Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
Pinacolada, noi am nascut in aceeasi zi. Tu ai luat Trusoul? ca cica trebuia sa primesc telefon...si n-am primit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Pinacolada spune:
da l-am luat pe la inceputul lunii! si alocatia! suna tu acolo si vezi ce s-a intamplat!
roxana-da, si mie imi pare rau, dar o sa mai caut!
Annisia spune:
La sectorul 6 nu se dau bani, ci produse pentru trusou. Nu sunt chir de new born. Au si masuri mai marisoare niste chestii. Adica sunt bune pana pe la 4 luni, poate chiar 6 daca bebelinul nu e maricel rau...
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
BEBEKA bine ai venit !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
danuta36 spune:
Yaia pai il asteptam cu drag pe Tudor
..numai ca sunteti departeeee!
Sim da ce bine arata si piftia...chiar ma gandeam la asa ceva..
Mamitzud2,Bebeka bine a-ti venit!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
carpatina spune:
Rodica.. si eu sunt cam in aceeasi situatie. Dupa vreo 6 saptamani de la nastere am avut cativa stropi pe tampon.. n-a durat nici o zi.. si de atunci nimic. La fel ca tine, nu alaptez.
Marti am fost la ginecolog si i-am zis.. mi-a zis ca nu-i problema. L-am intrebat pana cand pot sa consider ca nu-i problema si mi-a zis ca, daca pana la sfarsitul lui ianuarie nu-mi vine, sa-l sun.
de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
ROXANAsucces luni la medic,sigur o sa se rezolve problema mov ,mai usor decat crezi tu .Asa ca incep sa cred ca vine si ziua aia de o astept eu
,deja o problema e pe cale de rezolvare .
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
SIM multumim de reteta ,o sa o incerc cu siguranta ,dar si piftia aia...
,mai e mult pana la craciun ?

isabeluta spune:
Maine facem si noi vaccinul!!! Voi i-ati facut baita dupa? Si am inteles eu bine merge lamaie rece pe locul vaccinat? Da de ce lamaie?
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
bikmaria spune:
FETELOR cu doi copii,vi s-a intamplat sa cedati sa aveti impresia ca nu mai puteti?ca nu reusiti sa va descurcati cu amandoi ?Hei eu stau ca proasta si bocesc ,ca nu sunt instare sa cresc doi copii,ca pe vremuri mamele cresteau cate 3-4 si nu se vaitau....EU azi am avut o zi tare grea ;spalat,calcat ,ordine prin casa ,lectii cu cel mare ,4h la munca ,si ca sa puna capac la toate o sedinta cu parintii in care printre altele ni s-a comunicat ca trebuie maine la scoala sa duca fiecare copil cate ceva de mancare cu specific romanesc ,frantuzescsi alte specifice
,asa ca eu am avut de ales dintre :clatite,placinte,sarmalute,chiftelute si multe alte soiuri de mancaruri
.noroc ca au stiut ca am bb si mi-au dat o sarcina mai usoara -o omleta si pe un platouas vreo cateva sortimente de branza ,frumos asezate ,iar omleta cat mai pufoasa si daca se poate calda caci SE FILMEAZA a tinut diriga sa precizeze .Toate acestea se tin in cinstea sarbatorii de 1 decembrie ,vezi doamne .Asa ca de la sedinta am plecat sa caut vreo cateva sortimente de branzeturi ,macar 6-7 sortimente ,ca francezi au nenica vreo 600,si sa nu ne facem de rusine
.Asta este ...trebui sa o scot la cap
,daca imi dadeau sa fac vreo oala de sarmale?