Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia, Gabi multam fain
Gabi noi ne plimbam prin parcul din Alexandru de obicei, ca mai scapam de masini zgomotoase si de noxe. Dar nu e exclus sa ne intalnim Si eu ma mai gandesc din cand in cand ca as fi avut si eu cu cine sa ma intalnesc la plimbarica...

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

schimb capitolul

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lia, multumim!
Karli, ce face Karligugurutza?

Ptr mamicile care au inceput diversificarea sau care stiu ce si cum de la primul bebe: ce meniu zilnic sugerati la momentul in care papam suc/piure de fructe si supita/piure de legume? care ,cand, ca am tot citit, da' unele zic sa dau piureul de fructe dimineata, altii zic ca dupa-amiaza...e clar ca supa/piureul de legume il dau la pranz. Si inca ceva: intr-o revista cu diversificarea scria ca la pranz: felul1 - supa , felul 2- piure din alte legume decat alea din supa. Dar majoritatea recomanda piure de legume direct, fara zeama, si atunci din ce mai fac felul2? si dupa-amiaza ii dau doar lapte?
Off, scuze, iar m-am intins! se pare ca e prea cuminte Strumful meu!

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

avem un capitol nou aici

poate devin si eu mai activa dar nu promit

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Camelia bine ai venit

Nico sanatate multa si parca am trait si eu emotia revederii copilasilor, mai ales cea mica ce fain s-a manifestat

Carla nu pot sa cred - bunic care cumpara cosmetice ptr bb? Asa ceva mai rar.

Ghinetz eu zic sa te bucuri de al tau sotz ca se implica atata, ca altii, abia asteapta sa spuna copilu' ca vrea cu mama si gata nu-l mai vezi. Eu cu al meu sotz ne-am certat pana acum doar din cauza principiilor diferite in legatura cu educatia lui Dragos.Poate eu sunt prea permisiva dar barbatii sunt niste egoisti si niste rasfatati.Abia acum de cand o avem pe Medeea s-a implicat si el mai mult in ceea ce-l priveste pe Dragos, merg la culcare impreuna, il trezeste dimineata, il imbraca si-l duce la gradi, il aduce seara acasa si cand au timp se joaca impreuna fotbal sau sah. Eu recunosc ca nu mai am rabdare sa ma joc cu el si uneori imi pare rau ca-l neglijez si atunci fac cate un efort si recuperez

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput