Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

neata fetele, vad ca e deja ora 2 si eu nu mai apuc sa va citesc
Medeea iar doarme afara de 2 ore desi azi e fff frig
voi nu scoateti copii sa doarma afara?
vad ca pe aici se feresc multe de scos bb la aer si mie mi se pare o buna metoda de calire. Pana acum Medeea nu a racit desi Dragos a venit de doua ori cu mucii de la gradi si nu pot sa-l tin la distanta de ea

azi noapte puica mea s-a trezit de 3 ori, asa ca sa intre in rand cu lumea buna de pe aici
azi dupa ce i-am dat 30ml de suc de mar nu a mai vrut sa suga si a urlat de foame pana i-am dat cu bibe. Ce ma fac? Daca refuza sa mai primeasca sanul ?

Va pup si sper sa mai reusesc sa citesc ce mai fac puii vostri

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Aici toata lumea cuca copii afara in carut. De cand ii aduc de la spital si chiar daca e frig, nu ii scot decat daca sunt - 10 gradesau ploua in rest afara cu ei la dormit. Aerul curat le face bine.
Din pacate Catarina nu doarme mai mult de 1h-2h afara dar oricum e mai bine decat 30 min in casa.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

fetelor va pupacesc
sunt si eu o mamica...am nascut pe 16 iulie un baietel David Christian de 3,550kg si 50 cm..asta daca doriti sa ma treceti pe lista
va citesc inca de la inceputul sarcini, dar nu am scris din lipsa de timp (servici si facultate), si asa imi este greu sa va citesc (inca sunt cu un capitol in urma) sper va pot scrie mai des de acum inainte
vreau sa va multumesc pentru ca datorita voua am avut o sarcina fara probleme si primele 4 luni tot citindu-va pe voi am scos-o la capat
p.s. am votat si eu poza cu burticile, sper sa castige
si un mare lui aylin si o nu am avut timp sa te sun

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Nico, ma bucur mult ca ai scapat de operatie si ca esti bine! Sper sa reusesti sa te odihnesti. Toata admiratia mea pentru tine si celelalte mamici de doi si trei copilasi. Datoria voua, ma simt in vacanta doar cu unul si cuminte pe deasupra... Daca toti copiii mei ar fi asa cuminti, cred ca as face patru! Si as savura fiecare moment si fiecare sarcina.

Simo, super mama ta!

Azi am program de smotru in casa si dupa cum vedeti, am chef de vorba...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Lavi, eu mai incerc si azi pt Lorinuta. Ieri mi-a zis ca am votat pe saptamana respectiva, desi eu stiu ca nu..

Cat despre cadouri, si noi primim pampersi si lapte praf cadou de la bunici, si bani..hainute si jucarele mai putin, de la prieteni si rude care ne vad mai rar.
Normal ca toti banii se duc pe de-ale casei, mai ales de cand am intrat si eu in CIC,, se simte...

Cu sotul nu am probleme, ba ma bucur ca a inceput si el sa vrea sa stea mai mult cu bebe, ca inainte zicea ca e prea mic si nu stie ce sa-i faca. Acum ne-am inteles sa se trezeasca si el dimineata, ora aia critica de la 6-7 cand bebe nu mai vrea sa doarma vreo 2 ore si asa mai prind si eu 1 ora in plus de somn dupa trezirile de noapte.

Azi-noapte iar s-a trezit de 3 ori, iar cu 1 noapte in urma (cand a fost mama) s-a trezit doar la 11 si la 5.30 ! norocul ei! nu stiu ce sa fac sau cum, oricum , nu inteleg care-i treaba! m-am convins si ca de foame nu se trezeste, pt ca azi-noapte a mancat la 00.30 si la 05.00 cand s-a trezit a mancat doar 80 ml...
Scuzati,m-am lungit ca o placinta!

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

I-am cumparat fie-mii vaccinul de 4 luni, Infanrix IPV+Hib de la help farm, cu 211,5 roni (parca intreba cineva). Simo, vin in Dubai ca scap mai ieftin acolo! I-am luat si Calgel, pe care il testez eu intai, ca imi iese o masea de minte si ma doare de numa'.

Camelia, bine ai venit!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, multumesc mult, chiar ca e minune, nu stiu ce-am facut sa o merit .

Mada, e super ca puteti merge la inot cu Emily, in Bucuresti costa cam 150 euro 4 sedinte, ceea ce mi se pare mult prea mult. Noi mai facem din cada noastra bazin de inot si Saby e foarte incantata, dar mi-e teama sa o las cu capsorul in apa.

Amethyst, noi am primit multe cadouri, avem si multi prieteni in afara tarii. Am primit multe hainute, un marsupiu si un pat pliant, jucarele, pantofiori, un ura mare roz, bijuterii, creme de fundulet... Am primit si bani si pe aceia i-am pastrat, ca si toate alocatiile, ca sa ii aiba fata la majorat.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa spun ca am primit si patut de la bunica si lenjerie de pat de la o prietena, iar bunica ii tricoteaza continuu zeci de bluzite, caciulite, botosei si mai si cumpara cand vede ceva frumos. Bunicul ii cumpara cosmetice de bebe si bijuterii. M-a impresionat mult gestul unei prietene din Anglia care pe langa ce i-a cumparat i-a tricotat un pulovaras roz (cardigan) superb si mi-a trimis si un scul in plus ca sa vad ca e facut de mana ei.

Noi am luat Infanrix Ipv+Hib cu 210 ron de la Sensiblu dar am gasit si cu 285 ron la farmacia din Auchan.

Fii-mea tocami a adormit stand in fundulet la mine in brate in timp ce eu tastam .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Referitor la subiectul despre cadouri,am primit de toate .Si hainute (fiecare a adus dupa buget,dar au fost unele costumase pe care nu le-am folosit deloc ),si jucarii (incepind de la cele de toneta ,care nu tin mai mult de juma de ora la copiii mei ,pina la cele mai serioase ).Mai nou ,pentru ca ne-am mutat in casa noua ,am primit cadou pt copii mocheta din camera lor , perdeaua ,benzi adezive cu desene .Astea din urma chiar m-au bucurat .Jucarii stricate am cutii intregi pe care nu mai stiu pe unde sa le ascund .Culmea e ca si copiii tot cu astea prefera sa se joace .

Bogdan are in meniul de azi supa de legume cu carnita de pui
Spre surprinderea mea marul nu i-a prea placut ,asa ca nu am insistat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de la noi,

Camelia, bine ai venit! Scrie-ne mai des.

Ioana, daca nu ti-a zis dr nimic, inseamna ca e ok; altfel cred ca-ti spunea, chiar daca nu ai intrebat.

Fata mea s-a cam constipat de la morcovi, asa ca azi o sa-i dau para sa contracaram efectul. Are si nasul un pic infundat dar in rest e vesela si zambareata.

Alina(Anya), si eu zic ca cine are urechi sa auda si copy/paste sa pastreze ce ne spui tu o va face, asa ca nu te abtine cand ai ceva de zis. Mie imi place f mult pt ca explici intotdeauna f clar si la obiect.

Va pupacesc pe toate,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lachi si Carmen, sa va traiasca minunile x2. Cred ca e minunat cand ii vedeti cum cresc impreuna dar si separat in acelasi timp, fiecare cu personalitatea lui.

Fetelor, nu mai stiu daca v-am spus ca sotia unui coleg asteapta tripleti. Cand ma mai apuca pe mine batzaiala ca e greu cu doi copii ma gandesc la ea si-mi trece. Tot asa, cred ca e ceva deosebit sa-i vezi crescand impreuna, dar si cat o fi de greu, mama, mama.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput