Strumfi de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Oana, sint alaturi de tine, si marturisesc si eu ca e foarte greu cu 2 copii; eu una recunosc ca nu ma descurc fara ajutor
. Nu, nu alcoolul ca ajutor, ci o bona sau sotul
. O bunica ar fi si mai bine, dar lucreaza amindoua. Fii tare
.
Nico, ma bucur sa aud vesti bune de la tine.
LiaB, am admirat-o pe Runa
.
Monica, m-ai iertat ca te-am botezat?
Timi, ce mincare buna face sotul tau
.
Lavinia, va pupam si noi. Fetele sint bine.
Anto
am fost luni la pediatru, dar am uitat sa intreb de suflu. Am uitat complet de gaura de la inima
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nma spune:
am uitat sa spun ca avem si zile cand sunt foarte cuminti dar azi nu am avut noroc. e si normal la andra ca tot o zapacesc cu laptele: uite sanul, nu e sanul. noroc ca alex e foarte cuminte si intelege. acum andra e in brate si tace dar o sa se plictiseasca repede
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Lia_B spune:
Oana, desigur ca am votat, de aproape o saptamana, si poza comuna si poza cu Nikole.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Lia_B spune:
Nico, nici eu nu o mai cantaresc asa des. da nu inteleg de ce nu mananca, daca nu vrea lapte ce vrea, fripturi?
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
nma spune:
legat de babisme azi alex a insistat sa ii dau fular si manusi. i-am explicat ca nu are nevoie si pana la urma a inteles. bona il zapacise rau cu fularul, dar a piedut.
cand sa plec la craiova sotul mi-a spus ca iar o sa stea fata cu caciulita ca bona asa o tine cand nu sunt eu acasa. acum nu a mai putut ca andra tipa cat o tin plamanii daca ii pui caciula
pupici la toate fetele ca tare dragi imi sunteti 
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
Nico, nici eu nu o mai cantaresc asa des. da nu inteleg de ce nu mananca, daca nu vrea lapte ce vrea, fripturi?
Lia siRuna Miruna 21-08-2007
a mea prefera manuta einico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003 www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Lia_B spune:
Nico, Gabriela, Ioana, multumesc pentru aprecieri. 

Si eu am admirat strumfii de iulie-august ca nu m-am putut abtine invitatiilor. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
lorinaoo1 spune:
LiaB si eu am admirat o bebelusa (poate viitoare carcotasa
) frumoasa-foc 

Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Gabrielabv spune:
FETELOR sunt ingrozita, ne-a intrat un sobolan in pivnita, cred ca pe gemulet ca e mereu deschis si acum sapa de zor sa-si faca galerii. A pus sotu otrava dar vad ca activitatea e in toi, scoate cate o galeata de pamant in jurul gaurii. Asta ne mai trebuia

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
aylin_tarcan spune:
si a mea tot manuta preferaaaa. cica sa manance, dupa ce toata ziua nu a mancat. stiti cat a mancat? 30 ml!!!! am incercat sa ii mai pun 30 in bibe cu care a mancat ea frumos de tot de 2 ori in prima saptamana si s-a strambat rau de tot. asa ca nu am obtinut nici un ml mancat.
asa ca exista doua solutii. las copilul in pace si cand o vrea sa manance o sa manance, sau incep chinuiala cu formula, pe care nici nu stiu daca o sa ma manance. mai stau vreo doua saptamani sa vad ce si cum. dar habar nu am cum sta treaba cu formula asta. care e mai buna, cata, cum se face, ma scol noapte la 3 sa fierb apa etc etc....dar o sa va interb eu cand o fi cazul. deocamdata ne mai chinuim asa, cu 30 ml de vreo 5 ori pe zi. si aia cu cantec. in plimbare, in baie ca e mai intuneric, cu sh sh...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita