Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Camelia bine ai venit printre noi Am vazut ca ai un strumfel tare simpatic, sa creasca frumos si sanatos. Daca nu esti inca pe lista, te vor trece fetele cand vor avea timp. Mai povesteste-ne despre tine si bebitul tau.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Mai dau si eu o cafea ca poate s_a terminat de azi dimineata.. asa mai pentru somnorose! Ieri seara am iesit cu colegii de fac si am intrat tarziu..ca in vremurile bune! Nu ca acuma n_ar fi bune dar e altfel, mai intens cum spune Simo!
Timi pentru bazin ii pun un scutec special de la Happy, special pentru piscina si are un costumas de bai intreg..ros flourescent..o sa ii fac o poza sambata asta ca asa mi_e de draga in costum de baie!
Carla si mie mi se pare enorm 150 euro 4 sedinte! Eu am platit 100 de euro pentru o sedinta de 1/2 ora/saptamana din noiembrie pana in iunie!!
Despre cadouri si eu am primit hainute, bijuterii pentru pitica, jucarii, premergator, cecuri cadou pe care le-am utilizat tot pentru ea..si i_am facut si eu un cadou i_am deschis un cont in banca, ii pun in fiecare luna cate putin si cand o fii mai mare o sa dispuna de ei! Aici e o practica destul de curenta!

Fetelor, Andicu, Lavinia, nu pot sa va votez ca imi trebuie un nr de Romania!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Camelia, bine-ai venit si sa-ti traiasca minunea!

Legat de papica: si Filip s-a constipat de la piureul de morcov sau mar+morcov, asa ca am lasat-o mai moale. Azi ii introduc in supa si ardeiul gras (doar fiert, nu pasat, ca suntem la a3a zi de dovlecel cu morcov si i le introduc noi din 3 in 3 zile). Pana acum linge tot!
in schimb nu prea mai bea lapte ziua! voua vi s-a intamplat? cel putin la masa de la 8-9 si pranz, nu mai vrea aproape deloc, desi cantitatile de piure de fructe sau legume nu sunt mari, cam 60-80 ml. Mi-e teama sa nu inceapa sa refuze laptele ziua, ca am mai auzit cazuri.

Gabi, felicitari pt supita cu carnita! noi mai avem vreo 2 saptamani pana ajungem acolo, daca nu mai mult, ca nu mai tin minte schema!
Carla, super ca se poate si asa! al meu nici in carucior nu mai adoarme ( plimbat prin casa un pic)!
Oana(Ghinetz) , stai linistita ca nu m-ai speriat! e normal sa ne plangem, mai ales mamicile cu 2 copii, asta nu inseamna ca nu e cel mai frumos lucru din lume sa-ti rasune casa de chiote de copii!
Eu ma gandesc la mine, ca mi-a fost mai greu sa ma acomodez cu noul statut, si inca mai am mici caderi , d'aia se zice sa faci copiii la tinerete, ca pe ce avansezi in varsta te obisnuiesti cu tabieturile si ai mai putina rabdare..( ca n-am spus cap.trecut, eu am implinit vara asta 32 ).

Eveniment: bebe s-a trezit dupa obisnuitele 40 min. de somn, dar l-am plimbat 5 min in brate si a adormit la loc! sa vad cat il tine! de'aia stau pe-aici si am limbaritza!

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicule uitasem sa-ti spun ca l-am votat si eu pe Filip aseara
Anto ce vremuri o asteapta pe prietena ta cu tripleti Dar macar scapa cu 3 odata si gata, cred. Si eu as fi vrut gemeni din acelasi consideretn, dar acum imi ajunge una plangareata
Gabitz felicitari si la mai mare cu diversificarea . Sa ne spui daca i-a placut strumfului meniul.
Mada si pt intentie. Presupun ca stii sa inoti, ca eu nu m-as duce la bazin cu fata decat cu 10 colaci pe mine si cu aripioare gonflabile

Mergi la inceput

Si sa ne laudam si noi un pic, ca nu ne-am laudat destul : titita mea incearca sa stea singurica in fundulet, reuseste cateva secunde si apoi se duce pe o parte Ia uitati aici

Liile unde sunteti?
Irinusha, Cristina26, Ile iesiti la apel si dati raportul!
Nikole cum merge cu pilates-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La de dimineata n-am ajuns dar am prins-o calda pe cea de la Mada.

Baiatul meu m-a srigat:Mama vino la iubitu'! (el e iubitu').Asa ca m-am dus si am revenit acum.Cum sa mai zic ca e greu cu doi cind vezi ca te striga asa.Intotdeauna m-am considerat norocoasa ca sunt mama de 2 baieti-la fel se simt cu siguranta si mamele de fete.

Tot cu 2 copii acasa sunt.Vlad e mai bine dar iar a facut febra azinoapte.S-a trezit si a zis-Mami sunt ud.Transpirase mititelu.
Andrei e putn mai neglijat acum dar e copilutz bun si nu se supara,cum ii zimbesc cum ride cu toata fata la mine.
A fost mama 2 ore dimineata la mine si am mai putut sa fac cite ceva.Fac treaba si cind sunt singura cu baietii dar ma opresc des.
Abia astept sa se faca Vlad bine sa nu ma mai trezesc noapte la dublu si pentru Vlad si sa-i dau mincare lui Andrei.

Am votat si noi o [b]Lorinutza frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lavi, multumim mult! pe mine nu ma lasa , zice ca am votat deja! dar lasa ca gasesc eu alt nr, ca tare-i dulce! si dupa ultimele poze vazute, imi intaresc parerea: e o frumusete de fetita si are niste ochi..si Filip sta aproape singur, trebuie sa-i fac si eu niste poze, mai ales ca ne trebuie pt albumul de 5 luni !

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna tuturor! Tocmai mi-am echipat pitica sa iesim un pic la aer, am lasat-o cu gemaul larg deschis pana ma imbrac si eu si cand ma duc s-o iau... pitica dormea dusa! Acu eu pe cine mai plimb?! Am deci timp sa vad cu ce v-ati mai ocupat de aseara incoace...
Alexi22, Samurai-lady, bine-ati revenit!
Simo, cred ca mama mea a facut armata impreuna cu a ta, fiindca nici ea nu trece peste cuvantul meu cand vine vorba de copil. Probabil ca in sinea ei are unele rezerve dar le tine numai pentru ea. Uite asa a acceptat ca nu i se intampla nimic copilei daca nu poarta caciulita in august sau daca iese zilnic la plimbare, m-a sustinut in toata aventura asta cu alaptatul numai fiindca stie ce important e pentru mine sa fac asta etc. Bine, pentru linistea ei tot a adus acasa doi pediatri in ziua in care i-a cazut Mirunei bontul ombilical, sa fie ea sigura ca e totusi normal sa se intample asa.
Ame, noi am primit pentru Miruna o multime de hainutze, bani si scutece. La randul meu, fac precum Oana: duc copilului pe care il vizitez tot felul de fleacuri scumpe si/sau amuzante pe care parintii nu dau de obieci banii cu usurinta si pe langa asta mai adaug si chestii practice de genul un pachet de Pampers care sigur prinde bine.
Lavinia, ce tare esti cu zestrea fetei!! Dar sa stii ca ideea nu e deloc rea. Ar trebui sa-mi pun si eu mintea si resursele la contributie si sa ma apuc sa-mi "inzestrez" copila. Stiu de la mama ca ea imi cumparase inca dinainte de a ma naste toate rechizitele pentru clasa I . Stiti voi, era vremea aia cand un stilou chinezesc era ceva, cand se gaseau mai greu lucuri frumoase pentru pitici. Si ce-i drept, aveam o cutie de culori uriasa, cu vreo 60 de creioane de nuante diferite, pe care mi-o invidiau toti copiii din clasa.
Camelia, !

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andicu, Lavinia, am salvat link-urile si imediat ma apuc sa va votez puiutii! Amandoi frumosi, amandoi haiosi!
diane_dun, si mie mi-au prins bine informatiile despre vaccin. Acusi trebuie sa-l cumparam si noi (noi o sa-l facem la 5 luni).
Gabi, wow, deja carnita! Ai un baiat maaare! Pofta buna, Bogdan!
Anto, nu stiu pe nimeni care sa aiba/astepte tripleti, dar mai intru aici pe forum la sectiunea lor si le mai citesc povestile, mai trag cu ochiul in albumele foto. Mie imi vajaie capul numai cand ma uit la fotografii, darmite sa am realmente 3 bebelaci in casa. Dar imi inchipui ca si bucuriile sunt de trei ori mai mari, la urma urmei...

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Lavinia , belissima grasunica ta . In fiecare zi trec de cel putin 2 ori prin cartierul tau si de multe ori ma gindesc ca poate am norocul sa te vad la plimbare cu Lorina .Baietii mei fac naveta pina la gradinita din Mircea

Poze

Mergi la inceput