Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, sint alaturi de tine, si marturisesc si eu ca e foarte greu cu 2 copii; eu una recunosc ca nu ma descurc fara ajutor. Nu, nu alcoolul ca ajutor, ci o bona sau sotul. O bunica ar fi si mai bine, dar lucreaza amindoua. Fii tare.
Nico, ma bucur sa aud vesti bune de la tine.
LiaB, am admirat-o pe Runa.
Monica, m-ai iertat ca te-am botezat?
Timi, ce mincare buna face sotul tau.
Lavinia, va pupam si noi. Fetele sint bine.
Anto am fost luni la pediatru, dar am uitat sa intreb de suflu. Am uitat complet de gaura de la inima.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am uitat sa spun ca avem si zile cand sunt foarte cuminti dar azi nu am avut noroc. e si normal la andra ca tot o zapacesc cu laptele: uite sanul, nu e sanul. noroc ca alex e foarte cuminte si intelege. acum andra e in brate si tace dar o sa se plictiseasca repede

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Oana, desigur ca am votat, de aproape o saptamana, si poza comuna si poza cu Nikole.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Nico, nici eu nu o mai cantaresc asa des. da nu inteleg de ce nu mananca, daca nu vrea lapte ce vrea, fripturi?

Mergi la inceput

legat de babisme azi alex a insistat sa ii dau fular si manusi. i-am explicat ca nu are nevoie si pana la urma a inteles. bona il zapacise rau cu fularul, dar a piedut.
cand sa plec la craiova sotul mi-a spus ca iar o sa stea fata cu caciulita ca bona asa o tine cand nu sunt eu acasa. acum nu a mai putut ca andra tipa cat o tin plamanii daca ii pui caciula
pupici la toate fetele ca tare dragi imi sunteti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lia_B

Nico, nici eu nu o mai cantaresc asa des. da nu inteleg de ce nu mananca, daca nu vrea lapte ce vrea, fripturi?

a mea prefera manuta ei

Mergi la inceput

Nico, Gabriela, Ioana, multumesc pentru aprecieri.

Si eu am admirat strumfii de iulie-august ca nu m-am putut abtine invitatiilor. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

LiaB si eu am admirat o bebelusa (poate viitoare carcotasa ) frumoasa-foc

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

FETELOR sunt ingrozita, ne-a intrat un sobolan in pivnita, cred ca pe gemulet ca e mereu deschis si acum sapa de zor sa-si faca galerii. A pus sotu otrava dar vad ca activitatea e in toi, scoate cate o galeata de pamant in jurul gaurii. Asta ne mai trebuia

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si a mea tot manuta preferaaaa. cica sa manance, dupa ce toata ziua nu a mancat. stiti cat a mancat? 30 ml!!!! am incercat sa ii mai pun 30 in bibe cu care a mancat ea frumos de tot de 2 ori in prima saptamana si s-a strambat rau de tot. asa ca nu am obtinut nici un ml mancat.

asa ca exista doua solutii. las copilul in pace si cand o vrea sa manance o sa manance, sau incep chinuiala cu formula, pe care nici nu stiu daca o sa ma manance. mai stau vreo doua saptamani sa vad ce si cum. dar habar nu am cum sta treaba cu formula asta. care e mai buna, cata, cum se face, ma scol noapte la 3 sa fierb apa etc etc....dar o sa va interb eu cand o fi cazul. deocamdata ne mai chinuim asa, cu 30 ml de vreo 5 ori pe zi. si aia cu cantec. in plimbare, in baie ca e mai intuneric, cu sh sh...

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput