Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nonna la capitolul trasnaile copilului mai mare ma pot si eu lauda duminica seara alex mi-a facut baia tot o vopsea. s-a gandit sa picteze si a pictat tot (inclusiv covorul)
Lia_B si andra a luat foarte putin, de fapt mai deloc in greutate intre lunile 2 si 3. acum e bine, dar eu nu o mai cantaresc in fiecare saptamana.
lorina ce sa spun de diversificare? si ai mei incearca sa ma convinga si i-ar da toate prostiile ca doar ii plac dar stiu ca ne certam rau. bona azi incerca sa ma faca sa ii mai dau fetei formula ca sigur nu ii mai place laptele meu si uite ce se chinuie saracuta; a mai insitat putin cu ceaiul dar am fost foarte categorica asa ca a renuntat. peste noapte andra a supt bine dar acum ar prefera forma ca vine mai usor asa ca face scandal.
legat de vizite alex se speria la inceput daca erau prea multi necunoscuti. cu andra vad ca nu am probleme.
Mychydutza ai grija cu masinuta. Cred ca o sa te descurci. Nu se uita asa de usor.
Gabrielabv fetita mea doarme de obicei 2-3 ore afara dimineata dar azi a fost suparata si a plans. a fost si cam dezbracata.
mada te invidiez pt bebe inotator. aici nici la 4 ani nu sunt acceptati la inot ca sunt prea mici . felicitari pt examene.
lachione stiu ca e greu cu 2 bb dar mi se pare ca ai inceput cam repede cu sucurile. poate gasesti pe cineva sa te mai ajute.
ailyn eu iti recomand pt vopsit "casting" de la loreal. mie mi se pare foarte buna si e fara amoniac.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nico, sarumana mult. am transmis mai departe. asta era, fara amoniac. tineam eu minte ceva, dar nu am vrut sa dezinformez fata

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nici lui Andrei nu-i place in vizite. Sta ce sta dar la un moment dat se plictiseste sau oboseste si plinge. Nu-l pot linisti decit daca plecam acasa.Cum am ajuns acasa e vesel.
Eu cred ca sunt obisnuiti cu casa lor,le e teama de necunoscut sau sa tot vada persoane straine.Al meu sta cu placere la nanutul lui in rest nu prea vrea la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Gabriela,

Lia, poze cu Runa mea aici: http://good-times.webshots.com/photo/2948841630102603537tMXLzc

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, eu demisionez!!!
Nu stiu cum va descurcati cu 2 copii - cele care ii aveti - dar eu nu mai pot. Cred ca m-am obisnuit si cu ceva timp pentru mine. Si asa...de unde. Nu spuneam? Uite...s-a si trezit Victor.
Stefan vine de la gradi la 11.30-12.00. Si de atunci e jale! Hraneste-l pe unul, cuclca-l pe altul, unul nu vrea sa doarma singur. altul maraie si daca nu-l culc la timp devine nervos. Cand reuseste Victor sa adoarma vine Stefan - si v-am spus ca vorbeste muuult si tareee - si imi arata ce a construit. Il las pe stefan sa manance singur cat il adorm eu pe Victor, cand vin imi arata ca a luat o gura din friptura.. Dau sa insist si eu ...se trezeste Victor. Si uite asa o tin de la pranz. Si mai am pana la 21.00 cand vine sotul.
Of, si nu stiu cine m-a mai pus sa si spal, am facut si mancare - ma rog, o tentativa, ca am ars si eu o parte din friptura.
Sapatamnile pana la vacanta tot asa o sa o tin. pana acum ma ami ajuta mama si il mai tinea pe Stefan la ea, pana pe la 6 seara, mananca la ea la pranz. Acum nu mai poate.
Asa ca...daca aveti sfaturi, primesc cu drag.
(Culmea e ca azi Victor a avut si o zi cam grea, si m-a palit si pe mine educatia, sa-l dezvat sa doarma in pat cu mine - sigur pe final am renuntat)
Sunt terminata. Stiti ce fac acum copiii? Le-am pus desene animate (Alba ca Zapada) Stefan se uita si ii povesteste si lui Victor, iar asta micu il asculta de parca ar intelege. (A! Si ma mai simt si vinovata ca il las pe Stefan cam mult la tv - are voie doar o ora, dar azi si-a facut norma pe trei zile)

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Asa...am citit cate ceva din urma.
Lavinia m-ai facut sa cred ca noi astea, care ne luptam cu : "de ce nu-i dai ceai?", " de ce nu-i pui caciula/fular?", "la tine in casa e prea frig" etc o ducem bine. Eu as fi facut urat de tot. Si acum mai fac cand mama ii da ciocolata lui Stefan. (nu ca nu ar fi mancat niciodata, dar trebuie sa stiu eu cata, deci nu in exces)In fond e vorba de sanatatea copilului meu.

Deci...doau LI/(Ciocarli) si doua Rune/Mirune. Bun...O scoatem noi la capat cumva ca sa nu le incurcam. Chiar, Lia_B ai votat poza cu burticile? Mai e timp. Multumim.

mada si zi asa...inot sincron toata familia... Ei. Ce frumos trebuie sa fie! Vreau si eu.

Nu stiu cine intreba ce inseamna "camin". La noi, "pi shentru", la gradinita cu program prelungit se spune "camin". Acolo il duce Nonna pe baietelul cel mare.

Nico. Bine ai revenit.

Ame te invidiez pentru ca ai o prietena cu bb. ca va vizitati. E foarte fain. Si la Stefan aveam o mamica. Si tare bine a mai fost. Acum...vorbesc singura toata ziua. Adica cu voi, asa, in gand. Si imi tot spun: asta trebuie sa nu uit sa le-o scriu si fetelor. Si cum de felul meu sunt vorbareata...nu prea pterd timpul Scriu, frate, nu gluma. Ca acusi se termina desenul si adio liniste.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Of! Batranestile bata-le vina...Cineva ma intreba unde am gasit masaj pentru BB. Uitati, www.videojug.com/film/how-to-massage-your-baby-for-health-and-happiness" target="_blank">aici E site-ul recomandat de Nikole, cu muuulte chestii faine, inclusiv cum sa ne dam cu ruj.

Dar ca vorbeam de masaj...nu stiu inca: sa-l fac inainte de baie sau dupa? Si...zilnic?

Si inca una si ma duc: Victor, de cateva zile tot da din mana dreapata, exact ca Ceausescu. Sotul zice ca il face dictator, dar eu ii zic sa o spuna in soapta, ca poate asta micu o ia de buna. Si pana una alta...pe mine ma terorizeaza/dicatatorizeaza. Si-apoi, daca se afla pe forum...cine mi-l mai ia de sot? ca eu curtasem deja cate mandrute. Dar atat mi-e. Sa afle soacra ca are stofa de dictator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Aylyn ceapa o speli bine pe toate cojile si o tai in patru. Eu mai iau faringosept, pastile de supt, bune in sarcina si alaptare

Mychy am probat metoda cu bicarbonatul pe sub brat si e excelenta, chiar e ce-mi doream de mult, o metoda de a scapa de deodorantele care se dovedesc si alea camcerigene. Daca mai stii de astea scrie pe aici ca e bine primit

Lia B admirat un pui mic si frumos si printesa pe deasupra

Ghinetz eu am mare noroc ca Dragos e la gradinita cu program prelungit si putem sa-l luam pana la 19,30. Lui ii place acolo si daca mergem mai devreme dupa el de multe ori ne pune sa venim la sfarsitul programului ca el nu vrea acasa. Altfel nu stiu ce ma faceam toata ziua cu el pe cap. Am avut cateva zile de astea cand a fost racit si abia asteptam si eu dar si el sa plece la gradi.

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lia_B am admirat si eu o miruna frunoasa foc. sa ne pui mai multe poze.
oana de unde sa incep? o invidiezi pe ane ca are cu cine sa iasa in parc? pai si eu am doua prietene dar nu am timp sa ies cu ele caci eu am 2 si ele doar unul si nu e acelasi programul.
sa-ti spun programul meu de azi: trezit peste noapte de doua ori. la 6 hranit pitica cu formula, la 7 a venit alex sa povestim, la 7.30 pregatit copil de gradi. bona a venit la 8 si l-a dus pe alex, eu m-am jucat cu pitica timp in care am baut si eu un ceai. a venit bona pe la 9 sa calce, eu cu fata care nu a vrut sa doarma. la 11 iese bona cu andra si raman singura, mananc putin si butonez la calculator. la 13 vin copiii si eu nu am facut mare lucru. alex mananca cu scandal, andra vrea doar in brate. alex se culca, andra doar 10 min timp in care ii mut patutul in sufragerie. se face rapid ora 14 bana pleaca eu raman cu o urlatoare la care ii e somn dar nu vrea sa doarma, ar fi vrut mai mult afara dar era prea frig. nu am mancat de pranz si nici nu stiu la ce ora o sa mai mananc. sotul a venit si a plecat rapid. andra a mai dormit 15 min si bineinteles ca a servit si ea cu alex o portie de desene animate. tace doar daca are toata atentia noastra, deci e la fel de haos ca si la tine.
acum merg la ea ca a transpirat de la plans.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nico bine ca esti acasa cu copiii, ca bona isi poate pastra ideile pt ea. Uite o pt rabdarea de care vei avea nevoie cu Andra.

Oana cumva te inteleg, desi nu am 2 copii. Poate daca ai incerca sa-l implici pe Stefan in alte activitati, colorat, construit cu Lego etc. Nu-mi vine altceva prin minte.
Da, nasol cu babele si babismele lor, dar si mai nasol cu mamele prea binevoitoare. Si cat mi/am racit gura cu discursuri de genul "in ziua de azi nu mai sunt alimentele ca pe vremea bunicii, contin E-uri", "in pediatrie se fac tot felul de studii si s-a descoperit ca un bebe nu mai are nevoie de...", dar degeaba
Eu fac masaj cu ulei in cadita dupa ce ii fac baita si asta se intampla odata la 2 zile. Gimnastica ii fac aproape zilnic, dar de obicei Lori pedaleaza pana transpira si se compenseaza. Acum exercitiul ei favorit este sa se intoarca pe burtica, desi nu stie sa se intoarca pe spate inapoi.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput