni cum a trebui facut
. Asa ca mi se pare f.util, o sa incercam si noi. Noi ii faceam un pic de masaj dupa baita, cu ulei e masline fiert si racit.
Sim, zi asa, ai fost la Carrefour cu Stefan in marsupiu...hmmmm, dai idei si altora ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Fetelor, voi de unde ati luat incaltaminte pt bebei ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
sim_stoian spune:
Maria, ai de treaba acum. Mie imi era mai simplu sa imi spuna sa aduc oala cu sarmale
. Da' ce treaba are specificul frantuzesc cu 1 dec?
Luy, pozele au iesit in mare parte bine. Le-am copiat pe calculator si am mai sters din ele pe cele iesite aiurea, am mai adaugat ce aveam de la prieteni, per total e bine. L-am chemat pe tipul ala sa filmeze, dar avea deja planificat altceva. Noi i-am spus destul de tarziu (cam atunci cand am inchiriat restaurantul). Sa stii ca nu te refuz la treaba cu globul, la tine ajung repede cu masina si poate dam si o plimbare prin parc. Iti explic eu unde e Curtea Sticlarilor pt ca mi-a zis deja Tomasa. Am vazut si eu pozele cu Maria, e o mica floricica 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Luy, eu am primit niste tenisi de la Piciul, dar sunt interesata de ceva gros pt iarna. Parca vazusem ceva pe la Debehnams, trebuie sa ma duc sa caut. Mai vreau si o geaca groasa, niste body-uri de 9 luni sau 1 an de la Z ca nu mai incapem in alea vechi si un set de pijamalute de la Debenhams.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
luy spune:
Maria, uite de la mine 

pentru o mamica de 2 copilasi. Aveti toata admiratia noastra pentru felul in care reusiti sa aveti grija de ei, de sot, de casa ... Sunteti grozave ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )