Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Azi am inceput sa luam Humana 2 (putin cite putin pina o sa schimbam de tot humana1) ... doar suntem baieti mari ... avem 4 luni. Tot de azi am inceput cu supica de zarzavaturi pe care Petru a savurat-o iar Stefan s-a strimbat de nu se poate ... poate miine o sa-i placa.
Ieri ne-am facut vaccinul si totul a fost ok. Ne-am mai luptat cu dermatita seboreica la Petru dar am scapat de ea inca mai continaum tratamentul pentru o perioada mai lunga sa treaca de tot. Sunt schimbari multe pentru noi dar ne-am comportat f bine. Ridem in hohote si putum sa stam pe o parte arcuiti si ne place sa ne pupe mama pe barbita (atunci ridem cel mail tare). Amindoi baga minutele in gura ca uneori le vine lapticul inapoi, se joaca cu jucariile din patut si mai ales trag de cite o babetica pe care am atirnat-o de fiecare patut.
Te incalzesc copiii astia si uneori imi dau lacrimile de atita dragoste cita am pentru ei.

Pupici la mamici si puiuti

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna fetelor, sunt taticul Lorinei, sa stiti ca va admir pentru rabdarea de care dati dovada avand grija de copii.Am admirat multe din pozele copiilor.Dupa cum v-ati dat seama, sunt un tatic mandru de comoara lui si va rog sa ma ajutati cu un clic aici:http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=8086&from=top.
Multumesc!

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ghinetz, eu eram cu intrebarea vis a vis de ce inseamna camin Deci am intuit eu bine, merci.

Si, mai, tot nu m-am lamurit, care dintre voi sunteti in poza pe care am votat-o?

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Votat Lorinuta. Pupici. Si salutari taticului. (pe care inca mai cred ca il cunosc; canta la chitara sotul tau, Lavinia, asa-i?)

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sa iti traiasca Lorina draga tati! Votat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mai, numai pe mine ma fenteaza astia de la pampers? la mine nu au putut prietenii sa voteze ca nu le accepta codul. asa ca io am renuntat. am votat alti copilasi.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lorina iubita, facem un targ cu tati? Vot pe vot. Si el de la serviciu voteaza burticile, da? Ca-s frumoase si merita. Ca si tine.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Iaca veniram de la dr ( nu acum, intre timp am facut gimnastica, baitza, masaj -Oana la noi asta e activitate zilnica, inclusiv spalat pe cap - papat, culcat).

Ma temeam ca o sa zica prea multe, dar la contrariu nu m-am gandit. Am vorbit strict de vaccin, ca a vrut sa stie ce i s-a facut pana acum, ca sa stie cum stam, un control ce-i drept foarte minutios si ura si la gara! Nu tu despre alimentatie, nu tu nimic...ma rog, m-am gandit ca poate pt ca nu se simte medicul lui, ci doar asa accidental ne-a prins vaccinul pe meleaguri desertice.

Da lasa ca scot eu banii luna viitoare cand vine si sotul, si zau mi-e mila de dr ce la intrebari minutioase o sa aiba si de ce asa si nu asa

Matei nu a zis nici pis la vaccin, are 6,750 kg si 63 de cm.
Deci luna a 3-a si a 4-a a luat cate 400 de gr. Nu ma plang, deoarece si-a dublat greutatea de la nastere deci e ok. Si apoi la cat e de activ, cred ca pierde pe putin cate jum de kg pe luna

Si se pare ca "very soon" vom fi iepurasi.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

P.S. Controlul a costat 50$, iar vacinul 30$!!! Care in Romania e undeva spre 100$!!!!

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Votat Lorinuta. Pupici. Si salutari taticului. (pe care inca mai cred ca il cunosc; canta la chitara sotul tau, Lavinia, asa-i?)

Da, ai dreptate, canta la chitara pe vremuri, avea plete, un par cret frumos, si se considera rocker sau boem sau amandoua. Si cica te rugase sa fii discreta in ce priveste persoana lui (e mai glumet el, a tinut sa transmit gluma ). Ii arat acusica poze cu tine, poate te stie.

Deni, Oana multam fain pt voturi. Sotul promite sa duca o campanie de convingere la serviciu pt votarea fotografiei cu superbele mamici

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput