Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Pai mai Alina, informati agratis nu are valoare. Ia sa apari si tu la teveu sa veti ce de lume te asculta sau sa faci cabinet particular si sa taxezi oamenii.

hai ca e tarziiiu, nu uitati, da? +2 ore la mine!

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

quote:
Originally posted by lachione

Lia B chiar nu stiu cum sa o rezolv cu Karina. azi vine medicul sa ne vaccineze si ma mai consult cu el. Iris o prinde din urma pe Karina la greutate desi dupa ce am venit cu ele acasa din spital era diferenta de 700 g intre ele. Acum Karina are 7,300 kg si Iris 7,00 kg. Pai normal daca Iris manaca din 3 in 3 ore cate 160 ml minim (mai putin noaptea) iar Karina daca mananca in 24 de ore 460 ml e mult. Am facut calculul si Iris mananca mai mult decat dublu.
Eu le dau suc de fructe de la 8 saptamani: atunci eram la faza de cateva picaturi pe zi, de la aproape 3 luni a zis medicul sa trecem la lingurite dar noi am bagat direct biberonul: 10, 20, 30 pana la 60 ml pe zi de morcovi si de mere separat dar si combinate. Acum vreau sa le dau si suc de pere. aseara am crezut ca o omor! Stric biberoane intregi de lapte cu Karina! Intr-un final mi-a ras tot biberonul dar pusa pe o perna. Azi a mancat complet la orizontala in patul ei. Nu-i place sa se simta tinuta in brate cand mananca. Iris e exact invers: daca nu o tin la pieptul meu si nu se uita fix in ochii mei nu mananca.
Se pare ca va trebui sa ma chinui sa manance pentru ca fara lapte oricum nu se poate. Tampitzica ar vrea numai ceai si suc de fructe.

si eu ii mai bag seara la ultima masa o masura de pudra de cereale de la Nestle care se pot da de la 4 luni "burtica sanatoasa". io le dau de la 3 luni.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Of, si a mea doar apa si ceai ar vrea. Si eu am ganduri asasine seara cand vad ca nu are un scor bun. Dar cred ca are probleme cu digestia si ca nu-i vinovata saraca cu nimic. Incerc sa o destind cu masaj, dragoste multa, cocoloseala, somn in brate si orice moft ar mai avea, poate prinde iar dragoste de biberon.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ciao fetelor,revin si eu pe forum dupa o pauza destul de mare dar am citit cam tot ce ati scris.Despe noi ce sa zicem am ajuns la Londra este ok cam din toate punctele de vedere mai putin ca stau cu ai mei si imi scot peri albi,vad ca unele aveti discutii cu soacrele iar eu am ma cert zilnic cu ai mei ,sper sa putem sa ne mutam cat mai repede numai ca aici sunt f scumpe chiriile si inca nu ne permitem dar...speranta moare ultima.Toata ziua imi zic sa fac asa ca doar ei m-au crescut si pe mine si au experienta nu ca mine care acuma invat,imi vine sa nebunesc si zic ca plec in RO ca la mine acasa ii mai bine si sunt eu stapana nu is in casa lor darimi place aici si sper sa rasara soarele si pe stradamea.
printesa mea are 6.5 kg acum la 3 luni si jumate si 68 cm papa laptic formula si de 2 zile papam si cereale numai ca de cand papam cereale nu mai prea vrem lapte si asta nu imi prea convine .hai ca deja m-am intins prea mult ,va pup.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,cred ca pe noi ne-ati uitat,dar revenim pe Dc.
Fetele,nu prea am timp de internet,ma impart intre ala mare si ala miku.

Avem si noi 4 luni azi,avem 7140 gr si 64 cm;adika rotunjor ca o minge.Bb Keita doarme bine,deja de o luna nu se mai trejeste seara deloc.Doarme de la 9 seara la 6 dimineatza .
Eu o sa incerc sa va citesc din urmaaaaa

Pup toti bebeii. pentru toti cei care au implinit deja 4 lunishoareeee

Mergi la inceput

Va astept cu o aburinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumim de cafea, Simo. Tu pleci ultima si ajungi prima pe forum. Bravo tie. Vezi ce bine face plimbarea la soare?

Samurai-lady, alexi, daca nu ati votat mai e timp pentru inca 5 stele la Miss Odisee. Vedeti detalii la mine la semnatura.

andicu, merg acum sa votez. Voiam doar sa-ti spun sa nu te iei dupa mine, ca asa sunt eu, spun din casa mai degraba pe cele rele decat pe cele buna. Sigur ca as avea de povestit muuult despre frumusetea de a a avea doi copii. Nu amintesc decat cat e de minunat sa vezi fratele cel mare cum ar face orice doar ca sa-l faca pe cel mic sa rada. Si cat e de mandru ca la el rade cel mai mult.

Anya eu cred ca cine a avut d ebagat la cap a bagat din sfaturile tale. Daca apar din noua aceleasi informatii e doar pentru a intari cele spuse. Si da, tv-ul are o influenta anume. Eu ma bucur ca e asa, ca a vazut si mama o emisiune unde un medic luminat spunea exact ca tine (si implicit ca mine). Si a venit ea repede sa-mi spuna ce a auzit la Tv. Bine si asa...O sa creada ca procedez cum procedz pentru ca am ascultat de ea si-i va fi mai bine.

quote:
am scris pe la subiectele pe unde mai umblu sa voteze poza cu mamicile de iul-aug. vad ca aveti punctaj bun. si eu sper sa castigati.

Nico, si eu, si eu. Bravo noua pentru asa campanie, nu?! Ma tot uit sa vad cum stam cu punctele si intr-o zi, uitandu-ma asa, la fete, tatuate, mi s-a facut dor sa fiu gravida. Si cred ca am sa merg sa vad ce mai scriam noi cand eram garvide.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Si cica te rugase sa fii discreta in ce priveste persoana lui

Lavinia. Gata. Nu mai divulg nimic. Idee e ca am doar asa, un flash, cu el, o chitara si o tipa care canta jazz. Acum parca nu merge chitara cu jazz-ul, dar...Sigur nu ma insel.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Oana eu dupa nenumarate discutii in contradictoriu cu mama, am auzit-o spunand unei prietene, care a devenit si ea bunica de curand, "Simona asa face, si sa stii ca e foarte pusa la punct cu ultimile noutati si se descurca foarte bine cu copilul, eu o ajut dar in gospodarie, ea isi creste copilul, eu sunt bunica, doar il alint".

Mi-a crescut inima cat un munte

Mergi la inceput

Simo bravo ei! Bravo mamei tale! Pai ai de ce sa fii mandra. Si nu orice munte, banuiesc. Eu zic...Olimp? (nu stiu daca e considerat ca cel mai inalt, dar sigur, asa, metaforic, ca importanta,cat el trebuie sa-ti fi crescut inima)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata si de la noi!

Sa raspund intai cu gimnastica, nu i-am facut niciodata, consider ca si-o face singura la cat se rasuceste si intinde iar masaj ii face tati cu crema dupa baita pentru ca el e responsabilul cu sters, pupacit, cremuit, imbracat dupa baie.

Ghinetz, mi-ai promis raspuns la intrebarea cu cadourile dar nu l-am vazut (poate nu m-am uitat bine) mie imi place cum scrii asa ca scrie cat de mult desi imi dau seama ce greu trebuie sa fii cu 2 copii si fara prietena cu copii sa va vizitati.
Zici ca ti s-a facut dor sa fii gravida? Mie nu-mi mai trebuie in veci, nu am absolut nici un dor dupa aceasta perioada.

aylin broscuta ta face greva pur si simplu, bine ca ai lapte, asta conteaza, o sa-i revina ei pofta de mancare. Cu formula nu iti face probleme, e foarte simplu (nu mai simplu decat cu sanul, bineinteles) dar cel mai bine e sa nu ajungi acolo.

alexi22 sa va fie sederea placuta. Eu ador Londra si visez sa locuiesc din nou acolo intr-o zi

Acum vin si eu cu o mica problema, m-am gandit ca daca bebe mananca acum destula formula pe langa laptele meu, formula nu ii asigura necesarul de "apa" ca sa-si satisfaca setea si m-am gandit sa-i dau si eu niste apa. Am incercat cu lingurita dar se stramba rau de tot. Amuzant a fost faptul ca eu aveam apa intr-o cana din care luam cu lingurita sa-i dau si ea a inceput sa traga de cana inspre gurita si atunci m-am gandit ca poata fata vrea sa bea direct si asa a fost, mie mi se pare SF, dar a baut apa cu cana! Vroiam sa stiu daca fetele care dau formula sau si formula le dau si apa la copii.

Cu babismele sunt satula cati mi-au spus de caciula si sosete asta vara sau de caciula in supermarket etc, de ce o luam cu noi asa de mica peste tot si toate aiurelile. Deranjant este ca-si dau cu parerea niste oameni complet necunoscuti. Daca cineva isi bate copilul in public intervii dar nu ca ti se pare tie ca nu e imbracat cum trebuie.

Luna unde esti ca imi plac postarile tale

Simo bravo mamei tale! Ai mei au citit inainte sa nasc toate cartile pe care le cumparasem si s-au informat asupra tuturor noutatilor in materie de diversificare si asa mai departe. Deci sunt bunici moderni, sunt foarte multumita de ei. Numai soacra ma suna sa-mi aminteasca "s-o imbraci bine ca e frig afara" (bine=incotosmanata+fular la gura).

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput