Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Maine facem si noi vaccinul!!! Voi i-ati facut baita dupa? Si am inteles eu bine merge lamaie rece pe locul vaccinat? Da de ce lamaie?

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Eu i-am facut vaccinul miercuri ,cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor preventiv,si o compresa co apa pe locul cu pricina ,iar seara inainte de culcare i-am mai pus un supozitor .Nu a facut febra ,nu s-a umflat locul intepaturii,doar ca a dormit aproape toata ziua .SUCCES MAINE

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

mamitzuD2 si bebeka, bine ati venit !
Am vazut elfisor super-simpatic si un papa-lapte de Yaia ( mie cel mai mult mi-a placut poza cu lapticul ) si poze cu Darius si mamica lui. Mda, are de unde alege printzesa mea
Ati scris asa mult, iar eu nu am reusit sa intru sa citesc decat pe seara, asa ca mi-e greu sa-mi amintesc ce si cui voiam a raspund.
Rox, tinem pumnii stransi pentru luni, sa scapi usor. Eu mananc cerealele in muuuuuult lapte, le las si cate 1/2 h in castronul cu lapte si tot inoata in lapte, asa ca nici vorba sa aiba efect de intarire. Din pacate constat ca problema mov este foarte raspandita ( si asta ma linisteste intr-un fel, ca deh, nu-s eu singura care se confrunta cu ea ), si mie mi-e teama de cancer si alte nebunii, asa ca incerc sa o rezolv. Desi nici eu n-am ajuns la medic. Insa mi-am schimbat alimentatia un pic si vad ca asta da rezultate.
Sim, am vazut poze noi de la botez. Macar pozele ti le-a facut bine. Sper sa fii multumita de noul montaj video - dar de ce nu l-ai chemat pe tipul respectiv ?
tomasa, neaparat sa faci te rog poza cu globul, vreau sa o arat sotului ca sa-l conving sa mergem/mearga sa facem si noi pt Maria. Sim, vrei si tu ? Daca ajungem iti facem si tie si pe urma ne intalnim noi cumva. Trebuie sa ma documentez unde este Curtea asta a sticlarilor. Pretul mi se pare ok, pana la urma e ceva cu totul deosebit, nu ?
Nana, imi pare tare rau sa aud ca aveti iar probleme . Ne gandim la voi si ne rugam sa se descopere cauza si sa scapati de ele odata pentru totdeauna.
Emma, mititelul, ce l-o mai fi durut si s-a mai si speriat cu siguranta... Offf... Sa dea Dumnezeu sa se termine aici problemele voastre si sa se faca bine.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Multumesc Maria!

Tare liniste asta-seara pe aici...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fetelor ptr. ajutor cu flirkul asta,am reusit sa vad pozele cu bebelushii superbi ce craciunite si craciunei,asa frumosi bebelushi,ca la noi la nimenea
am vrut si eu asa un costumas de craciunita ptr. ebonee cu alb dar sa fie cu rochitza nu pantalonei,inca nu am gasit,mai trebe sa merg prin magazine

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Lia, multumim pentru linkul cu masaj. Pana acum nu mi-a aratat nimeni cum a trebui facut . Asa ca mi se pare f.util, o sa incercam si noi. Noi ii faceam un pic de masaj dupa baita, cu ulei e masline fiert si racit.
Sim, zi asa, ai fost la Carrefour cu Stefan in marsupiu...hmmmm, dai idei si altora

Mergi la inceput

Fetelor, voi de unde ati luat incaltaminte pt bebei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, ai de treaba acum. Mie imi era mai simplu sa imi spuna sa aduc oala cu sarmale . Da' ce treaba are specificul frantuzesc cu 1 dec?
Luy, pozele au iesit in mare parte bine. Le-am copiat pe calculator si am mai sters din ele pe cele iesite aiurea, am mai adaugat ce aveam de la prieteni, per total e bine. L-am chemat pe tipul ala sa filmeze, dar avea deja planificat altceva. Noi i-am spus destul de tarziu (cam atunci cand am inchiriat restaurantul). Sa stii ca nu te refuz la treaba cu globul, la tine ajung repede cu masina si poate dam si o plimbare prin parc. Iti explic eu unde e Curtea Sticlarilor pt ca mi-a zis deja Tomasa. Am vazut si eu pozele cu Maria, e o mica floricica

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Luy, eu am primit niste tenisi de la Piciul, dar sunt interesata de ceva gros pt iarna. Parca vazusem ceva pe la Debehnams, trebuie sa ma duc sa caut. Mai vreau si o geaca groasa, niste body-uri de 9 luni sau 1 an de la Z ca nu mai incapem in alea vechi si un set de pijamalute de la Debenhams.

Mergi la inceput

Ma bag la nani, noapte buna!

Mergi la inceput

Maria, uite de la mine pentru o mamica de 2 copilasi. Aveti toata admiratia noastra pentru felul in care reusiti sa aveti grija de ei, de sot, de casa ... Sunteti grozave !

Mergi la inceput